Най-слънчевите мами в арабските страни 16

• 23 487
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро момичета !
Да ви предложа закуска за разбуждане !
Благодарско на всички ви !
Ноя , наистина ще ни е забавно да обиколиме поне виртуално местата на които ходихте вие .
Аз за съжеление с тия деца съм вързана и няма отърване .
Все още се кърмиме и нощем по 3-4 пъти , ми то не е за разправяне .
Миленка , съчувствам ти !
Аз и двете ми бременности първите 4-5 месеца са прекарани от леглото до банята и обратно , пък след това с Фатима пак бях в леглото , че да не я изпусна .
Лек ден !

# 211
  • по пътеката
добър да е денят ви! креми, да знаеш наказана си от федерацията по отслабване с наказателни то4ки за разпалване на  апетит, фантазии и лудо облизване!
милен4е добре, 4е си по-добре, децата си искат навън, знаем се!
дани, прати после снимки на самира като принцеса рожденни4ка!
в4ера такова хубаво време, а аз го прекарах просто невероятно заради тренера ми, отидохме с децата на състезания по таекондо, и аз бях ко-коу4( мотивирах децата и разсмивах загубилите, за да не се разпла4ат!тука много ме бива, страхотно се усещам сред деца!спе4елихме, де!но не се изтренирах, да видим днес колко трябва да обикалям града,а пък е на4умерено!най-малкото едни танци ще спретнем с  линда, да окършим снаги!

# 212

Весело и безгрижно детство,Самира .

Люба,честита първа заплата, втората да е още по-голяма Hug.Колата е много сладурска,безаварийно ползване!

Креми, честно да ти кажа изглеждат по апетитно от фелафел-"кюфтенцата".При вас сняг ли има ?

Ноя, радвам се, че си пак сред нас  Hug.И аз на опашката за снимки Mr. Green

Марси, няма ли свободно място като помощник-тренер за теб/за постоянно/.Като те чета работата е само за теб.

Тези дни не ми е добре,вдигам кръвно всеки ден.Не ми се е случвало такова нещо от както бях в пубертета.Много спокоен живот последната година и изведнъж сакандал след скандала-побъркаха ме некадърни секретарки.Изпускам срокве и ми дойде нанагорно TiredНадявам се до вторник да съм приключила Whistling

Сметките за парното коментирате Close.За Люлин имам наблюдения,че там сметките са направо убийствени.Сметката за гарсониера е същата,като за тристаен в друг квартал.Обирджии-само това мого до кажа.

Чакам дребния да се събуди и ще ходим в парка.
Лек ден.

# 213
Здравейте милички!

Тука едно мрачно и студено време, но сняг няма.

Нойче, трябва да основем тука един клуб на пътешественика, повечето сте с малки дечица и сигурно са трудни честите пътувания, но пък ще се радваме на виртуалните разходки, които може да ни предложите  Laughing

Креми, тези фелафелчета- кюфтенца изглеждат много вкусни, а Дани днес ни черпи с една от любимите ми закуски - френски кроасани, като бях в Париж по цял можех да си хапвам това.

Марси, имаш страхотно чуство за хумор- удоволствие е човек да те чете!

Хайде и аз да се хвана нещичко да сготвя, че през седмицата не ми е възможно.

Желая Ви лек ден!

# 214
Креми много апетитно изглеждат фелафелите Grinning А от сърми4ките си запазвам 7 ако може Mr. Green
Дани 4акаме снимки на рожденни4ката Simple Smile
Манел дано скоро да сършат проблемите ти и продължиш с у4ението Praynig само по-спокоино го раздаваи,не си хаби нервите излишно Hug
марси 4естито ви победа  bouquet

днес е ужасно,пясъ4на буря ще ни отнесе.пак отпада разходката така,4е и аз като ани се заемам с готвене Grinning един солен кекс за мен и децата Grinning

# 215
Миленка , дай рецепта за солен кекс , че аз до сега не съм правила такъв .
Онзи ден правих мекичета по рецепта взета от Марси и мъж ми беше доволен .
Мерси на Марси   bouquet !

