Най-слънчевите мами в арабските страни 16

• 23 500
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Елф мабрук емирки Hug

Наи-накрая да вземат купата.Днес определено няма да се спи Laughing

# 136
аз знам че вЛиван е скъпо, но в мола е също ресторант Финикия, един и същи като този от вън, и за това ми стана интересно защо е по ефтин
mariabutti с тебе имаме точно една седмица разлика, като ти  гледам лентичката а с  mln някъде около 2-3 седмици, много готино

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 20:32 от Клара

# 137
Елф мабрук емирки Hug

Наи-накрая да вземат купата.Днес определено няма да се спи Laughing

Малее, точно това щях да пиша  Laughing  Laughing
Халид преди малко ми се похвали  Mr. Green
А, честито!!
Който може да копира снимки да черпи, че аз даже не зна къде да ги търся  Embarassed Grinning

# 138
аз знам че в ливан е скъпо, но в мола е също ресторант финикия, един и същи като този от вън, и за това ми стана интересно защо е по ефтин

Аз това, което го знам в мола е нещо като заведение за бързо хранене организирано, на последния етаж до мултиплекса...не е ресторантска обстановката, но е скъпичко там, представям си какви са дебели цените във Финикия тогава.

Честита купа на емиратите! Някакво регионално първенство ли е имало, пълен невежа съм по отношение на футбола.

# 139
Цитат
Честита купа на емиратите! Някакво регионално първенство ли е имало, пълен невежа съм по отношение на футбола
На гълф държавите. Обаче кого победиха сега така и не разбрах  newsm78 Моят беше толкова екзалтиран,че забрави да ми каже  Grinning
Ох и на м,ен ми липсва арабската кухня  Cry Поне хумус трябва да си направя  ConfusedА пък как ми се хапва Fish tikka...  #CrazyНякой да знае случайно как се прави  Blush??
Миме, Миле, Клара, много ви се радвам и аз на бременостите  preggo preggo preggo
Спомням си как бременеех с Креми, Ели и Лорекса... много мило ми става..
Живот и здраве, ще ни радвате с прекрасни бебчета, ааа и никой няма да ви се разсърди ако при някоя има двоен резултат  Wink  twin_neutral

# 140
  • O.A.E./ Пазарджик
за 18-та година Гълф кап. за първи път печелят. първата среща загубиха от Оман и сега ги биха на финала.
Мъжа ми разправя, че малкия веел националното знаме от прозореца на колата. Joy

Веси, http://members.tripod.com/samfusionz-recipes/id16.html

# 141
Честита ви купа Емирки!!! Със здраве да й се радвате и да не ви е последна  Laughing   bouquet

Добре дошла Клара и от мен. А на твойта сладурана да й нацелуваш бузките  Hug. Такова слънчево дете, родена си е с името.

[Миме, Миле, Клара, много ви се радвам и аз на бременостите  preggo preggo preggo
Спомням си как бременеех с Креми, Ели и Лорекса... много мило ми става..
Живот и здраве, ще ни радвате с прекрасни бебчета, ааа и никой няма да ви се разсърди ако при някоя има двоен резултат  Wink  twin_neutral

... а пък и двама кандидат зетя има тука на линия  Twisted Evil адаши при това.

# 142
Честита ви купа емирки!
Ей мога да сипредставя каква еуфория и каква лудница е!
Задраствания, танциване по магистралата,развети знамена, викове!мале, мале, сещам се веднъж кувеи би бахрейн и викаха като луди, а да не говорим на либейшън деи какви са щури, деца,жени всичко живое навън, е и аз бях,наистина е готино!По друг начин се забавляват от сърце!
ЧЕСТИТО ОТНОВО!
Ох и аз много ви се радвам-Миме Миленче и сега Клара!И аз се сещам как си бременеехме заедно!
И сега усеща,как вие сте се радвали на оята бременност!
Ей много щастливи лели сме тук!На НАЙ-СЛЪНЧЕВИТЕ ДЕЦА!!!!  bouquet

# 143
Привет на всички! Ей не може да ви изчете човек Simple Smile

Добре дошла на Клара. Нур е наистина стахотна пу-пу...а нещо ми се върти за една принцеса Нур или се бъркамс Нури  newsm78 абе няма значение да ви е жива и здрава
И леко бременеене Simple Smile
Относно кухната - ходила съм на марокански ресторант на Алабин се намира и там з апърви път хапнах хумус, табули и още куп такива неща. Бях много очарована. страшно ми допадна всичко Simple Smile
Днес говорих с мъжа ми и явно ще заминаваме с Ади чак края на март и ми стана едно мъчно, мъчно...край няма. То добре че е Ади да си имам занимавка по цял де, ама все пак  Joy
Миленче, вие оправихте ли се, че нещо изпуснах...
Днес пак се борих с Калудия Шифър, а като гледам килцата ми Sad ужааааааасссс...
Все искам да ви питам "АЛ" в имената какво означава?

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 22:24 от Maris

# 144
АЛ е пълен член - ако нещо бъркам, моля за поправка  Laughing

# 145
  • O.A.E./ Пазарджик
не бъркаш.

Нур ми е любимото арабско име за жена и сме се разбрали с Бути, ако е момиче да го кръстим така Praynig
Нур е майката на краля на Йордания.

# 146
добро утро моми4ета

Бреи какво празнуване беше снощи,от абу даби до дубаи и вси4ки останали емирства.интересно ми е да про4ета в вестника, колко катастрофи има за изминалата нощ Confused

мои4ета не ни се радваите само,деистваите по въпроса, Mr. Green
едно мило маи4е ми из4исли и се падна мом4енце.мубарак ще е на седмото небе предполагам ако има още един син.иншала каквото и да е,само да е живо и здраво.а за името...този път изборът е негов.за девоика аз харесвам Хая,ако е девоика сигурно така,4е и сестра му се казва така,стига да не е МОЗА(банана) нямам проблеми.а за мом4енце..насер ми харесва Laughing

марис горе долу сме добре,като изклю4им носенето на ръце и отказването на всякаква храна.така е от 3-4 дена.как кара това дете на фотосинтеза не знам Cry
успех с гимнастиката,като те гледм на снимките нямаш нужда от сваляне Grinning

лек ден  bouquet

# 147
Добро утро и от мен.
Миленка, не се притеснявай. И Рая е така - с голям зор и уговорки я карам да хапне малко. Давай повече течности. Така се чисти организма.
Марис, браво момиче, че ти се занимава с гимнастики. Но аз не отслабвам от това чудо. След като родих Рая 5 месеца ходих на аеробика и не свалих и грамче. Отслабнах като си отидох в БГ във ваканция  Twisted Evil.
Лек ден.

# 148
Добро утро!
Добре дошла Клара 55.За мен не си нова, "знам"те от ноемрийските бебета редовно ви "шпионирах".Йасин е на възрастта на Нур и си сверявах часовника във вашата тема.Лека бременност  bouquet

Дани,късмет за работата,дано намериш бързо Hug.Забравих, че си имаш помощник за децата.

Честита купа емирки  bouquet

Йасин и той ми прави номера от два дни,само на ръце иска да спи.През ноща се събужда и идва на спалнята при нас .Нещо го мъчи, може и зъби да са   Confused

Люба, къде изчезна, забрави ни, ей  Laughing

Лек ден Ви желая !

# 149
Добро утро момичета!
Мога да си представя какво е било снощи в емирствата и колко хора няма даотидат на работа днес! #Crazy
Да си празнуват хората сега им се е паднало!
Какви хубави имена сте си избрали!
лек и топъл ден от мен,че тук какъв студ е!!!!!!!!!!!!!!ужас!мразя студено време!Стоиш в къши като затворник, а излезеш ли се навличащ като мече! #Cussing out
И хайде по едно арабско кафенце!И чайче!

Последна редакция: ср, 31 яну 2007, 10:10 от Kremi_m

Общи условия

Активация на акаунт