Най-слънчевите мами в арабските страни 16

• 23 484
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Хе-хе, градска, кога ще се видим у Варненско  Laughing  Laughing , аааа?
Браво, надявам се винаги чувството ти за хумор да е на ниво!!

Миме, така ви искам и аз!!
Здравички и винаги заедно!!  Peace Praynig

Миленка, чакам да ми звъннеш като решиш да се поразходиш до мола.
Аз в понеделник, сряда и петък съм от 2 следобед, така че може да се видим преди работа там.
Само звънкай за подробности.

Креми, готвиш ли, готвиш?  Grinning

bouquet Hug лек ви ден!!!

# 196
Любе много е готина количката!А както е казала марси и да я забаршеш ниакаде да не те е яд!
Че и състезатели по пътя колкото искаш,поне в кувейт беше така, като видят жена шофиор!
Аз на 3тия ден като отидох при приателките ми и един индиец излизаше от улицата на ляв завой беше влезнал в лявото платно и вобште не сприа, а аз завивах надясно и тои место не беше оставил, трябваше в една ограда да се забия и само му одрасках броннята и този като се развика, и аз му казах да види как кара и после да вика и че нищто му ниама на трошката и че ще викна маж ми и тои млакна и замина!само ми беше одраскана брониата!
Миленче много болести при вас тази зима много нещо!
Дани се загуби, но тя сигурно търси работа, разпиши се моля те и да ми разиасниш за фалафела нали мъжа ти беше майстор!
Хиаде че сами пак прибира дрехи!

# 197
Здравейте !
Да ви почерпя , защото днес Самира има рожден ден и става на 3 годинки .

Креми
, аз до колкото зная не се вари нахута !
Оставя се за 12 часа в хладка вода с малко сода и след това се смила .
Към получената смес се добавя - сол , черен пипер , бахар , канела , индийско орехче , карамфил , кимион , сомак .
Разбърква се много добре и се пуска да се пържи в много и добре нагрята мазнина .

# 198
Честит Рожден Ден на малката Самира!
Да расте здраво и послушно дете за радост на мама и татко

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 20:37 от AniSim

# 199
Дани честита ти рожденничка!
Честит тожден ден Самира
да расте здраво и щастливо дете,да радва мам и татко сусмивката си и по малко бели по възможност!

А това е за Дани затова че е горда майка и да те уважават и глезиат както заслужаваш!

# 200
  • сред маслини и портокалов цвят
Честито на сладката Самира!Да е жива, здрава, да расте щастлива и носи много радост на мама и тате!
 baloni newsm59 Tada baloni baloni

# 201
  • O.A.E./ Пазарджик

Честит Рожден ден на Самира!
Много здраве и весело и безгрижно детство!

# 202

Честит pожден ден на Самира!

# 203
  • по пътеката
Честит pожден ден на Самира! да расте здраво и щастливо дете!
на мама и татко да я слушат, много ми е добро и умно детето на леля!и да не му се карате,хей!целувки от линда и мене!

# 204

Честит рожден ден на Самира!!! newsm51
Много здраве и късмет!!!

# 205
Мерси момичета ! Hug
Правих торта , но не съм много очарована от резултата следващият път ще взема друг вид , че тя е от полуготовите .
Креми , нищо не каза как станаха фелафелите ?!?

# 206
Здравейте мами бързам да поздравя и тук Самира! Heart EyesЧестит рожден ден и да носи много радост на мама и тати!
А на мойта скъпа приятелка Даниела желая много любов и щастие!  bouquet

Поздрави за слънчевите арабски мами     от далечен ПЛОВДИВ  !!!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

Ето моя виртуален подарък за Самира Heart Eyes
"http://www.bgmagazin.com/Merchant2/graphics/00000001/meche%20s%20balon.jpg"

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 22:58 от Zorri

# 207

4естит рожден ден Самира

Щастие,радост и безгрижно детство мило детенце  Hug

любе колата е супер,типи4но женска коли4ка Grinning със здраве са си я караш

марси голяма си скица  hahaha

креми какво стана с фелафела?

аз ве4е съм по-добре,но то не си и работа да лежиш по-цял ден,цялата се схванах
днес сме на разходка,4е малките се побъркаха в къщи,а и времето се постопли Simple Smile

лек и спокоен ден Hug

# 208
Добро утро !
Много снимки щяха да станат вчера да ви покажа моя "фалафел".То не стана точно фалафел ами нахутени кюфтета, първите се разляха в олиото и стана манджа!след това ги овалях в брашнода не сепръскат и стананха кюфтета, но комшийките ги харесаха!

Но пък за сметка на това вече съм спец в правенето на сърми, вчера ги сложих в гърне!!!
Ето и тях!

Начесох си крастата,майка ми много скептично гледаше на кютетата, но с чесновия сос и харесаха!
Да ви е сладко!
А щях да забравя тук е страхотна бяла зима,много красиво!

# 209
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Да е жива и здрава Самира,весело и безгрижно детство!  bouquet  bouquet

Любе,честита кола,скачаш в нея и харчиш първата заплата  bouquet

Anisim,добре дошла в отбора на пристрастените към пътувания(чак сега си давам сметка,че съм такава Embarassed)Аз отдавна предлагам да направим среща на мамите в тази тема,може да е на неутрално място за всички,така че за всички да е екскурзия.

Ели,благодаря за топлия прием, Heart Eyesслед него се отказваме от всякакви камили и някак по-слабо чувствам постоянното дишане във врата ми   от Сноу LaughingПовече нищо няма да кажа. Laughing

Сноу,любима моя конкуренция,ще пусна снимки от Индия,обещавам,вече завършвам процеса на обучение по правене на албуми. Hug

Тук се изляха тонове дъжд,но ние пак избягахме от лошото време и бяхме на топличко в Джеда.Днес реанимирахме до късно и пропуснахме градините. Embarassed

Ани,чакам те с нетърпение да пристигнеш и да пишеш и при нас. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт