Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 488
  • 505
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Усещам кожата си суха, опъната и чувсвителна. Това се случва най-вече при излагане на слънце или в студено време. Налага се да я подхранвам честичко с крем за лице.

# 106
Усещам я суха и чувствителна.Най-вече лятото и зимата.С правилната козметика се чувствам добре.Използвам и серум и крем.

# 107
  • Тук и там
Кожата ми е чувствителна и дехидратирана, особено сега през зимния сезон. Затова използвам продукти за овлажняване.

# 108
Да, усещам кожата си по суха,  когато времето застудява.Това което не харесвам на кожата си е появата на пигментация при излагане на слънце. С удоволствие ще пробвам новия крем на Mixa.

# 109
Не харесвам сухата си кожа през зимните месеци. Гледам да я овлажнявам и хидратирам. Обичам това, че няма несъвършенства, които трябва да скривам.

# 110
Усещам кожата си опъната, по скоро в студено и ветровито време. Лятото е ок.
Харесва ми, че е сочна. Не ми харесват петната от слънце, които придобих последните години.

# 111
Зимата се случва често, да.
Не ми харесват бръчките, но пък засега се коригират лесно с хидратация Grinning

# 112
Да, при мен през лятото се случва по-често да усещам кожата си суха и опъната. Не ми създава проблеми, но не ми харесва, склонността ѝ да образува пигментни петна.

# 113
С наближаването на вече по-студения сезон  усещам кожата си суха и опъната, особено на ръцете. Затова винаги нанасям хидратиращ крем. Харесвам си кожата, когато е хидратирана и подхранена. Не харесвам, че имам останали петна от акне.

# 114
Кожата ми е суха през зимните месеци. Има нужда от добра хидратация. Харесвам кожата си мека. Не харесвам това, че кожата на лицето ми е изключително акнеична и трудно намирам подходящи продукти.

# 115
През есенно-зимния сезон много често усещам кожата си суха, чувствителна и опъната.
Не харесвам кожата си, особено, когато е много суха ( при вятър и студ). 🌨️
Харесва ми, че кожата ми е бяла и сравнително гладка на допир ❤️

# 116
  • Пловдив
През зимата я усещам по-суха. Харесва ми, че вече го няма хормоналното акне, но от друга страна (сигурно отново хормонално, а и от възрастта) кожата ми започва да се отпуска и да се забелязват по-дълбоки бръчици.

# 117
Със застудяването определено усещам кожата си по-опъната и суха от обикновено. Харесва ми, че не е особено чувствителна, но не ми харесва, че от известно време се боря с акне в следствие на хормони.

# 118
  • София
През есенните и зимните дни усещам кожата си суха и опъната, особено на ръцете. Харесвам си кожата, въпреки някои несъвършенства.

# 119
  • София
Понякога усещам кожата си суха и нееластична. Това не харесвам в нея. Харесва ми, че не е склонна към алергии - не се изривам от козметика или от полазване на насекоми.

Общи условия

Активация на акаунт