Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 501
  • 505
  •   1
Отговори
# 195
Кожата ми е суха, особено през зимата. Не харесвам това, че е има омазняване в Т-зоната. Харесва ми, че е сравнително запазена за възрастта ми.

# 196
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна?
О да - особено зимата

Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?
Все още е гладка и мека

# 197
  • Варна
Кожата ми е светла, суха и чувствителна. Особено през предстоящите студени месеци още повече се обостря това състояние. Харесвам това, че е мекичка, но не харесвам пигметните петна и недостатъците.

# 198
По принцип кожата ми е нормална, но зимата става ужасно суха, и ако не я хидратирам може да стигна и до лющене. Старая се да е поддържам. Харесвани ми това, че никога не съм имала акне,малко хора могат да се похвалят с този факт.

# 199
Кожата ми е по-скоро смесен тип. През зимният период се усеща по-суха и най-вече около зоната на носът, има периоди и на лющене. Харесвам в кожата си, че все пак е гладка и не е податливи на акне.

# 200
На ръцете и на краката под колената , кожата ми е винаги по-суха и дехидратирана за съжаление. Това е и което не харесвам в кожата ми. Редувам по-богати кремове, по-леки и олио, които нанасям след душ. Винаги ползвам Душ олио. Значително помага за запазване на кожата хидратирана.
На лицето кожата ми е мазна, чиста и без бръчки и акне. Това е което ми харесва.
Кремовете за лице на микса много ми харесват.

# 201
Много често кожата ми е суха и точно това не харесвам. Много хубаво е когато е мека и хидратирана!

# 202
Кожата ми е суха. Особено зимните месеци имам нужда от по-богат крем.

# 203
  • Стара Загора
Имам много суха и чувствителна кожа не само на лицето, но и на цялото тяло. В момента ползвам дневния крем и нощния гел-крем от хиалуроновата серия и съм изключително доволна. Наскоро приключих мицеларното мляко за сваляне на грим, което скоро ще подновя. А млякото за тяло вече купих отново, защото не мога без него. 😘

# 204
Кожата ми е чувствителна, суха и дехидратирана. Особено през зимните месеци. Харесвам в нея това, че все още е запазена за възрастта ми.

# 205
Усещам кожата си суха и дехидратирана, да, тъй като ползвам третиноин. Колкото и хидратация да нанасям, усещането е за дискомфорт.
Сега през зимата още повече я усещам суха.

# 206
Да, суха е, особено на крайниците. Случва се, след измиване на ръцете и намазване с хидратиращ крем, направо да ме боли и става червена. Това не ми харесва. За късмет, на лицето нещата не са такива и това ми харесва.

# 207
Често усещам кожата си суха и дехидратирана особенно през студените дни. С удоволствие бих опитала новия крем на Mixa, харесвам марката!

# 208
През зимните месеци, кожата ми е много суха и чувствителна. Харесвам я, когато е чиста, хидратирана с подходящи продукти и мека.

# 209
Много често кожата на лицето ми е суха и дехидратирана, особено есента и зимата!
Харесвам кожата си, когато е без пъпки и петна.

Общи условия

Активация на акаунт