Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 483
  • 505
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна?
Да, моята кожа е суха и опъната.
 Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?
Харесвам, че ми е чиста и безпроблемна, като изключим, че ми е суха Simple Smile

# 76
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Усещам кожата ми суха през зимните месеци, харесвам я,но се нуждае от хидратиращ крем.

# 77
  • София
Суха кожа през есенно зимния период? Ооо да, това съм аз. Подбирам внимателно козметичните продукти за да я поддържам влажна и мека зимата. Не харесвам това, че се зачервява от студа и понякога и нацепва. Харесва ми, че мога да я третирам с доста кремове и се влияе добре. Бих се радвала да опитам и новия Микса на моята кожа.

# 78
Не харесвам кожата си.Чуствитекна е , с много несъвършенствата и се зачервява лесно

# 79
  • Там...
В определени зони усещам кожата си много суха, особено когато захладнее. Не съм намерила подходящия крем, с който да се справя с този проблем

# 80
Да, през есенно-зимния период усещам кожата си по-суха и опъната, особено по откритите части. Имам студова алергия и много често се стига до напукана и зачервена кожа. Това е нещо, което не ми харесва в кожата ми.
Харесва ми, че няма акне и тенът ми е бистър и има младежки вид.

# 81
Кожата ми е суха и чувствителна, а за разкош, имам и доста алергии, та с избора на крем винаги ми е сложно.
Ползвала съм продукт на Микса преди няколко години и сега ме подсетихте за марката Simple Smile
С удоволствие бих тествала новия им крем.

# 82
Кожата ми е комбинирана,като в по-студеното време и след някои измивни продукти става откровено суха и лющеща се в областта на брадичката и около носа.В кожата си харесам това,че изглежда сравнително младолика-не е тънка и все още нямам изявени бръчки около очите.

# 83
През зимата усещам кожата си суха,  нанасям ежедневно крем за ръце.

# 84
Винаги, когато настъпи есента кожата ми се променя- става суха, чувствителна и на места почва леко лющене.Използвам винаги кремове или лосиони, силно хидратиращи.Ефект има ако нанасям по няколко пъти дневно.Включвам се с удоволствие!

# 85
  • Бургас
Харесвам кожата си когато е хидратирана, а сега идва сезонът когато има нужда от много хидратиране.А за сега усещам сухота само по кожата на краката си.

# 86
  • Пловдив
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

Всяка година усещам настъпването на студените месеци все по-осезателно с кожата си. Студът я прави много суха, опъната и белеща се. Харесвам кожата си, защото е много бяла и гладка - щом нанеса богат подхранващ или хидратиращ крем се успокоява. С удоволствие бих пробвала този крем, тъй като не обичам да чувствам кожата си суха и опъната.

# 87
  • София
В зимните месеци усещам кожата суха. Харесвам крема да попива и да не оставя следи по дрехите.

# 88
Сезонът, който настъпва допринася към изсушаване то на кожата ми. Тя и попринцип си е суха. Хидратирам и се опитвам да се грижа правилно за кожата си, но да си призная често понякога това остава на заден план. 😁

# 89
Да, усещам последиците през студените месеци, кожата ми е суха и опъната. аресвам това, че е сравнително гладка и без изявени бръчки. Не ми харесва, когато е суха, и полагам грижи за това, не винаги с успех.

Общи условия

Активация на акаунт