Втора магистратура клинични изпитвания

• 8 934
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Всички задаваме въпроси, но няма кой да ни отговори. За съжаление изглежда никой не е минал по този път.

# 31
По кой път по-точно? Кои точно да въпросите, които имате и чиито отговори вече не са написани по-напред в темата - може ли да ги структурирате в едно мнение? Прочетете темата още веднъж отначало, отворете ЛинкедИн и няколко обяви за работа в clinical research и тогава, ако нещо все още не е ясно, питайте конкретно.
За заплати... хубаво би било, но не очаквам някой тук да коментира. Като почнете да кандидатствате и да ходите по интервюта, ще Ви предлагат цифри, тогава ще смятате дали Ви устройва.

# 32
Връщам темата към въпроса за магистратурата "Управление на клиничните изпитвания".

Как протича обучението, в какво се състои събеседването за прием, изпити т.н.?

Благодаря предварително!

# 33
Здравейте!
Иска ми се да съживя тази тема с въпрос- дали някой от тук се занимава към момента с Pharmacovigilance и дали ще е удобно да се свържа с него на лично съобщение Thinking

# 34
Привет!
Аз също се интересувам от клиничните проучвания .От 7 години работя в една и съща аптека и имам нужда от промяна.Искам да попитам нивото на английски на какво ниво трябва да бъде ? Моето в момента е В1.Какъв сертификат е нужен да имам .Задължително ли е 2 език.С каква заплата се стартира?

# 35
Здравейте и от 2025г.
Интересувам се от работа в клинични проучвания и лекарствена безопасност Pharmacovigilance.
Лекар съм от няколко години, но нямам опит в сферата на кл.проучвания. От доста време изчитам информацията в интернет на български и английски за сферата и преглеждам обявите за работа, но се изисква опит, а позиции junior/без опит в сферата почти не се намират.
Има ли някой, който може да ми даде съвет и направление по темата - изисквания (освен квалификация,чужд език и познаване на комп.системи и excel/word и т.н.), какво представлява интервюто, както и има ли обучения/курсове/стажуване към тези фирми, за да се придобие опит.
Благодаря!

# 36
Здравейте. Аз също се интересувам от темата - най-вече за позиции, които могат да се работят от вкъщи и фирми, които имат такава практика.

# 37
Някой да е записал специалността Управление на клинични проучвания и доволен ли е?Работя в сферата от над 10 г и се чудя има ли смисъл от инвестиция в тази образователна степен

Общи условия

Активация на акаунт