Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 472
  • 505
  •   1
Отговори
# 60
Усещам я суха, да. Особено на ръцете. Работата ми е такава , че се налага си мия твърде често ръцете и това допринася да са болезнено сухи...
Използвам кремове за хидратация, но засега не съм намерила "моят"
А кожата по краката ми е като на змийче. Зимата се люспи чак.

Но пък съм слабоокосмена и това ми се струва като плюс Grinning

# 61
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна?

Да, усещам кожата си суха, дехидратирана и чувствителна при по-хладно време.

Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

Харесвам това, че нямам черни точки и пъпки, но не харесвам пигментните петна и това, че я чувствам отпусната и дехидратирана. Ще се радвам да пробвам този крем MIXA Ceramide Protect.

# 62
Усещам кожата си суха. Чувствителна май не или поне не съм получавала реакции от козметика. Не ми харесва, че е отпусната и не е свежа.

# 63
  • Бургас
Кожата ми е суха по принцип, а през зимата направо се рони.
На фона на малкото грижи, които полагам за нея, си я харесвам.

# 64
Усещам я и видимо е суха по краката у ръцете, заради ежедневното къпане и липсата на специална грижа. Рядко се сещам и остава време да нанасям крем.
Харесвам си кожата, защото не ми остават белези, лесно и бързо зараства, нямам стрии от бременностите, не изгаря на слънце, а директно потъмнява.

# 65
Да, кожата ми е суха и опъната най-вече през студените месеци.
Не ми харесва, че е с неравномерен тен.

# 66
С настъпването на по-студено време имам нужда от по-богати откъм хидратация кремове за кожата ми. Особено вечер след измиване я усещам по-опъната и чувствителна. Не харесвам, че с годините стана по-отпусната, иначе прекаленото омазняване като че ли се коригира.

# 67
Кожата ми е смесен тип на места суха, на дпуги не, особенно през студените месеци, затова има нужда от добро хидратиране

# 68
Кожата ми е суха.През зимата става още по суха и опъната.Създава ми значителен дискомфорт.

# 69
  • Стара Загора
Кожата ми, особено през есенно-зимния период, става доста суха и чувствителна. Иначе ми харесва това, че е толератна и понася доста от мазилата, с които я третирам. Не ми харесват бръчиците...но егн-то  определено си казва думата.

# 70
Цитат
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

Да, усещам я суха, жадна за масло или крем, често пренебрегвана и поставяна на последно място.
Харесва ми в нея, че в редките моменти, когато ѝ обърна внимание (крем за тяло, крем за лице, серумче, масло), попива всичко и отново ме радва с добрия си вид.
Не ми харесва, че през зимните месеци кожата на ръцете ми се зачервяват и напукват, а на краката става много суха и ако не я намажа се лющи. А през топлите месеци изгарям още от първите пролетни слънчеви лъчи и се налага да покривам всички голи части със слънцезащита.

# 71
Кожата на лицето ми е суха, особено през зимния период, когато студът я изсушава допълнително. В същото време е чувствителна и не всички кремове и маски ми понасят. Около очите се появиха и бръчици, там е особено суха кожата ми.

# 72
  • София
Да, кожата ми е суха и опъната. Особено в околоочната област, положението е доста чувствително. Но предполагам, че това е свързано и с възрастта. Губи тонус, лееекинко е отпусната, но пък харесвам, че тенът ми е избистрен, нямам белези и като сложа лееек грим нещата все още чувствително се подобряват.

# 73
Кожата ми е изключително суха и чувствителна, а след баня е опъната. Харесвам приятния загар, който получава след слънце, не харесвам белезите от акне, екстремната сухота и подпухналостта.

# 74
Кожата ми е суха, а при студено време я усещам и по-опъната. Харесва ми това, че до момента не е реагирала негативно на козметиката, които съм ползвала. Не ми харесва чувствителността ѝ към вятър, слънце, ниски температури.

Общи условия

Активация на акаунт