Най-слънчевите мами в арабските страни 16

• 23 515
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Добър ден! Мерси за кафето Креми, ще го опитаме  Simple Smile

И на мен много ми допадат имената, които сте изброили, Нур означава светлина май, а другите. Аз за момиче много харесвам Ясмин също.

# 151
Здравейте,
Kremi_m, мерси за кафенцето, ох как ми се пийва наистина арабско кафе, но тук не съм попадала на хубаво, само в Ливан,
Много ми харесаха имената които сте изброили
Ние минахме през периода на носене, беше до скоро, и със неяденето също, сега и давам витамини, които имат някаква съставка за увеличаване на апетита и почна да си яде, а и зъбите също оказват влиание,
Нур наистина значи светлина, за другото бебче живот и здраве съм избрава аз момиче Зейна, а за мъмче Уасим,

# 152
Привет на всички мами,"стари" и нови и на малките ви слънчица.  bouquet

Не съм писала от векове,но с повечето от вас съм в постоянен контакт,така че няма да ми е трудно да наваксам. Simple SmileПопътешествахме доста,скоро може да се пробвам някой пътепис да напиша.Поврещнахме Новата Година в Куала Лумпур,а след това се качихме за няколко дни в планинския им курорт Джентинг,чийто увеселителен парк според мен е по-добър от Парижкото Дисни.Децата се забавляваха много,а и не само те.Бяха здрави и издържаха леко дългия път,имахме много вълнения,като се почне,че Атли едва не се удави в замаскираното езеро на един луксозен ресторант,и се стигне до моите 3 шева на главата,когато в Новогодишната нощ,таксиметраджията си затвори багажника върху главата ми(веднага ме зашиха и отидохме на купона).Както казва една моя приятелка,с вас човек никога не може да скучае. LaughingСлед кратка почивка,с Джон заминахме отново за Индия,този път в Бангалор и Мадрас.Аз успях да си начеша крастата да обикалям антикварните магазини в търсене на неща,които трудно се откриват другаде.Сега съм се кротнала,но не задълго.Ели,идвам ти на гости в събота. Heart EyesДа похваля зет ти,че се изяви като манекен на Чико с Атли и ги снимаха за новогодишния брой.Трупаме опит,но за сега ви оставаме верни. Heart EyesАтли също тръгна на училище,ходи с кеф от първия ден и може да се каже,че всеки си тръгна по пътя. Simple Smile

Миленче,Миме,много хубави имена.  Hug Миме,мисля,че кралица Нур е майка на брата на краля на Йордания.Синът й беше избран за краун принс,но сегашният крал,който е от предишна съпруга, наскоро промени закона най-изненадващо,с което прекрати позицията на брат си като такъв,вече не си спомням какви аргументи изтъкна,но предполагам,че пази престола за сина си.

Марси,дерзай с фитнеса,ще се чуем пак скоро.И аз тръгвам отново,там където ходя е главно за шампиони културисти,но ми върши по-добра работа от някой леидис салон,защото има човек,който работи с теб през цялото време и знае какво да изисква.

Любе,мерси още веднъж HugАко не ми ги изпратят от България,ще прескоча до теб Simple Smile

Манел,Сноу,и на мен ми домъчня за вас  bouquet

Поздрави на стабилното подкрепление в България:Креми,Катя,Горяна,Лорекса,Дани в Италия,както и на новодошлите мами,ако съм изпуснала някой,сори,не е умишлено,а е поради положителния прираст на пишещите тук  bouquet

# 153
Хеи Нои4ка добре се завърнала сред нас Hug липсваше ни хаимани4ке Grinning да пишеш по-4есто.Мина ли шиитската нова година при вас?

Клара,а защо не си правиш сама арабското кафе.аз така и не го заоби4ах.от този кардамом в него ми иде да.. Sick

А мен такъв мързел ме е хванал днес,само се 4удя  на коя страна да полегна и какво да хапна Laughing добре,4е децата от време ан време карат колела в коридора на блока,та малко да релаксирам.дано не ми се сърдят много,но утре ще им се реванширам Wink

# 154
  • O.A.E./ Пазарджик
http://www.noor.gov.jo/index.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Queen_Noor_of_Jordan

Нойче, шемет, хвърли ме в размисли. щях да си остана със заблуждението, че е майка на сегашния крал  bouquet
преди много четех за тях. знам, че предишния крал беше оставил брат си за наследник, но в последния момент си промени решението. йорданци бяха против, защото сегашния крал беше израснал в чужбина и дори арабския му не беше добър. сега разбрах, че и неговата майка не е била йорданка и от там съм се заблудила.
ми тия хора с тия много жени Joy ... как да не се обърка човек.
иначе предишния крал беше голям политик.

да пишеш по-често сега и да не се връзваш за глупости. дори и на мен Wink

# 155
Е, Ноичка, най-после се поспряхте и вие на едно място, та да намериш време и за нас. Много се радваме за успехите на зетя  Hug. Само така. Много са важни обществените изяви  Twisted Evil. Снахата сега от този вирус и тя едно "френско" гадже е станала, че и ние може да се класираме за някоя корица  Joy /на Бухенвалд най-вероятно/. Чакам ви с нетърпение в събота. Непременно да ми се обадиш.
Миленка, ти поне имаш оправдание за мързела, ами аз съм така от 6 месеца и не знам кога ще се взема в ръце  newsm78. Дано е по-скоро.
Креми, мерси за кафенцето. Аз малко късничко да си го пийна, но поне с удоволствие. Децата играят навън, а мама има време за релакс /с какво ли съм се натоварила, ама карай  hahaha/.

# 156
Здравейте, слънчевки !

Специално гуш за Ноя  Hug Heart Eyes , нищо че си съперничим за Рая ! Все пак тя има преднина  Laughing
Ние и камили си нямаме в България, а на Илияс засега интересите му са към конете и магаретата, даже и баба си и дядо си навива да му купят, като отидат през лятото на село конче и кокошки и петел, и котка , и куче...

Креми, благодарско за кафето, но аз май предпочитам силно и горчиво без захар  Naughty Като бях в Йемен трябваше да ги дебна преди да направят кафето или чая , за да им кажа без захар. А в последно време дебна мъжа си, когато прави кафе, че се е научил да набутва тайно по 1-2 кардамона  Thinking

Миме, мина ли ти хремата ? Как е Зайед - футболния фен?

Клара, добре дошла  Hug

Миленче, как е коремчето ? Видя ли Любс на работното и място ? Как е ?

Марси, аз ходех редовно на фитнес тук в София, но пък аз се изнервям, ако някой инструктор непрекъснато ме следи какво правя.Маже би защото все имам малко време, а и аз прекалено се съсредоточавам и разговорите само ме разсейват. Както и да е ..аз от фитнес досега не съм отслабвала. Стягам се, но кг. ми са си същите. Но  от човек до човек има разлика.  Peace

Аз сега се боря с "парното" . Дойдоха ми сметки за 2 месеца и 10 дена за около 730лв. Говоря за двустаен панелен апартамент в крайните квартали  #Crazy #2gunfire За сравнение сметката на една приятелка в Лондон е 104 паунда. За горе-долу същия апартамент и включваща печка, бойлер, осветление..Та така се изравняваме по цени с Европата в нашата мила Родина  ooooh!

# 157
Ех Ноичка добре се завърнала!
ти си верно голям пътешественик,  но и марко тотев май, какъв този таксиджия бре!
верно многони липсваше!свърши ли с арабския1или мму изтърва края вече!

миленчесега ти е простено да си полежаваш, ама после д... да ти яко!
А то и аз си обичам яерно кафенце, но днес реших да разнообразя, беше мисе допилоарабско кафенце!
Оле сами е станал голямо гевезе!от 2 дни казва мама и вийда че ми харесва и като не стане по неговата почва да хленца да ръми и накрая като развалена плоча-мама,мама!
хаиде аз отивам да правя супичка за сами!

