Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 498
  • 505
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
През зимните месеци кожата ми е по-суха и затова прибягвам до закупуването на по-богати мазни и овлажняващи кремове.

# 166
Усещам кожата си суха през зимните месеци и това не ми харесва. Харесва ми, че се влияе добре от подходящите продукти, когато е суха или чувствителна.

# 167
Презстудените месеци кожата ми започва направо да се лющи, независимо че я хидратирам ежедневно. Явно е нужен по-специален продукт. Харесва ми, че като я намажа е нежна и гладка на допир, но въпреки това на определени места се лющи. 😔

# 168
Студеният есенен вятър изключително много изсушава кожата ми, като на моменти, особено през зимата, става дори болезнена.
Харесва ми това, че през годините съм опитвала различни продукти и съм открила такива, които са подходящи за моя тип кожа и се повлиява добре от тях в зависимост от сезона.

# 169
  • София
Кожата ми е дехидратирана, въпреки постоянните ми грижи, чувствителна, зачервява се. Нуждая се от сериозна ежедневна грижа и подхранване. Включвам се с удоволствие. Серумите действат отлично.

# 170
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна?
Да, особено през зимните месеци.

Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?
Това, което не харесвам , е че е мазна в Т-зоната. Също че често има доста черни точки.
Това, което харесвам, е че не е много претенциозна. Поняся всякакви продукти.

# 171
Кожата ми е суха, дехидратирана особено зимата, става супер чувствителна на студените температури. Нуждая се от грижа за суха и напукана кожа. Включвам се с удоволствие

# 172
Имам много суха кожа,въпреки ежедневните грижи!

# 173
  • София
С промяната на времето към по-студено,  кожата ми става по-суха и я усещам по-опъната.Старая се през студените месеци да използвам по-богати кремове и да не пропускам мазането с подходящ крем.

# 174
С настъпване на есенно - зимния сезон кожата ми става по-суха и чуствителна от обикновено, затова през студените месеци използвам кремове, които да задържат влагата в нея.
В кожата си харесвам това, че е толерантна към голяма част от козметичните продукти. Не я харесвам в моментите, когато става по-опъната заради климатичните условия навън или алергични реакции.

# 175
  • София
През зимния сезон кожата на ръцете ми е суха и понякога дори ми се получават и рани, затова непрекъснато използвам крем за ръце с глицерин.

# 176
  • София
Използвам активни съставки за кожата, които водят до изсушаването й. Продуктите със серамиди определено ми помагат да реша този проблем. С настъпването на студения сезон, кожата на тялото също не се чувства добре без хидратация и подхранване.

# 177
  • Пловдив
Кожата ми определено е суха и изисква полагане на грижи Blush Харесвам в нея, че въпреки сухотата, е сравнително стегната за възрастта ми. Не ми допада това, че е тънка Blush

# 178
  • Пловдив
Кожата ми става много суха през есенно-зимният период,с леки зачервявания,използвам кремчета за за успокояване и хидратиране,ако не се получи ми се налага ползване на кортикостероидни кремчета.

# 179
Кожата ми е суха. Лятото мажа лосиони по тялото, за да замаскирам проблема. Зимата най- голям проблем е кожата на ръцете ми(не я харесвам). Тя е тънка, суха, почва да сърби, получавам рани, които сърбят още повече.

Общи условия

Активация на акаунт