ЯНУАРСКАТА дружинка, вече става на ГОДИНКА!!! 3-та част

• 9 356
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, GERYLYN ! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА ВСЕКИ ДЕН !

# 256
Честит празник и от мен!
Само радости и много здраве ти желая!

Честити краченца на проходилата хубавица!

# 257
Gerylyn,честит рождeн ден и от мен! Много щастливи моменти с хората,които обичаш!

Внимавах да напиша ника без грешка. Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 21:39 от БОДЛИВКА

# 258
[desi] добре дошла отново! Много са пораснали момчетата,а ти ми се виждаш променена и като че ли по-свежарка! Wink
Какато казва Gerylyn да смениш кърмещия отбор в изявите.. Mr. Green

Аз напоследък не съм много редовна в темата,а и няма кой знае какво ново при нас.А да си призная ме домързява да пиша. Blush
Проби поредния предкътник вчера. Crazy Вечер слагам в млякото Хамомила,и спи малко по-спокойно,но това не и пречи сутрин да се буди в 5:30-6. ooooh! Но такъв си ни е режима от раждането-рано лягаме,но и рано ставаме.. Напредва с ходенето и забелязвам че е все по-уверена,прави по десетина крачки но внимателно- не бърза като стабилно ходещо човече.Мисля в края на месеца ще дойде и нашия ред за прощъпулник.Намислила съм да си извадя и концертните палци от архива,пък дано ги пипне поне..  newsm19  От мен е взела тънките глезени,но и е едър кокала както се казва и много ми се иска да е музикална и танцувална,това сАмо ще и е от полза. Peace

# 259
Чести Рожден Ден,Gerylyn!
Много здрава и усмихната бъди и нека всичките мечти реалност да ги видиш ти!

# 260
Gerylyn!!!  
Много здраве, късмет на теб и семейството ти желая. По-хубаво от brambar4e  не бих могла да го кажа. Grinning

ooooh! Как си сетила да крадеш цвят с мляко...с Gushanka ще трябва за другата година да ни обучите... yes

nenepygka, zapp със сенник. Гледам че по-често го има без.

ilindi4ka, а де!? Rolling Eyes Мъжа ми каза, че Борил гледал, като зомби вече (не беше спал 10 часа някъде) и аз да видя, наклоних го назад,  в следващия момент Боре беше полегнал, и ме гледаше ухилен.  Grinning

Това с къпането в небанята ми е някакъв далечен спомен поне на мен. От 2-та седмица го къпем под душа и после в неговата ваничка, която стои в голямата вана. Сега даже милия си ходи на собствен ход да се къпе и ми е много странно - порасна ми детето...  Rolling Eyes

А Борил вече освен по Бумба си пада и по Nelly Furtado. Баща му се киска, че крушата не падала далеч от дървото - и малкия, като него си падал по чернокоски.  Laughing

# 261
  • Madrid
Виличка,ами не,не се наспах,защото имахме гости и легнах към 6ч. CrazyНо беше забавно и това компенсира! WinkА пък за примамливото ти предложение,сметни,че ако бях в България съм първа пушка! Mr. GreenМного мами на по чашка,хм...! Laughing
7of9,направо си представих закачливата усмивка на Боре! hahaha
Бръмбърче,за тези три състояния на върховно щастие аз лично за себе си бих сменила второто с майка,наслаждаваща се на непробудния сън на своето бебе! Grinning
Никой ли няма представа кога е най-подходящо въвеждането на овче сирене? Rolling Eyes

# 262
Здравейте, милички!  Hug

ilindi4ka, и аз съм много навита за такива изпълнения, обаче до тук никой нищо не казва за излизане  Crossing Arms Ще почакам още де - има време до уикенда  Mr. Green

Хайде , мами, ентусиазъм трябва да има!  Joy

Бодливка, ти да не си балерина и да си траеш, а!? Да ти кажа под секрет и аз танцувах преди - модерен и джаз балет - мале какви сме артистични натури тук - балерини, поетеси, кулинарни спецове  ...  Mr. Green Дано Дарито да гепи палците !  Peace

Весел ден на всички и ЧАКАМ КУПОНДЖИЙКИИИИИИ  Joy

# 263
  • Варна
Ех, че танцувално станало в темичката ни!  newsm68
Аз пък с балета нищо общо нямам, ама 9 години народни танци съм играла. За жалост нямам елементи от народна носия, пък и баща му на Александър мнооооооого странно ще ме погледне, ако реша да сложа такива на един бъдещ прощапулник. На него горкият сърцето играе, краката не.  Joy Но с едно право хоро може да се отсрами.
За купона само мога да вдигам ръцете, но реализация - ц. newsm45

ilindi4ka, какво са тези гости до 6 часа... То голяма веселба ще да е било.  Drunk

# 264
Е този път а ко е без деца ще доидааа Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green Heart Eyes

# 265
Е този път а ко е без деца ще доидааа Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green Heart Eyes

Само да не ни преметнеш като миналия път  Crossing Arms  Mr. Green

# 266

Само да не ни преметнеш като миналия път  Crossing Arms  Mr. Green
няма бе кога съм бола некоректна Crazy Crazy Naughty Thinking Crossing Arms newsm78 Heart Eyes Mr. Green

# 267
Тук темата е купонджйска явно Grinning
Само така Вили,я ги задействай тези мами стига деца са гледали по цял ден.Добре че се сещаш да предложиш разтоварващи срещи,кефиш ме с купонджийския си дух и че винаги си веселка и приветлива  bouquet
Аз едва ли ще мога да се организирам за вечерна среща,ама някоя следобедна като се затопли времето може.В събота и неделя ще сме в Надежда, така че ако е хубаво времето и ако има желаещи можем да се поразходим с хлапенцата.То до тогава много вода ще изтече де,ама....
Мойта бърборана заспа.Последното нещо което е научила до болка е да върти енергично глава и да казва "нье нье нье" ("не" обаче меко Mr. Green) и прави ли това неможеш по никакъв начин да я накараш да направи това което искаш.Държи си на своето,инатче ще да е голямо - с тези 2 врътки на главичката ooooh! Иначе речникът и е доста богат - баба,мама,тате,деде.Всички останали членове на фамилиятя се наричат поименно Гого,Меме(значи Мони),Нана и мойто име като и кажат да повтори тя казва "Дисе" Grinning,нейното си го казва Вяа понякога УАУА (много е смешно).Иначе всички жени по улицата които види са "кака,какооо",а всички мъже "деде,деде".Добре че някои не я разбират какво казва,че ме е срам и мен на някой млад позат като му каже деде Blush Умира от кеф като види някое детенце съответно ги дели "кака" и "бате".Като види някъде снимка на малко дтете винаги казва бебе или "нани нани бебе" и започва да казва как плаче бебето "уаа ууааа".Одеве бяхме в един магазин и тя само ходи между два ниско залепени рекламни плакта (с бебе единия,другия на Нивеа с една жена) и вика колко може "бебее,какоо,бебее какоо".Гали бебето и иска да целува мръсната хартия hahaha Joy Най обича майка ми да и разказва по книжките,не да и ги чете Naughty,а да си измисля по картинките и тя жената се шегува вече че и се изприщил езика да обяснява да лае,да мяука,да кукурига и прочие Joy Joy Joy Весело е при нас.Напоследък е започнала да се муши под масите и си стои там.По някое време примрънка,че е забравила как да излезе Mr. Green
Хайде, че много се разприказвах,сори Blush Hug Ама и аз както Бодливка казва не се сещам за какво да пиша напоследък,та днес реших да попиша Wink

Весел и усмихнат следобяд на всички Heart Eyes

# 268
Ама съм отнесена от вихъра яко Embarassed......
Илиндичка,за къпането в стаята си ме питала (извинявай че чак сега отговарям) Ами така си я къпя,тя стои кротка.Ако и пусна някоя играчка я премята и я мие,но иначе не плиска изобщо.Показвали сме и всички как да го прави Mr. Green,но освен като и кажеш "плисни водичката с ръчички" тя направи 2-3 такива движения и повече не.Знам ли и аз се зачудих сега като ме попита newsm78,на тази възраст тоя номер трябва вече да е коронен май Crazy Thinking

Нещо съм се притеснила,май Вяра има Т и още повече че 1час след като се наспа заспа отново след като с баба и бяха навън с количката.Това никога,ама никога не го е правила и съм много ошашкана.Сега я чакам да се събуди и ще и меря температурата.Охххх аз бях с лека настинка,но за 2 дни влязох в релси,дали пък не и лепнах нещо Rolling Eyes ooooh! Тя е все с мен Tired

# 269
Деска, стискам палци да е добре вече малката кукличка Вяра  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт