Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 489
  • 505
  •   1
Отговори
# 120
Да, усещам кожата си суха, опъната и чувствителна, особено през зимата, когато е хладно навън. По принцип, харесвам в кожата си мекотата й, но не ми харесва, че все още имам несъвършенства по кожата на лицето. За съжаление, нямам особено много свободно време, за да посещавам редовно козметик.

# 121
Понякога е суха и опъната, най-често след душ. Не ми харесва, че ме сърби и на моменти се лющи, а също и че е много бяла. Не се сещам за нещо конкретно, което харесвам, може би че все пак не ми създава много проблеми въпреки, че не се грижа редовно за нея.

# 122
  • В царството на мечтите
Да, усещам кожата си суха, опъната и чувствителна, особено през зимата, когато е хладно навън. Не се сещам за нещо конкретно, което харесвам, може би че все пак не ми създава много проблеми въпреки, че не се грижа редовно за нея.

# 123
Усещам кожата си суха. И напредването на възрастта не помага. Винаги е била проблемна - сега още повече.

# 124
  • Пазарджик
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?
Да,определено усещам кожата си суха и опъната.Зимата дори имам участъци зачервени и загрубяла кожа на лактите.Няма нещо което харесвам или не харесвам.Това е моята кожа ,няма как да е променя.

# 125
Всяка зима кожата ми е суха, цепи се до кръв на пръстите на ръцете, на тялото се лющи на бели люспи и ежедневно се мажа с нещо. Купувам всеки крем, балсам и масло, което не съм вземала до момента и не намирам такъв продукт, който трайно да се справя със сухата ми кожа, винаги резултата е временен.

# 126
Аз имам много чувствителна кожа. Особено през зимата е някакъв ад. Определено не си харесвам кожата, но какво да правя, за лице, за ръце използвам всякакви кремове, но ще се радвам да пробвам и този на Mixa

# 127
Кожата ми е дехидратирана и суха,а през зимата и доста чувствителна. Всеки ден използвам овлажняващи кремове, серуми и олиа и тогава се радвам на хубава и гладка кожа. С удоволствие бих пробвала новия крем на Mixa!

# 128
Да, особено студените месеци.
Не харесвам това, че е много бяла и чувствителна.

# 129
Суха и опъната е кожата ми след измиване. Не ми харесва, че е толкова суха, че на моменти се лющи. Това, което харесвам е, че не ми създава много проблеми и сухотата се преодолява с овлажняващи кремове.

# 130
През есенно-зимния сезон става доста суха. Бих искала да е по-мека и хидратирана.

# 131
Харесвам кожата си, защото е изключително мека.
Лошото е, че зимата ръцете ми се напукват, а лицето ми изпръхва. Налага се ежедневно да хидратирам с подходящи кремове. Дори слънцето не влияе толкова зле, колкото хлорираната вода и студът.

# 132
  • Плевен
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?
Да, особено в този сезон, и единствено хидратация ми помага, именно това не харесвам в нея.

# 133
  • Другата България
Усещам я суха, да. Особено на ръцете. Работата ми е такава , че се налага си мия твърде често ръцете и това допринася да са болезнено сухи.
Използвам кремове за хидратация.

# 134
  • София
Кожата ми е суха и чувствителна, особено през по-студените месеци. Не харесвам това, че често я усещам опъната и дрхидратирана. Харесвам това, че е стегната и не е склонна към появата на пъпки.

Общи условия

Активация на акаунт