# 216
  • O.A.E./ Пазарджик
някой виждал ли е в Емирствата такива големи калени съдове като това на снимките на Креми със сърмите ?
отдавна си търся, а тия, които намирам, са малки- за двама максимум. има и по битовите маркети, но не са лакирани.

за сметките нали си признаха, че е тяхна грешка. даже казаха, че толкова грешно са изчислили, че дори е невъзможно едно парно да изгори толкова Shocked няма ли да променят нещо?

# 217
А не зная дали в емирствата има , но в Мароко има казват се Тажин и ядинето в тях става божествено .
Аз сега като си бяхме в БГ си купих гюведжета и даже си и направих вече веднъж .
Миме , аз като отидох в родилното да раждам Самира мъж ми така ме зарадва с една бележка за газ - беше 730 еуро .
А след като им се обадих се оказа , че сме имали да плащаме по-малко от 20 еуро .
Ми то за готвене и топла вода колко газ мога да изхабят  2-ма човека !

# 218
Добро утро!!!

Днес закуската ще е от мен:

Благодаря много на всички за пожеланията!!

Миме, и аз не съм виждала такива съдове тук.
Май ще трябва да се носи от Бг.

Креми, много апетитно изглежда този фелафел.
Ние само се облизваме пред монитора.

Манел, давай го по-спокойно.
Здравето ти е по важно!!   bouquet

Многоооо се радвам, че поне на тази страничка няма болни  Hug

Лек и слънчев ден на всички!!!

# 219
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Много сочна закуска, Любе, Мерси!!!  bouquet

Честит рожден ден на Самира и от мен! Да е жива и здрава и много щастлива!!

# 220
Хаиде лели да видите за малко бебока Laughing
днес бях на доки и го гледахме на 4д.за сега везните клонят към девоика Laughing иншалаа срамежливка ще да е,4е половин 4ас не искаше да се покаже Mr. Green

дани дано да ти хареса кекса Grinning

# 221
Здравейте!

Миленче, нищо не виждам от снимката на бебока  Shocked (шегувам се, аз наистина нищо не виждам на тези снимки, но не съм и лекар). Дано да е здраво, пък момче или момиче - каквото е, такова !

Ноя, браво за предложението за среща в неутрална страна !  Hug Аз твърдо - ЗА ! И аз обичам много пътешествията ! Дано да осъществя поне едно до Турция - ей го къде е !
А..първо трябва да си платя парното...Миме, по този повод никой и нищо не казва. Аз съм си подала оплаквания до различни инстанции и чакам отговор. После...следват други мерки  Naughty  Crossing Arms

Марси, както казва Манел, защо не станеш треньор ? Сериозно, сигурно те бива да стимулираш младежта  Peace

Дани, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на САМИРА ! Да е здрава и късметлийка!   bouquet Hug

Любс, както виждам желанията ти се сбъдват ! Аз ти пожелавам тази година да е късметлийска за теб   Peace   baby_neutral

# 222
Добро утро и от мен!
Ама то пухкажо ор сега бебчето бе миленче!
Миме и аз в кувейт не бях виждала такива,готвех в иенска купа, такива задушени работи макар че не ставаше същото!
Любе много хубава закуска,амммммммммм
извинявам се ако съм събудила апетита на бременните, аи на небременните,исках само да споделя опитите си за готвене!те първа се уча!
Хаиде лек ден от снежна Силистра!Тук снощи пак валя!

# 223
Привет и мерси на всички ви !
Милена , аз ти пратих благодарско лично съобщение !
В сряда ще я пробвам тази вкуснотийка .
Аз пък го виждам бебчето пу-пу-пу да не са му уруки .
Отивам на поредното интервю така че толкова от мен за сега .
Лека вечер ,  прегръдки и целувки на дечковците ви !

# 224
Миме, търсила ли си в Спинис за гювечета? Аз имах и май точно от там си ги бях купила  newsm78... от Спинис, Ум Сукейм мисля..
Миленка, каквото и да е бебчето - да е живо и здраво!
И аз малко на патерици да честитя рождения ден на Самира - Дани, да ти расте жива и здрава девойката и много да те радва!!!

Общи условия

Активация на акаунт