ЯНУАРСКАТА дружинка, вече става на ГОДИНКА!!! 3-та част

• 9 356
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
  • Madrid
Позор,защо ви се налага операция?Ако искаш-сподели.Пращам ти положителните си мисли! Hug

# 166
Здравейте, милички!

Честит Рожден Ден на Моника, Симона, Лорета и Йоан!Да са весели и здрави и много усмихнати дечица!

pozor, аз също ти изпращам много положителни мисли! А за имената - не се тревожи, и аз все още имам мами, които ми се "губят"  Embarassed

За тортите - Неда, не се тревожи толкова - е да, неприятно е, но празника и веселието за децата са по-важни от вида на тортата  Peace

Деска, за Емата на JiM гарантирам - това е най-добричкото детенце, което познавам.Толкова е миличка и нежничка малката сладурка  Heart Eyes Али до нея е като терминатор  Joy

Ох, нас ни мъчат зъби, Али де (мен не за сега  Joy) Много са й подути венците, но защо не пробиват незнам.Дано скоро пробият, че е малък ад у нас  Confused

Весел ден на всички!

# 167
писах снощи към то 4.44, но някакви архиви правеха и не можах да го публикувам(трябваше да 4акам до 6), та ей го сега

Neda, аз обаче на твое място не бих премълчала - оплакване, жалба или някаква друга гласност и така. Може и да му е единичен случай(едва ли), но за теб пък рождения ден на детето ти е веднъж годишно  Naughty Не веднъж са ми били от полза подобни средства дори и в Бг институции като НОИ, Инспекцията по труда, една банка ... Сега се сещам как за сватбения букет исках антуриуми само червени и ден преди това ми се обаждат, ама не може ли розови? Не може и пратих любимият да им обясни, че съм непреклонна, ако аз бях отишла скандала нямаше да им се размине. А миличкият и той не се прекорява лесно, но е по тактично-делови. Докато аз всичко право в очите и пушилката е готова. Тук някои ме знаят де Mr. Green

ilindi4ka, кат ми попадне някоя рецепта непременно ще я споделя. може и на лични, че инак  Crazy
 Само да те питам за попара с вино не си ли чувала, че и тя видиш ли била полезна за децата  Rolling Eyes
А ти кат' видя червеното вино и ни забрави ми се чини  newsm78  Party

pozor, и от нас  Hug

клео, въртящият стол и аз отдавна го препоръчвам като утвърдено средство за кърмене и приспиване. Дори кърменето(+ отпускането и витаенето) на него ми действа като релакс денем.

За тортата да кажа, че и аз след дълги търсения се спрях на производство by gerylyn. Да видим какво ще се случи? До преди малко майсторих, но като се съмне ще се разбере дали е било в правилната посока. Поне разочарованието от рождения ден на голямата няма да го има, се надявам. Защото беше една нищо и никаква торта с разни пластмасови фигурки, че дори и надписа беше от пластмаса. Защо така няма избор не ми е ясно?

За дреби какво да кажа. Зъбите го мъчат всячески - 4ри кътника са му пробили по малко и дали от това, се появи някакво разстройство, температура... днес уж позакрепихме положението, че да видим.
Все забравям да ви го похваля, че има вече интерес към различното от кърма. Не, че се кърмим по-малко  Grinning , но пък като огладнее и ме води към кухнята с насочен пръст и "па-па" смесено с примляскване.

айде, че както се отплеснах посред нощите май ще трябва аз да правя кафето  Wink

ами кафето вече си изпих, памперсите ги смених, че  и вас ви навестих, а сега ще скачам по задачи и
весел и усмихнат ден!

# 168
  • Пловдив
pozor, от все сърце ви желая успешна операция, бързо възстановяване и отлични резултати! Много сила и кураж!  Hug Hug Hug
Gerylyn, непременно да се похвалиш с тортата! И на мен ми е чудно защо в такива развити страни няма голям избор на торти newsm78. Ето, че и Дани му дойде меракът за манджи Wink. Колко му тежи вече дупето на голямото момче?
ilindi4ka, чакаме снимките! И ние мислим Криско да го заведем някъде на сняг, че още не сме сефтосали шейната.
Лисана, браво на малкия сладур!

Лек и слънчев ден на всички!

# 169
  • Варна
Здравейте!
Вчера писах и после всичко се затрии, нямах сили за повторение.

Със закъснение ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ ПРАЗНУВАЛИ ВЧЕРА И ОНЗИДЕН! ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДА РАСТАТ!

Излязоха ни още две зъбчета долу. Вчера започна да кашля. Баща му малко преди него. Брат му минала седмица. Засега аз държа фронта. Моля се да не се влошат нещата, засега ги крепим.

Момичета, ще ви чета по-подробно после. Поздрави!!!

# 170
Здравей те момичета.Ето ,че свършиха празниците и малките сладури пораснаха.
Ивона на Рожденния си ден не беше нещо добре детето,пак ни мъчат зъби и цяла вечер плака.Дано поне в Събота да е весела,защото тогава е детското  парти.Като чета за тортата на Неда ,се замислям каква да поръчвам за събота.Дано да  ми хареса нещо,защото тук  няма голям избор.
Аз нещо съм се разхремила,и ме е страх да не заразя и Ивона,че в града е обявена грипна епидемия.
Ами това е Simple SmileПожелавам на всички приятен и спокоен ден.
До утре

# 171
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте , момичета!
В последно време форума и на мен ми прави номера -аха да публикувам и ме праща в седма глуха!

Hug на болните мами и дечица за да се оправят бързо!

Neda,не е приятно да не направят това , което си поръчал, но не се ядосвай!Тази година бяха малки и не разбираха , така , че няма да ти се сърди  Joy, виж за догодина ....

Лисана, радвам се , че всичко е минало без проблеми!Дано и следващите да минат леко  Praynig!
Бях ти обещала заря(не мога да мина само с цветя) Та ето я :

Само да те питам за попара с вино не си ли чувала, че и тя видиш ли била полезна за децата  Rolling Eyes
Е, ти питаш Илиндичка , но и аз да споделя-много е  полезна , здравословна и е
чудесно приспивателно(леле как не съм се сетила-то нали и моето дете не спи) Joy
 Joy

pozor, и ние ти пращаме много  Hug и ще стискаме палци всичко да е наред!  Hug

ilindi4ka, ще чакаме снимки със сняг , че и ние тази година не го видяхме(е не , че ще ни се размине Joy)!

Дес, тортата с котката ти е супер! PeaceМного е сладка Вяра с новия тоалет-пу-пу-пу!

Момичета снимките от купона са супер!Личи си , че сте си изкарали страхотно!

Отивам да разглеждам снимки!
Весел и спокоен ден ви желая!

# 172
Здравейте, милички!

Отбивам се набързо да ви се похваля - след 3 денонощия рев, неядене и кисело настроение Али има 2 нови зъбчета отдолу  bowuu

А още колко има напът - целите венци са подути  ooooh!

Приятна вечер и всиччки бебковци да спинкат спокойно!  Hug

# 173
  • Пловдив
Мами, имате поздрави от [desi]! Те са добре. Утре ще се разпише лично. Grinning

# 174
Мами, имате поздрави от [desi]! Те са добре. Утре ще се разпише лично. Grinning
Ей откога я чакам тази новина  Hug

Бързам само да поздравя вчерашните рожденници. Да са ни здрави, весели и щастливи!

Иска ми се повече да пиша, но сега не мога - тази седмица е някакъв ад направо в работата и ми се взе акъла.
pozor - и от нас  Hug бързо да забравите за проблемите!

# 175
Ей ме и мен  #Silly
Аз уж отидох да спя, пък малкия разбойник ме сабуди да цока /мдам, ние още се кърмим по 1000000 пъти  Crazy/ и ей ме пак кукуряк Simple Smile
Видях, че татито цъка по компютъра и аз се насадих Simple Smile
Накратко да се похвалим имаме 7 зъба отпреде и незнам колко кътника /последно ги преброих 5 - 3отгоре и 2 отдолу/ Кътниците ни излязоха много преди предните зъби /беше с 2 отгоре и 2 отдолу като се озъби с кътници/
Проходи на рожденния си ден, и сега у дома е купон постоянно - тук забърсал някой кабел на тате, ту някоя тетрадка на бате, ту малкия батко пък го подгонва да си вземе обратно играчките - абе цирк Simple Smile Като се сбият и  3-мата не ме питайте какво става - да се смее ли човек, да плаче ли ...
Ходи на "детска градина" и реве като магаре сутрин  Rolling Eyes, но пък казват 4е после е спокоен. Пордължава да отказва шише под каквата и да е форма, така че млякото се наваксва вечер от мама Embarassed Денем яде "символични" количества каши и пюрета или от нашите манджи. Обича за сметка на това Пъстарма и Луканка Simple Smile)))))))
Казва МАМА ТАТА и ДАЙ! Иначе ни имитира като му се плезим, повтаря срички които е чул, пляска с ръце "браво", цъка с език, на 2рата лъжичка пюре стиска устата и вдига ръце нагоре - "пораснал съм вече, няма да ям!"
Като му вземат играчка или не му дам нещо да пипа се тръшка на пода, забива нос и вдига дупе и почва да реве "насила" Simple Smile Само дето още не тропа с крак Simple Smile
Иначе е около 9кг /поне така си мисля, последно беше 8.600 преди 2 месеца/, дребничък е спрямо връстниците си, но той и мъничък се роди. иначе на мурафети равен няма  Stop

Общо взето май е това:) Другото е че е много горещо и има топлинен обрив навсякъде. Загорял е като циганин, щото тати само в басейна кисне с момчетата. Айде спирам, че много дълго стана. Голямо ГУШ на всичките бебошорковци, мами, татковци, каки и батковци!

имам да чета сегааааааа  ooooh!

# 176
[desi] е това се казва изненада Grinningмного се радвам,че си пак сред нас Hug.Добре дошла и да качиш снимкиаз пак започнах с снимките Laughing

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 23:52 от Лисана

# 177
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Късен привет и от нас!
Благодаря на всички за пожеланията за бързо оздравяване!
Алекс е добре /да чукна на дърво/, аз отново се бъря с грипа /за пореден път/, а татито от миналия четвъртък, чак вчера свали Т!

Искам да честитя рожденния ден, на последното ни януарче в списъка, което в никакъв случай не значи, че е последно по значение разбира се!

Честит рожден ден на Даниел!
Мило, малко дете - расти на крилете на щастието, и озарявай дните на скъпите ти родители! Обичай безпределно майчицата си и винаги бъди нейна опора, и и давай сила с усмивката си!
Радвай се на компанията на кака си и много я пази, като близък приятел,
защото винаги ще имаш нужда от нея!

Изживей незабравимо детството си и запази най-чистите, и истински емоций, в спомени, които да стоплят сърцето ти, и да съхранят детското в теб!
Бъди живо, здраво и много умно, и будно дете!
Весел празник!

Gerylyl, това е специално за теб!

[desi] - УЖАСНО СЕ РАДВАМ, ЧЕ СИ ОТНОВО СРЕД НАС! Много, ама наистина много ни липствахте с Ерик и останалите! Пращам ви огромно количество от виртуални прегръдки!

pozor - пращам ви мнооооого положителни мисли, а бързо и безпроблемно преборване на проблемите!

Момичета, искам да ви помоля ДА МИ СТИСКАТЕ ПАЛЦИ! Вярвам в силата на вашта подкрепа!!! Има голяма вероятност да започна работа, колкото и да не ми се иска да оставям Алекс на баба му, но ако стане, възможността не е за изпускане и май ще се прежаля, в името на по-доброто утре! Ще се разбере тия дни!
Ох, много съм раздвоена ...

Целувам ви всичките и се извинявам, че не съм сред най-редовните тук, напоследък!

# 178
  • Плевен/София
        Здравейте, мили момичета! Благодаря на всички ви за подкрепата и положителните емоции. За нас това, че ще има операция, не е новина - това е единствения начин да преборим тази огромна несправедливост, но аз продължавам да търся причините. Въпреки че никой не може да ги определи с точност. Ще ви кажа какъв е проблема, нека само още малко да събера кураж. Като си анонимен, е по-лесно да споделиш каквото и да е. Благодаря ви!
         Нашата торта беше поръчана от "Атене", беше много хубава, като се науча да окачвам снимки, ще я видите. В момента се чудя какво да предлагам на хлапето, защото, откакто повърна млякото, не иска и да чуе за него...И като се има предвид, че не яде нищо друго освен пюрета, сега на ден изяжда по 5-6. Дори и сиренето му го предлагам в пюре, абе ужас. Иначе другата седмица ще си ходим в Плевен, за да го кръстим. Разбрах, че след десети февруари започвали Великденските пости и сватби, кръщенета и всякакви ритуали били забранени. Ако някой е правил кръщене, нека да сподели, че и без друго ни дойде в последния момент. Искаме да го направим преди операцията.
           Дано на всяка от вас се случи нещо много хубаво, нещо, за което си е мечтала отдавна и вече е изгубила надежда! На Лика й желая трезва преценка и я подкрепям, каквото и да избере!

# 179
Здравейте милички след хубавите и изчерпателни пожелания на Лика, желая весело и безгрижно детство на последното  "Януарче" Даниел!.

[desi] добре си се завърнала сред нас, липсвахте ни. Много сте напреднали, а за размерите не се притеснявай имаме си отбор на финните дами и мъжлета  smile3521 и ще ви вкючим без проблем newsm62.

Лика стискам fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и дано всичко се нареди по твое желание.

pozor изпращам ви силни  Hug и пожелавам операцията да мине по възможно най-безболезнения начин за теб и малкото ти слънчице Praynig

Виличка честити ви зъбчета и следващите да избиват безпроблемно.

На всички болни мами и дечица желая бързо оздравяване,и повече никакви хреми, кашлици т.н.

Сега малко и за нас - имам си вече помощничка, на мама отмяна, сутрин оправяме двете леглото и да видите само с какъв хъс тика чаршафите в раклата. Почна сама да се съблича, всъщност събувам и панталона и чорапогащника до половината и тя започва да дърпа и е много доволна от себе си като се събуе че дори си пляска. Започна да дава целувка и да маха за чао, правим здрасти като големите и то с дясната ръка.
Някой беше питал за свинската мас - мазах я до лятото като почнаха горещините и спрях. Препоръча ми го моята баба и като ходихме на консултация доки ни пита с какво я мажа и като и казах чак извика сестрата да пипне на малката кожата колко мека била smile3521. А сега се мажем с мляко.

Лек ден на всички и много слънце в детските очи

Общи условия

Активация на акаунт