Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 503
  • 505
  •   1
Отговори
# 210
С удоволствие бих пробвала новият крем на MIXA ,защото кожата ми е много суха и дехидратирана и от доста време немога да си открия подходящият крем за моята кожа.

# 211
Понякога кожата ми е суха. Освен това е и много чувствителна особено след прекаляване със сладките изкушения. Харесвам кожата си след баня, когато използвам ежедневната си козметика и когато я виждам и усещам добре хидратирана.

# 212
  • у нас
Да, кожата ми е суха, особено се усеща през студените месеци. Много чувствителна също. Харесва ми със своите предимства и недостатъци.

# 213
  • БГ
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не? - Малкият ми син има суха и много чувствителна кожа, не само на лицето, а и по гърдите, ръцете. При застудяване освен сърбеж се оформят петна, които се задържат за дълго.

# 214
След раждането на детето ми, кожата ми определено стана още по- чувствителна. Чувствам я опъната и суха, особено сега със захлаждане на времето. Кожата на ръцете ми е суха до напукване, въпреки че слагам крем за ръце.
Харесвам кожата си след баня, когато е чиста и хидратирана
С удоволствие бих опитала новия крем на Mixa, имам добри впечатления за марката, но бих искала да се убедя сама в това

# 215
Харесвам си кожата , преди ми бе малко мазна , след това стана нормална и сега я чуствам леко суха и по точно лятото. С удоволствие бих опитала новия крем на Mixa, отзивите са страхотни

# 216
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?
Кожата ми става много суха и опъната през зимата. Не харесвам това, че кожата ми е суха през по-голямата част от годината.Харесва ми това, че е светла като цвят  и мога лесно да я хидратирам.

# 217
С настъпване на есента усещам кожата си суха и дехидратирана. Не харесвам това , че трудно поддържам баланса  през зимата. Единственото, което ми харесва е , че  не е проблемна кожа. С удоволствие бих опитала новия крем на Mixa, тъй като съм фен на марката

# 218
  • София
Кожата ми през зимата е със сухи участъци и става по-чувствителна, затова рутината ми се променя през различните сезони.

Харесва ми, че кожата ми няма сериозни проблеми, но не ми харесват широките пори, които си имам генетично.

# 219
Кожата ми е суха и се влияе от атмосферни влияния. Овлажнявам я с кремове, почиствам я с лосиони, но за съжаление и липсва младежката еластичност и свеж цвят.

# 220
Точно сега е периода, в който започвам да си усещам кожата на ръцете и краката суха. Ежедневно нанасям кремове и масла, иначе изпитвам дискомфорт.
Иначе си харесвам кожата на лицето, като изключим това че е изключително чувствителна.

# 221
С настъпването на по студения период на годината, кожата ми става все по суха и опъната. Опитвам се да неутрализирам  този проблем, използвайки хидратиращи кремове  и с удоволствие бих опитала новия крем на Mixa.

# 222
Доста често ми изсъхва кожата, но предпочитам сухотата, защото винаги може да се хидратира, а мазната кожа ми е непоносима.
През зимните месеци е много по- често срещана сухотата при мен.

# 223
Харесвам кожата си, но често през студените дни е много суха. Бих се радвала, ако новия ви крем помогне на кожата ми да е винаги хидратира.

# 224
Кожата ми много дехидратирана и суха особено през зимния период.

Общи условия

Активация на акаунт