# 158
Привет и от мен момичета!
Ноя радвам се да те видя  HugНаправо ни беше хвърлила в размисли с твоето отсъствие.Сега за компенсация ако искаш да ни пуснеш по едно фото да се порадваме и ние на красоти Wink
Марис евала за старанието ти да спортуваш.Преди време и аз бях записвала гимнастиката на Клаудия Шифър и така си стои.Нито сестра ми нето аз проявяваме интерес.
Сноу каква е тая сметка какво е това чудо.Направо ми върза очите с тая цифра. ShockedКато оставим това ...как е временцето при вас?Няма ли да стане работа да удариш сефтето новите ски ,защото тук доста захладня даже се и мъчи да вали сняг;-)
Клара добре дошла при нас welcome
Днес да ви се оплача ходих да си правя фото защото ми искат като подавам документи за работа.Така са ме изкарали розова в лицето сякаш съм на 3 ракии Crazy
Лека вече на всички  bouquet

# 159
Виждам големи пътешественици имало тука  Grinning завиждам благородно. Давайте, снимки поне виртуално да се пренесем по тези места. 

Сноу мила, какви са тези сметки...  #Cussing out топлофикация се оляха направо!!! Дай и ти малко снимчици от Йемен, днес разглеждах един албум оттам в snimka.bg и много интересно изглежда, май още не е минала цивилизацията там  Wink

gorjiana и аз се чудя какви са тези "професионални" фотографи, аз на мойта снимка за международния паспорт изглеждам като ударена с мокър парцал, добре че по границите ме разпознават все пак.

Аз от моя период на ходене на фитнес, най-харесвах чисто дамските (голяма рядкост са тук), има уреди специално за проблемните зони, по чистичко, не пренаселено, не чакаш много за даден уред. Не те заглеждат разни екземпляри, въобще рахат Simple Smile)) Иначе от домашните гимнастики аз съм фен на бели денсинга и стриптийз аеробиката на Кармен Електра.

Последна редакция: ср, 31 яну 2007, 19:42 от AniSim

# 160
  • O.A.E./ Пазарджик
Сноу, мина ми. почти Confused това с парното ме уби..... вие по-добре на климатици да минете.
фитнеса зависи какво правите. на Търмънд упражненията и режима са наистина за сваляне. иначе има опастност да се натрупа само мускулна маса върху сланинки и тогава няма сваляне Confused
наще продължават с празнуването Shocked
футболист да си в тая страна. за победата президента и шейха на Дубай са им дали 3 милиона на всеки, Рендж роувър- 300 хиляди, отделно от "дарения" са събрали около 4 милиона всеки- около 1 милион и 400 хиляди $  Grinning
наддаването продължава #Crazy
французина дето им е треньор сигурно шейх ще го направят. да му имам косата на него. точно такава ми е мечтата- тъмно руса и къдрава Heart Eyes

божее, сега дават по тв кой какво допълнително им дава. тия хора са луди. още по 2 коли, часовници за по 20 хиляди. едно дете сега се обади и каза , че иска да си даде месечните пари на отбора #Crazy #Crazy #Crazy отделно до тук показах различни хора и фирми около 7 милиона..... тия могат да се пенсионират

Последна редакция: ср, 31 яну 2007, 19:32 от mariabutti

# 161
  • по пътеката
привет, най-после нет! дано да е за по-дълго! добре сме, спортувам здраво, не смъквам, но ми е по гъвкаво и мога да кажа ,4е не ме боли така  гърба, абе тигрица, ако не женски дракон ще стана! ако не е спорта, ще изпадна в стрес, линда определено прекалява с нервните изблици, а нали няма и зелено, паркове и нямам кола на разположение да снова из дебрите, направо става трудно! а не оби4ам наказанията и както я глези дядо й, направо на него ли да му се карам ,не знам!мрънка за вси4ко и копира  странни поведения, 4ак да се 4удиш защо!
ноя, да радвам се да си пак тука!
новите мами, добре дошли , то и някои стари  4ленове се вклю4ват толкова рядко, 4е  са като нови!

# 162
Ами, Миме, те си го заслужиха момчетата. Ти самата каза, че от 18 /толкова ли бяха/ години не са побеждавали. Да ги награждават!!! Полага им се. Аз слушах днес, че и на 11те най-добре украсени коли от шествието в петък до Глобъл вилидж ли беше, ще им дадат чистак нови Рейндж Роувъри. Опасни са.

Сноу, къде беше се изгубила тези дни, мила. Как е малкия юнак??? Оле, какви са тези цени в родината ни  Shocked??? Че ние надминаваме и европата даже. Сигурно има някаква грешка.
Както и да е ..аз от фитнес досега не съм отслабвала. Стягам се, но кг. ми са си същите. Но  от човек до човек има разлика.  Peace
И аз така. За това и не ходя на фитнес. Играя в къщи няколко упражнения от боди билдинга, но повече за да се събудя, че сутрин не мога да отлепя очите като бебо се размрънка. Та така упражненията не само, че му привличат вниманието и не мрънка, а и аз се стягам малко. Както писах по-долу моята диета се нарича "ваканция в БГ"  Joy.

Клара, а какви витамини даваш на Нур. Сега давам на Рая едни от тука, но като си отида в БГ искам да ги сменя. Ще ми се също да посетим хомеопат да я прегледа обстойно, че много ме притеснява това нейно гърло. Вярно, че първата година  в училище боледуват повече от обикновенно, но това нейното няма стоп. Ако не я чуя 3 последователни дни да кашля, вдигам парти  Thinking.

Ох, хайде кажете ми да спра, че пак се забравих.
Лека вечер, момичета, и приятни сънища. А на мъниците много целувки  Hug.

# 163
  • у нас
Здравейте мамчета Hug
Пак не съм писала от доста време Embarassed.Гадния грип не ни подмина.Първо се разболя Алиса.Пазих,пазих Кари,но така и не можах да я опазя.Зарази се милото и то.И при двете имаше усложнения и направиха бронхит Cry.За мое най-голямо съжаление,се наложи да пият антибиотици.Каката оздравя и я изпратих при бабата на чис въздух в Родопите.Кари все още кашля и в комбинация от зъбоникнене нослето продължава да тече.По-добре е вече и се надявам тези дни да спрем лекарствата.От вчера и аз не се чувствам добре.Знаех си,че ще ме свали и мен гадната болест.Държах се докато и двете бяха много зле и явно сега като поотдъхнах малко и организма ми се предаде.Само дано не заразя отново Кари,че този път ще стане лошо.Ходя с маска и бебката ме гледа очудено Mr. Green
Вече не си спомням кога съм спала като човек.По цяла нощ тичах от детската до спалнята,че която се закашля и започва да плаче ooooh!
Иначе през деня Кари е много весела.От къде намира сили по цял ден да крещи,не знам Rolling Eyes.Спряхме и захранването,поне за сега докато е болна,но и тя нещо не ги харесва тези пюрета.Все шишето си търси и се сърди като види лъжицата Mr. Green
Ето ни и нас,да видите колко сме пораснали тук с баба   тук се къпем   тук в прохо … 72;та   а тук ни се  … 77;та
Сега ще се върна назад в темата да видя какво сте изписали.Лека и спокойна нощ Hug

# 164

на мен се пада 4еста да по4ерпя с баклави4ка и кафенце Laughing
които е на диета да ме извини Simple Smile

Сноу каква е тази сметка небесна Shocked да не би да е станала някаква грешка.

елип и малкият още е с кашлица.а аз си мислех,4е му поотмина Sad тук ве4е е много топло и искрено се надявам по-ве4е да не се разболяват Praynig като се замисля колко лекарства изпиха тази зима,аптека ше отворим

лорекса голяма е сладуранка машала.и колко е пораснала Hug
пожелавам ти да ти се размине и болестите да ви подминават

миме и аз 4етох за наградите на футболистите  Shocked леле,4е то не им трябва по-ве4е да играят
заслужиха си го мом4етата.представиха се много добре

хаиде лек и слън4ев
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт