Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 491
  • 505
  •   1
Отговори
# 135
 Кожата ми е суха, особено есенно-зимния период,ползвам хидратиращи кремове. Не харесвам  че я усещам постоянно суха и опъната.

# 136
Усещам кожата си суха най-вече през есенния и зимния период.Харесва ми,че нямам силно изразени бръчки.

# 137
    Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? 
    Да, в студените месеци смесената ми кожа започва да опъва и да си "търси" подходящия продукт.
      Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?
      Харесва ми бледият ми тен, а не ми харесват следите от стареене по нея.

# 138
      Зимата я усещам много суха, а лятото мазна. Не ми харесва че имам дискомфорт.

# 139
      Кожата ми е суха и чувствителна, защото имам себореен дерматит, който преди 2 месеца се обостри много. В момента не харесвам изобщо кожата си...

# 140
      • София
      Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

През есенно-зимния сезон често усещам кожата на лицето си суха и опъната, а тази на тялото ме сърби, понякога се зачервява и се появяват малки лишейчета.

10-годишната ми дъщеря също има сърбяща кожа през есенно-зимния сезон. Тя има атопичен дерматит.

# 141
      • София
      Кожата ми е хем красива, хем много капризна. Това не и харесвам, често е суха и трябва допълнително хидратиране.

# 142
      С настъпването на по-студеното време определено кожата ми има нужда от повече хидратация.Харесва ми, че нямам пъпки, раздразнения и дълбоки бръчки.Като цяло харесвам кожата си и се старая да полагам максимални  грижи.🤍

# 143
      • Димитровград
      Усещам, че с годините кожата остарява и се опъва и започва да изтънява.
      Не харесвам, че още ми излизат пъпки. Харесвам, че на тялото си  още нямам нужда от мазане и отделям време повече за лицето.

# 144
      Кожата ми е суха и дехидратирана целогодишно, но зимните месеци направо се опъва и сякаш изтънява.

# 145
      През този период на ходи ата кожата ми става духа и дехидратирана.

# 146
      Да, усещам кожата си суха, особено сега през есенно - зимния период. По това време , а и не само, се старая да ползвам дълбоко хидратиращи продукти . Харесва ми това , че кожата ми е еластична , нямам все още бръчки, не ми допада обаче това прекомерно омазняване .

# 147
      • in Wonderland
      Кожата ми е суха, особено есенно-зимния период я усещам много опъната.

# 148
      Все още съм в издирване на подходящ крем за лице, който да не омазнява кожата.
      През лятото кожата на лицето ми е мазна. Когато застудее обаче става суха. Особено
      на бузките се опъва и зачервява - ставам като Матрьошка Sweat Smile / и формата докарвам/
      А ръцете ми - все едно на нивата работя и не пускам мотиката Rolling Eyes
      Кожата ми се цепи на върха на пръстите и боли ужасно.
      Много харесвам бързо попиващите кремове.

# 149
      Кожата ми е доста суха напоследък. Особено на краката.
      Не ми харесва, че на моменти се лющи ако не използвам овлажняващ крем. Бих искала да пробвам МIXA, за облекчаване на сухотата и усещането за опъната кожа.

Общи условия

Активация на акаунт