Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 484
  • 505
  •   1
Отговори
# 90
Винаги съм била с мазна кожа, но от как влязох в критическата стана суха, люспеща се и ме сърби. Чак не ми се мисли зимата как ще бъде. То и сега ми е дискомфортно, я като стане студено и започнат ветровете...

# 91
Усещам кожата си суха, много суха след като настъпи есента и зимата. Студът буквално прави нацепвания и рани  особено на ръцете ми. Като цяло харесвам кожата си през топлите месеци, когато ръцете ми са гладки, по лицето не усещам опъване. През студените месеци непрекъснато мажа ръцете с кремове, но без резултат, цяла зима съм с рани и грапави ръце.

# 92
По принцип съм със смесен тип кожа.В момента обаче е много суха.Най-големият ми проблем обаче е корема.След операция съм и в момента кожата на корема ми буквално се бели постоянно.Нещо като пърхот.

# 93
  • София
Откакто се помня съм с много суха, тънка и  чувствителна кожа.  Не дехидратирана, а бедна на липиди. Това, което харесвам в нея е, че е безпроблемна и изглежда добре - никога не съм имала пъпки, несъвършенства, неравности. Това което не ми харесва - обгрижва се по-трудно и старее по-бързо от мазната такава.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 13:25 от Reinа

# 94
  • оттам, откъдето започва България
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна?
Да, усещам кожата си опъната и суха, дори се лющи от сухота. Затова се налага постоянно да ползвам кремове и лосиони.

Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?
Не харесвам това, че кожата ми е прекалено чувствителна, дори и на допир, но пък я харесвам, когато е хидратирана, мека и нежна.

# 95
  • София
Кожата ми по цялото тяло е суха, особено през студените месеци. Ежедневно се нуждае от хидратация, в противен случай се лющи и я чувствам опъната.

# 96
  • Once there was a Hushpuppy...
Харесвам много кожата си, защото е изключително гладка и без петна. Но, все пак с годините я усещам суха, явно това е неизбежно. Използвам хидратиращи кремове за лице за чувствителна и суха кожа защото понякога се зачервява на места, а друг път е опъната.

# 97
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?
Да, особено есенно-зимния период е изключително суха и опъната. С напредване на годините я усещам и все по чувствителна и склонна към зачервявания.
Харесвам това, че бързо се хидратира, няма петна и през по голямата част на годината е гладка и здрава. Не харесвам периодите преди цикъл, когато винаги избухва с пъпка, зачервяванията и сухотата й през студения период

# 98
Определено сега е сезонът на сухата и опъната кожа.След дългото излагане на слънчеви бани през лятото,кожата ми има нужда от мнооого хидратация.

# 99
  • Стара Загора
Усещам кожата ми суха и дехидратирана особено след баня. Задължително трябва да се намажа с някакъв продукт. Харесвам това, че кожата ми не е твърде чувствителна и мога да изпробвам различни продукти.

# 100
  • ПЛЕВЕН
С идването на зимния период , кожата ми става суха . И тогава ползвам хидратиращи кремове.Би се радвала да пробвам и този ,за да дам отзив.

# 101
Усещам кожата си суха, опъната или чувствителна само през мразовитите дни. Задължително нося шапка, шал и ръкавици, за да я предпазя от студа и редовно ползвам защитна козметика.
Харесвам си кожата, но това, което не ми харесва е как тя реагира на екстремните температури и климатични условия. Затова винаги се стремя да ползвам подходящата козметика и да се обличам според времето навън.

# 102
Да, често усещам кожата си суха, опъната и чувствителна, макар че е проблемна. Имам черни точки, затворени комедони, петна и омазняване на определени места.Предполагам борейки се с тях я пресушавам. Не знам дали има нещо, което харесвам в кожата си😀. Това, което не харесвам са изброените по-горе неща плюс бръчиците.

# 103
Да, усещам кожата си суха, опъната и чувствителна, но предполагам, че е и нормално при бременните жени. Но сега повече от всякога трябва да се грижа за кожата, си, защото зимните месеци по принцип ме тормозят с изсушаване на кожата.
В кожата си харесвам това, че когато е подхранена и се чувствам добре, тя е мека и много приятна на допир.
А не ми харесва това, че бързо се изсушава.

# 104
Кожата ми е суха и чувствителна. Не харесвам усещането което имам, особено когато застудее, дърпа ме и сърби. Харесвам това , че е гладка и без кожни проблеми. С правилната грижа всичко е наред и аз се чувствам добре в кожата си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт