ЯНУАРСКАТА дружинка, вече става на ГОДИНКА!!! 3-та част

• 9 356
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Честит Рожден Ден, Gerylyn!

Бъди здрава, красива и обичана! Желая ти милиони моменти на щастие, изживяни с любимите ти хора!

# 241
  • Madrid
Герилин,честит рожден ден!Желая ти само хубави неща,бъди щастлива!

Честит рожден ден и на мамите празнуващи вчера! newsm59Бон Тони,Позор,радвайте се на малките неща окоро вас! newsm59с леко закъснение Simple Smile

Гушанка,сладур е Криско Grinning,сигурно чистия въздух си е казал думата и затова е поспал повечко.Ама то до края на зимата има още близо месец,така че дано успеете да заснемете снежец! Hug
7of9,аз харесвам тази марка! Laughing Mr. GreenИ как така се е обърнала количката,неравен ли е бил теренът?
Дес,да те питам,как къпете Вяра в стаята,тя не оплисква ли всичко,защото аз къпя Самуил в душ кабината и пак успява да намокри цялата баня,след това попивам излишната вода? Rolling Eyes
Пепито,снимката на тоалетната чиния ме зарадва! Grinning
Дива Орхидея,честито и Самуил проходи преди 4 дни и още много му се радвам как крачи самостоятелно,като малко патенце е! hahaha
Ох,Лисанке това с фантазията и мен ме разсмя! Mr. Green
Sea Woman,пъвите думички са много сладки,както и всяко ново нещо,което откриват малките джуджета! Heart Eyes
А ние уж днес трябваше да спретнем прощапулника,ама...пак го отложихме Rolling EyesИмахме доста гости,в събота едно семейство с дъщеричка,която е на годинка,на 2-ри февруари я навърши.Казвам ви такава радост Grinning,пуснах ги в стаята му да лазят,да ходят и играят с един куп играчки,забава голяма беше.В резултат снощи Самуил направи своя рекорд по спане без събуждане-9ч. ooooh!Това е толкова нехарактерно за него,че накрая си помислих дали не му е станало нещо! Crazy
И така Wink
А!Герилин,това е специално за тебв знак на благодарност за безплатните рецепти,друг път пак ще се допитам! Grinning

# 242
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА GERYLIN  БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА ,ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА ЖЕНА

# 243
ilindi4ka и аз незнам кога да направим  прошъпулника мисля да е преди рождения ден на батко и.Следователно другата седмица събота и неделя.Я тези които са правили моля кажете пак как сте го направили с деца,кои търкулна питката какво сложихте за ядене абе повечко зая обичая моля Praynig PeaceНие чвера цял ден обикаляме и все ДАЙЙЙЙ -ДАЙЙЙ АМ -АМ #Crazy #CrazyВсе иска да яде.Някои чужд ако я чуе ще помисли че не се храним Crossing Arms Blush Crazy Heart Eyes Mr. Green

# 244
Честит Рожден Ден, Gerylyn! Бъди много здрава, весела, щастлива и винаги обичана! Хубав празник!

nenepygka, по клубове скитосваш, а! Само така!  Mr. Green

ilindi4ka, браво на Сами за дъъъъългия сън!  Sunglasses Ти поне успя ли да си починеш през това време?

Пепито , представям си я малката кукла с шкембе-чорбата!  Joy Ти си много смела в храната, с която я "черпиш"  Sunglasses

Весел ден на всички  Hug

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 10:12 от Vili4ka

# 245
Честит Рожден Ден, Gerylyn!Бъди здрава и лъчезарна жена!

Gushanka, прочетох какво си написала за гърнето.Благодаря и на теб за споделеното мнение!Реших да оставя приучването към него за по-късен етап. Peace

DIVA_ORHIDEQ, честито стъбилно ходене на Диди!

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 10:37 от daisy_st

# 246
Момичета, аз знаете ли кво измислих - хайде да си направим една срещичка в някое заведение без децата  Mr. Green Примерно петък или събота вечер - да им осигурим татковци и баби и да се видим малко на по питиенце някъде.Какво ще кажете - има ли навити?

Чакам съмишленици!  Mr. Green

# 247
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден ,Gerylyn! !
Желая ти много  здраве и
  изобилие от всичко  , което те прави щастлива 
и те кара да си  мислиш-
" Живота е прекрасен"!

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 12:15 от VIVKA

# 248
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,GERYLYN!

# 249
Да ви питам само сутришната урина ли се дава за изследвания?

От 7 часа се мъча да я изпишкам но немога!
На 6 -я месец нямах никакъв проблем,а сега не и не.

# 250
Пепито, доколкото знам се дава сутришната, винаги сутришна сме давали.

# 251
Честит Рожден Ден, Герилин!

Казват, че върховното щастие е олицетворение на три състояния: човек след добре свършена работа, майка, която приспива детето си и дете, което играе! Пожелавам ти да си здрава и изпълнена с енергия, за да се наслаждаваш и на трите!  bouquet

# 252
  • България Пловдив
ЧРД GERYLYN желая ти много щастие,здраве и успех в живота!Нека всичко което си пожелаеш днес се збъдне!

Пепито ей това се казва детски рожден ден с много деца,а тортата ви е стряхотна Heart Eyes
DIVA_ORHIDEQ ние прощапулника го направихме заедно с РД но не е задължително да има много хора несме търкаляли и питката пуснахме Габи да отиде до предметите които и бяхме наредили след това питката се раздава и който е получил паченце трябва да тича та така да тича и детенце трябва обаче да е новолуние и ден от седмицата без петък и събота(това били дни на омрелите хора и не било хубаво да се прави на тези тни)но нека и други мами споделят но при нас така го правят bowuu
 лек ден на всички ВиHug

# 253
Ехееее! Благодаря Ви! Трогвате ме! И ви се пада ей това

Хайде и една скромна почерпка

Вие от комплименти за тортата щяхте да ме разтопите и без време щях да пропусна рождения си  ден  Wink Ласкаете ме, но и аз очи имам и мисля може и по-добре да е.

Gushanka, дупцето на нашия юнак някъде преди седмица  беше 12020грама и 83 см.

Ох, Лисанке, това с фантазията и мен ме разсмя! Mr. Green
и мен, и мен  hahaha

7of9, вашата торта ще да е внос  Laughing като знам тук пък кръглите как съвсем ги няма.
 Втората ни количка спе4ели симпатиите ми по същата причина, освен другите и екстри разбира се. Със здраве да си ползвате триколката и безаварийно да я управлявате!
Чакай да ти издам една тайна  Wink  бонбоните не съм ги белила. Само ги пуснах в една чаша с много малко прясно мляко и почнах да ги връткам из вътре и те си пускаха боята

ilindi4ka, благодаря!

sea woman, фигурките не са трудни, но са пипкави, а пък тънките места бързо съхнат и се чупят. Т.е. трябва на спокойствие, а не някой да те дърпа за крачола. Мен мерака ме хвана точно седмица преди РД, след поредната обиколка за поръчка на готова торта. Та метнах един поглед в готварския, има спец тема за фондан... видях какви са смесите, избрах си най-удачната за мен, леко я модифицирах и тъй. Нямах време да чета всичките 4 ли бяха теми, но началото на първата ми свърши работа  Peace

дано не съм пропуснала някой, но отговарям по спомени, че форума пак е  Sick

Аз малко бях позабравила, че идва и моя празник. Включвам онзи ден единия комп и isq-то(на съпруга ми) ми намига с някаква торта и аз любопитна да видя кой има ден рожден и щрак  ooooh! се цъкли моя милост насреща  Crazy Така е, то дали от кърмeнето, дали от новата ми десетолетка ама нещо се бях позабравила  smile3555

# 254
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА GERYLYN ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО КЪСМЕТ!
Здравей те мами извинявам се за отсъствието тези дни,но нета беше много лош.В събота правихме на Ивона рожденния ден и прощъпулник,беше много весело,а тя  много се забавлява.От прощъпулника си избра калкулатор/беше голямо мислене newsm78/
За гърнето-ние почнахме да го ползваме от 7 месец и много бързо свикна.Сега нямам проблеми когато и се ака си казва и ходи при него,само пишкането не можем да хванем,но когато я сложа първо  пишка
За парченцата-ядем всичко,но аз съм много страхлива и все я наблюдавам,защото докато се научи да дъвче много се давеше.
Това е за сега,дано утре пак да успея да се включа Simple Smile
Пепи рожденния ден е бил много весел,а тортата ви е чудесна

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 16:52 от v.ivanova

Общи условия

Активация на акаунт