ЯНУАРСКАТА дружинка, вече става на ГОДИНКА!!! 3-та част

• 9 356
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
Охххх абе само мрънка,плаче и се гуши в мен.Дадох и Панадол и като че ли вече не е толкова топличка.А и не даде да и измеря температурата,пищи колко може и се отказах.Незнам как да го направя Cry Confused Предполагам засега че е от зъбите,защото няма нито кашлица ни сополи,незнам....... Rolling Eyes

# 271
  • Варна
Милата малка кукла! И майка й! Дано са само малки тревоги и нищо сериозно. Ще се наблюдавате май тази вечер. Стискаме палци да не се разболява малката кокона.  Hug Praynig

# 272
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте, момичета!

tony nm, ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН!

Да взема и аз малко да попиша, че този пусти мързел яко ме е лепнал Embarassed, а пък като имам муза форума ми прави номера!

Дес, не се притеснявай , може  пък да не се е наспала първия път!Дано да няма Т и да не  е  прихванала нещо от теб! Praynig

ilindi4ka, за овчето сирене не мога да ти отговоря , защото такива неща не ям и за това не предлагам и на детето(на принципа съм-първо опитвам аз -после давам на детето)!

БОДЛИВКА, чудих се къде се изгуби !Ха  добре си се завърнала              жалко , че само виртуално ще си пием  Cry

sea woman, твоя бърборанко оправи ли се????????

За музиката ,не знам дали Калоян ще е музикален , но хареса ли си някоя песен(ако не я танцува) сяда и гледа с отворена уста и нищо не е в състояние да го накара да се мръдне или да си отклони погледа.Зорито като иска да не и досажда му пуска музика и проблема и е решен! JoyНашата най-нова дума е Го-го-така си кръсти една маймуна!Рови си в коша с играчки , извади я и вика-"Ауууууууу Го-го"Сега като го попитам къде е маймунката  тръгва да я търси , носи я  , дава ми я и ми казва -Го-го(аз да взема да и запомня името ли newsm78 Joy)!Показва къде са очичките и нослето като го питам.Знае как правят животните , но най си харесва, бау-бау и гух-гух(така прави не само прасето , но и слончето-сигурно защото и двете са дебели ли или защото за това животно не можах да му обясня как прави-не знам)!
Гърнето за сега не мога да ползвам по предназначение-в никакъв случай неще да седне(два пъти го пробвах ), или си обръща  шишето с вода и го пълни , или си го слага на главата!За сега се отказвам да го уча!Зорито беше много малка като свекървата я научи,(не майка и Laughing) -никога не сме имали проблем(някой беше споменал , че рано като се научат после се напикавали-при нас слава Богу не се случи)!
Е стига толкова , че и без това няма да ми  прочетат писанията Joy

# 273
VIVKA като спомена за гърнето нашта бърборана голяма игра му удари с него преди час. Взема една вилица и като почна да бърка вътре аз направо паднах hahaha Joy hahaha. Съгурно си игра 20 мин. така.

Дес надявам се да се разминете само с Т. Praynig

Ние си имаме още едно зъбче и станаха 11 на брой. С нетърпение чакам да изникнат всичките 20, че да се свърши проблема с тях. Ядохме и парченца портокал и много ни хареса, чак имаше и озвучаване от рода на ММММ.

Лека вечер на всички малки и големи  smile3524

# 274
Честити Рожденни Дни на Bon_Toni, pozor и Gerylyn!
Желая ви много здраве, късмет, любов и прекрсни мигове с любимите хора!

newsm51 newsm51 newsm51

Извинете ме за закъснението

Дес –  дано е било нещо моментно и да и няма нищо на сладка Вяра.
Много готини неща си разказала и Бояна вече е голям образ, включително ме имитира как правя коремни преси Mr. Green. А иначе най-новото в репертоара е като види дечица, включително и н календара им вика дечи. Вчера и показах как прави маймунчето и тя много се смя и повтаря разбира се  Laughing

Виличка и на мен много ми се купонясва напоследък, но незнам как ще го реализирам като Бояна заспива с мен... Confused

Ilindi4ka – за овчето сирене знам, че може преди кравето, т.е преди 1г. Даже. Аз давам козе още.

Бояна пък е с разстройство от няколко дни – вече и давах какво ли не. Не е тежко положението но все пак не е както обикновенно, но взех да се притеснявам защо не минава  Rolling Eyes

# 275
Здравейте момичета, съжалявам, но няколко дни бях без компютър, вчера ни го оправих, но само ви прочетох и нямах сили за писане.

Gerylin, за толкова кратко ме нямаше, а пропуснах и двата ти празника  Embarassed

Желая ви много здраве, цялото щастие на света, много щастлив и послушен Дани

Честит рожден ден и на Бон Тони и Позор    bouquet
Желая ви всички проблеми с вашите слънца скоро да останат зад гърба ви   Hug

Дес, дано е само временно неразположение от зъбките  Peace

Виличка, с удоволствие мила, ама хайде да е като се върна  Praynig

Момичета, ние утре заминаваме на Банско за 10 дни, ще ми лиспвате  Hug

Телма, пробвай hidrasec, нашето педи казва, че Ентерола е слаб и препоръчва това  Peace
Иначе шипки, дренки, ако имаш.

Лека нощ на всички, как ме е яд , че нямам лаптоп да си ви чета и на почивка  ooooh!

# 276
  • Madrid
Телма,Вивка,благодаря!  bouquet
Дес,не се тревожи,така както го описваш състоятието на Вяра,Самуил го премина преди 3 седмици-3 дни и нощи с тимпиратура над 38,толкова отпаднал,постоянно беше на гърдата ми и спинкаше,нищо друго не го успокояваше,но аз дадох лекарство чак като вдигна 38,8,защото знам,че до 38,3 не е необходимо.Те могат да подтиснат естествената борба на организма и подтискат имунитета.След този период ни взеха урина за изследвания,нищо му нямаше,два дни по-късно разбрах на какво се е дължало неразположението-кътник! WinkДано и при вас причината е същата! Hug
Вивка,много неща знае Калоян,душица!Самуил засега само сочи с пръст и говори на неговия си език. hahaha
Леле,днес как падна горкото Cry,удари си горната устничка,даже се поду,но не плака много,истински мъж! Mr. GreenПросто постоянно рови в чекмеджетата и така се смях Laughing-явно беше решил да ми помага,взел ми четката за руж и мете ли мете... hahaha
Та това ме кара да те питам 7of9,беше споменала за едни кукички на чедмеджетата,голямо удобство ми се струват,къде бих могла да ти открия,в какъв тип магазин?Че не знам как да се справям с това непрекъснато отваряне. Rolling Eyes
Телма,Самуил пък обратно,запекъл се е от няколко дни,давам предимно разхлабващи храни и има ефект,но временен. Confused

# 277
  • Плевен/София
               Здравейте, момичета! От два дни не успявах да се доредя до компютъра и сега седя, чета поздравите ви и  smile3511 страшно се ядосвам, че съм пропуснала момента да ви благодаря - много сте мили! И аз бях забравила, че ми предстои РД, но за сметка на това той мина много добре. Не беше хубаво времето, та си направихме една разходка из Mall-а. Избрах си два пуловера, а таткото настоя да вземе и още един, защото много му харесвал. И аз, да не му скърша хатъра, склоних. Май нямам с какво да го комбинирам, но нали е подарък от сърце... Mr. Green После пихме кафе и се прибрахме. От парите от колежките ми пък си купих ушанка, защото много харесвам, а той каза да я нося, когато съм без него.  smile3513 Венци беше буден абсолютно целия ден, гледаше с широко отворени очи, и забелязвам, че в последно време флиртува: ако го държа на ръце и някоя от продавачките го загледа, той си накланя главичката и започва да я гледа леко примрежено...Да се чудиш откъде му идва newsm12 ? Иначе се подготвяме за пътуването до Плевен, но днес беше операцията на едно от нашите дечица и аз много го мисля...Стига. Приятна почивка на Клеопатра, на всички други им пожелавам скоро и тях да ги заведат newsm41!

# 278
хайде и аз пак по никое време в темата, но ме боли един зъб, та се нетрае. по план имах час за преди 2 седмици, но не можах да отида и го отложих за този петък, а то изненади имам тази нощ  Tired

клео, дружке не се кахъри  Heart Eyes то аз щях да си пропусна празника покрай емоциите с този на бебешора. а на малкия празника много мило, но добре си спомням, че не си го пропускала  Hug
И за какво ти е лаптоп на почивката, то и от нас е хубаво да си починеш понякога. Ние няма да избягаме  Wink а ти се наслаждавай и отдавай на мъжете си. Ах, какви спомени ме налегнаха от Банско... само мога благородно да завиждам и  да пожелая приятно разпускане там! а за нас и снимките ще са компенсация после  Peace

Дани също приказва доста, но е най-интересен като иска да каже нещо на бързо и превключва на някакъв бърз и неразбираем език. Например много обича приказката за едно мишле и като я разказва бавно е с някакви сри4ки, но ако реши да е бързо и нищо разбираемо няма.

Мъчи се да брои като кака си, но всичкото броене  е "де-де-де" звучащо като изкелефен4ено 2. Ако иска нещо го посочва и казва  "да-да" отсечено и с главата ей тъй bowuu Изобщо значенията на "да" и "не" са му пределно ясни и съвсем смислено ги използва. Животинските звуци също ги имаме в репертоара, казва си на колко е годинки, знае "там","ало, тате", "тао-тао"=чао, как се кара мама и следва името на кака му, как хърка тате. Показва нослето на Дани, на някой друг...безброй стават номерата им  Grinning като иска да му пея ме хваща и започва да си друса дупето, като иска песен за ръчичките почва да ги "мие", а често се опитва и той да пее, но на бебешки език  Party кога порастнаха и тези дребосъци.   
мислех да не се включвам с описание за способностите му, щото е трудно за обяснение с думи и магията не е същата, но "благодарение" на зъба се пробвах го рамкирам

Днес доста пъти се поотпусна да походи, та ще трябва да се меси скоро. Последния път ми беше то4но преди година  ooooh! някъде там и после като вкарах диетата заради него, секнаха питките и брашната.

За гърнето бях писала преди, че хич не го долюбва и се бях отказала да го мъча. Но на една от консултациите при разни въпроси за "главичката" и ни питаха как изглеждат нещата като пишка. ми незнаех. И сега от време навреме го слагам за да имам наблюдения, но той по всякакъв начин гледа да изчезне на секундата. Каката рано свикна благодарение на обучението на тати, но Дани не се подава дори само да седне  Crazy
Виж снощи му тропнаха едно хоро двамцата с тати  Laughing с по една кутийка бира в ръка и голям смях падна, щото бирата тежи на Дани и той леко се е наклонил, но нито я пуска, нито спира да играе  Joy

мислех още да пиша, но зъбчето ме поотпусна и отивам в леглото и дано не ме мъчи пак, че ще има да се мъчите(=четете) и вие  Mr. Green

# 279
ilindi4kaЗа овчото дадох такова на  Диди около 3 пъти беше свършило нейното и нямаше нищо .Майка ми само от него си взима.Сложих и го в попарата Laughing

# 280
Бодливка, ти да не си балерина и да си траеш, а!?

Абе силно казано,но и аз 9г. откарах непрофесионално,от любов към танца. Heart Eyes
За срещичка и аз съм навита,само да се разберем кога..?

Гърнето не го харесваме,слагала я съм я (от скоро) 2-3 пъти,седне за малко и то щото в банята на нейното равнище са разни шампоани и балсами и се зазяпва..
Gushanka благодаря за инфото по темата!Разбрах и преди време,без да съм чела задълбочено,че е рано за това.Просто по Дари се ориентирам,всичко разбира но докато не проговори не мисля да я слагам. Stop
Дес кака е кукла Вяра?
VIVKA тенкю за коктейла! Hug Вярно,само виртуално пък дано скоро тет а тет. Wink

Вижте нещо забавно   Mr. Green

# 281
Здравейте, банда Hug

Да ви се опрача - тази нощ беше някакъв кошмар.От 23:00 като й стана нещо на Али започна да се буди през 4-5 минути, да плаче, да скача насън ... Ужас ви казвам. Взех я в леглото при нас - тя започна да раздава шамари и ритници насън  Crazy Аз мислех, че ще се успокои, но не. Към 3:30 след като вече бях порядъчно нашамарена и наритана от нея вече незнаех какво да правя, станах, взех една светена вода дето ми я беше донесла свекито и й намазах очичките на Али.И заспа детето и спа до 8:30  #Crazy Ей какво беше това чудо незнам.

За срещичката - като ви слушам, май ще се откажем от нощтни похождения, т.к. повечето бебета заспиват само с майките.За това ако искате може пък да я направим следобяд, ако ще ви бъде по-удобно.Казвайте, вие сте!  Hug

Весел ден на всички!

# 282
Бодливка, каква е тази ужасна снимка - лелеее, на нас ни е забавно, ама на родителите на тези дечица представям си какво им е било  Mr. Green

Клео, приятна почивка.А за срещичката - ще те изчакаме да се върнеш Ъф Корс! Обаче само ако ни донесеш по някоя шишарка за подарък  Mr. Green

# 283
Момичета, позволих си да отменя Лика и пуснах нова тема :

НОВАТА НИ ТЕМИЧКА

Лика, дано не сърдиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт