Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 493
  • 505
  •   1
Отговори
# 150
  • Дупница
Кожата ми е дехидратирана и много суха. С удоволствие бих пробвала вашият продукт.

# 151
  • Сф
Кожата ми винаги е била прекалено суха. Това състояние се влошава през зимните месеци. Чувствителна е също. Харесвам ,че е бяла, но не харесвам сухотата и. Много бих искала да ползвам крема на MIXA.

# 152
  • София
Усещам си кожата суха и опъната през зимните месеци и допълнително се изсушава от парното вкъщи. Харесвам си кожата, защото полагам много грижи за нея с подходящи процедури и козметика.

# 153
През зимата кожата ми е в ужасно състояние, особено ръцете и лицето. Суха, лющеща се кожа.
Използвала съм много продукти с краткотраен ефект. Ще ми бъде интересно да опитам този крем.

# 154
Усещам си я суха през зимните дни. Нищо не и харесвам през този сезон. Трудно и понасят кремове ,суха е и напукана

# 155
Кожата на лицето ми е суха, особено през зимния период, когато студът я изсушава допълнително. В същото време е чувствителна и не всички кремове и маски ми понасят.

# 156
Кожата ми е суха и опъната целогодишно. Използвам много овлажняваща и хидратираща козметика. Като цяло си харесвам състоянието на кожата.

# 157
Да ,усещам кожата си суха. Особенно през зимните месеци. Но винаги се старая да я почиствам добре ,овлажнявам и хидратирам. Полагам доста грижи за нея и тя ми се отблагодарява като изглежда добре и е еластична ,макар че съм на 44 г.🙂

# 158
Кожата ми винаги е била суха. Особено на ръцете. Сега с идването на по-студеното време,положението  става плачевно. Харесва ми, че след намазва е с крем усещам облекчение, а с идването отново на хубавото време, проблемът затихва.

# 159
Да, усещам я така предимно през есенните/зимните месеци. Не си харесвам кожата, за съжаление няма и нещо, което да харесвам в нея.

# 160
Усещам кожата си суха през зимните дни, особено на ръцете. Харесва ми, че нямам раздразнения.

# 161
Кожата ми е много суха, и от години се опитвам да намеря достатъчно добър крем за тяло и лице, които да ми помогнат, но засега не успявам. Използвам доста други продукти на Мixa, предимно мицеларна вода и съм много доволна от нея, затова бих се радвала да опитам и крема.

# 162
Усещам я суха и лющеща се при студено време. Като цяло съм благодарна на наследствения си ген и горда, че изглеждам младолика. Blush

# 163
Кожата ми става ужасно суха и опъната след баня, всеки сезон. Имам нужда винаги от хидратиращ крем. Не харесвам на кожата си, че е чувствителна на агресивни кремове и козметика.

# 164
Най-често през зимата се срещам с тези неприятни усещания на кожата. Вятърът и студът нанасят ужасни щети върху лицето ми. Здравето на кожата изисква доста усилия, но пък е приятно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт