Най-слънчевите мами в арабските страни 16

• 23 490
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
О аз оставям саита отворен и си гледам други работи!
Сами растеи е толковапалав вече, да бърза дапълзи си забива нослето в земята!
Аз чета корана в нета, каде на български къде на английски!
Нали винаги въпросите му към мен ще са първо!
Клара добре дошла в темичката ни, надявам се ти харесва!
И наистина машалла за куклата, леле колко маже ще тичат по нея, и по всички наши момиченца, бащите им по 2 чифтета трябва да си вземат да ги пазят!
А късметлиите на Дани и лорекса им трябват по 4 чифтета!
Хаиде лека от мен!Отивам пак да чета!

# 121
Добро утро Grinning

Манел,много сложна таз рецепта Shocked,а и нямам такива машинки,но близкият ливански ресторант свърши 4удесна работа. Laughing

Ами миме не знам колко са големи,ако след обед ходя,ще си взема линииката да ги премеря hahaha последно остава в мамзар,но хаиде да е по рано от 2 4аса

Клара голяма сладуранка е Нур машала  bouquet

Дани успех с намирането на работа Praynig и на мен ми се работи,но в близките 3 години не се виждам работна  Grinning

лек ден

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 06:13 от mln

# 122
Привет  на всички! Имам въпрос към мамите от Дубай. Кога започва шопинг фестивала и колко време ще продължи? От къде е най- добре да се  пазарува  , приблизително цена на  злато  и препоръчителни магазини , като изключвам масовите златни бижута по пазарите (които предимно  се  носят  от прислужниците Wink сещате се предполагам за какви  говоря ) , интересува ме нещо по- различно и дизайнерско по възможност . Благодаря ви! Heart Eyes

# 123
AniSim  в центъра точно зад мола има ресторант Финикя - там има къббе и ливанска кухня , фалафел има в Мимас, а за къббе и арабска кухня ти препоръчвам още един ресторант - в студентски град зад хотел Витоша- сирийски ресторант е, нов, чистичък, спокоен и много приятен (още е в процес на обзавждане , но това не пречи) .Иначе не е никак трудно да се прави къббе , въпреки че така изглежда , използва се и машинка , но аз съм правила на ръка......давам ти и друга идея на пазара в арабските месарници , правят полу готово къббе  - в къщи само трябва да го изпържиш.......

# 124
Привет  на всички! Имам въпрос към мамите от Дубай. Кога започва шопинг фестивала и колко време ще продължи? От къде е най- добре да се  пазарува  , приблизително цена на  злато  и препоръчителни магазини , като изключвам масовите златни бижута по пазарите (които предимно  се  носят  от прислужниците Wink сещате се предполагам за какви  говоря ) , интересува ме нещо по- различно и дизайнерско по възможност . Благодаря ви! Heart Eyes
Фестивалът свърши май  newsm78 А за дизайнерско злато можеш да провериш в златарските магазини в шопинг моловете. Ако търсиш нещо наистина по- специално те съветвам да посетиш Emirates Towers Shopping Boulevard. Предполагам също и в Mall of Emirates също ще намериш класни златни бижута.Аз злато съм си пазарувала само от Samra и Damas, защото харесвам по- европейски дизайни. Не ми допадат тежките накити - и аз тежка и те тежки, ще приличам на коледна елха  Embarassed hahaha

# 125
мерси весси 78, бях чела някъде , че щял да в февруари Thinking ама може и да минал щом казваш, не претендирам за точност #Cussing out

# 126
Фестивала свършва на 2-ри фефруари.
Най-добре е да се пазарува в по-големите молове.
Златото незнам колко върви-май не е по-евтино от в БГ,но си зависи и от каратите.24 карата също можеш да купиш.Дамас имат страхотни неща-много фешън.А ако идеш в Голд Ланд-можеш да си поръчаш,за 24 часа пръстенът или колието ще бъдат готови и ще ти се достави.Може да си купиш диамант или други камъни отделно и да ти ги вградят.Правят и медальони с образ по снимка(дете,съпруг)-малко е кич(според мен),но е интересно и неповторимо.

# 127
Здравйте и от мен!
Аз отидох днес на детска консу;тацияте я затворили!Късметлийка съм!
Фалафелите в мимас са много хубави, за финикия знам че беше по скъпичко за другите не мога да кажа, иначе и аз знам че по женскич пазар продават готови арабски работи, дори хумус в кутии!
Аз знам че имаше, Хала Фебруари, но може да е само за кувейт че тогава им е националния празник, а златото на дамас наистина е много готино!Иначе и по обикновенните магазинчета има хубави модели,аз понеже нося само бяло злато и няма от тези стандартните модели, че това жълтото нещо не ми допадна, верно е много тежко!
Оле как ми липсва арабската кухня!като бях във варна по коледа, ядох фалафел, което беше пародия,не беше май сварен хубаво нахута,и супер сух!А за дюнера да не говорим,български сандвич в арабска питка!
И аз съм на диета сега и всичко ми се яде!
хаиде лека от мен!

# 128
Мерси момичета, от изброените места Мимас ми е най-удобно, ще намина някой път са фелафелчета  Wink мерак ми е и тази магданозената салата Табули да опитам, но пък нея я има на друго място. Лошото е че няма един хубав централен магазин или специализиран супермаркет, но май-много искам. Сигурно, не е трудно и сам да си ги прави човек нещата, ама аз съм скарана с кухнята  Embarassed

Креми, то тука май доста рядко да намериш нещо автентично на вкус, и баклава хубава не съм срещала, а пък кюнефе въобще не мога да намеря, може би има на женския пазар, но там не ходя.

Извинете, тези които са на диетка, че пак зачекнахме кулинарната тема.

# 129
Изпуснах го и таз година фестивала  #Cussing out #Cussing out #Cussing out а ма като получавам инфо от грешните хора така е  #2gunfire #2gunfire,  а и аз сега поразрових и видях, че е до 2 ри Cry Cry Cry .......

AniSim  ,както и за табули, така и за всичко останало важи, че много си зависи от готвача и от самата по националност кухня, понеже, както знаеш всяка една си се различава нищо че все е арабска.....за хомуса в консерви- не го препоръчвам, иначе почти всичко вече може да се намери на пазара , понеже ги внасят директно от  арабските страни.

Ядосах си се аз за фестивала и това си е , май няма да ми е ден днеска  Sad

# 130
milamama и аз бях разбрала, тази година уж ще е по-дълъг фестивала и ще е до края на февруари, но явно не е така. Не се ядосвай, може пък момичетата да ни светнат за някое друго шопинг мероприятие там  Peace

# 131
AniSim - знаех че от 12.02 щял да започне ....ама кой ми виновен- никой, сега  разглеждам саита на дамас да видя поне какво предлагат ..... Sad

# 132
здравейте,
благодаря ви за топлото посрещане, и за комплиментите за Нур,
за кухнята в мола и ресторант финикия зад него, те са един и същи ресторант, само че в мола е по ефтино, не знам защо,
Какво да ви разкажа, на 26год съм, семейна съм от почти 2год, имам дъщеря на година и два месеца, и съм бременна в края на 3-тия месец, аз съм христянка, живеем в българия и се порим с институциите, и двамата искаме да се преместим, но клоним към дубай, но трябва да си намери работа първо там и тогава, той е компютърен специалист, аз не искам поне следващите 3-5год да чуя за работа, наработила съм се и искам да уча нещо, но първо да си отгледам децата, много ми е интересна вашата тема, почнала съм да чета и старите, но просто не знам дали ще успея,
поздрави на всички
пп, извинявайте че нямам точки, но нещо точката не ми работи

# 133
Добре дошла и от мен Клара , тук е мястото ,където можеш да намериш изключително приветливи и добри мамчета ,макар че аз влизам и пиша рядко .....За Финикия питаш защо е скъп ресторант- ами отговора е много лесен , защото е ливански,попитай мъжа си и ще разбереш , че съм права Wink те са скъпари.... За живота в Ливан - скъп е доста и в буквалния и в преносния смисъл , дано скоро се оправи тази иначе хубава страна ...., мъжа ми е живял и завършил там, та от него знам доста неща, но нека момичетата с ливански съпрузи да ти напишат повече......

# 134
  • O.A.E./ Пазарджик
Честито на Емиратите!   bouquet взеха купата най-после! много се бориха и заслужено биха. всичките шейхове се бяха събрали.
няма да ви казвам какво става пред нас #Crazy #Crazy #Crazy щом и на мъжа ми сестрите излезоха навън Shocked
Зайед най-прилично си ми каза "бай" и заминаха с баща му да бибкат. по коридора и "дооооол" викаше Laughing не може да каже гол.
аз ще си го спестя тоя път.
само не знам как ще спим тая нощ. полудяли са. ако се сещате какво чудо беше, когато българите станаха 4 -ти на световното- тук е тройно повече.

Клара, зло да те забрави! добре дошла и от мен  bouquet
как се събрахме 3 бременни и горе-долу с един месец разлика Hug

Общи условия

Активация на акаунт