Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 500
  • 505
  •   1
Отговори
# 180
Кожата ми е суха и опъната особенн през зимните месеци. Имам и много несъвършенства.

# 181
Особено през зимния период кожата ми става много суха и опъната, започва да се лющи и сърби. Харесва ми кожата да е еластична и мека, затова разчитам на ефикасни хидратиращи кремове, бих искала да пробвам новия крем, с надежда да ми помогне в студените дни.

# 182
  • София
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? - Да. С годините става все по-суха и изисква все повече внимание.

Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не? - Донякъде харесвам, че вече е суха, защото това се контролира по-лесно от мазната, каквато беше преди години. Харесвам това, че на 48+ нямам бръчки, нямам видими пори, не изглежда изтощена. Не харесвам усещането след баня и на открито във ветровито време, когато се опъва и се налага често да нанасям подходяща козметика.

# 183
Често усещам кожата си суха и дехидратирана..С удоволствие бих опитала новия крем на Mixa!

# 184
Усещам кожата си суха, най - вече след вземане на душ, след което задължително намазвам, а и сезонът предразполага към изсушаване. Харесва ми че кожата ми е сравнително гладка и мека, но пък лесно се раздразва и е много чувствителна.

# 185
  • Nesebar
Усещам я суха през зимния период.Кожата ми не понася всякакви кремове.

# 186
  • Габрово
Кожата ми е суха и чувствителна през цялата година, но през студените месеци е направо ужасна, опъната и болезнена.

# 187
Чувствам кожата си суха но най-често през зимата.Обичам кожата ми да е мека и нежна .Използвам хидратиращи кремове,но с радост бих опитала и вашия

# 188
През студените месеци кожата ми става изключително суха. Необходима е всекидневна грижа, за да не ми се разраняват ръцете.

# 189
Моята е суха и дехидратирана,особено през есента и зимата,когато е студено и от по-студения вятър бързо се изшушава.

# 190
Зимата кожата ми става много суха и опъната. Особенно при студ и вятър. Често забрявям да нанасям крем но след хидратация става мека и еластична.
Бих казала че за 30+ имам много хубава кожа без бръчки и петна

# 191
Не харесвам в кожата си, че е прекалено суха.Харесвам, че има равномерен тен!

# 192
Кожата ми определено е много чувствителна, обрива се от най-малкото, а суха започва да става със студеното време, или когато съм я пресушила с измивни средства, без да я хидратирам след това. Харесва ми, когато кожата ми става много мекичка и приятна след необходимата доза хидратация, не харесвам това, че е толкова лесно раздразнителна и се обрива.

# 193
Кожата ми е нормална, но в студеното време , става суха ,напукана , чувствителна не ми харесва това , харесва ми в кожата ми това , че е чиста и стегната. 🍀

# 194
Кожата ми не е суха , но я усещам леко чувствителна.  Харесвам ,че кожата ми е по скоро мазна, което за мен е за предпочитане пред това да е суха.

Общи условия

Активация на акаунт