Радва се на първата си зима и зъбче/та/ вече ЮЛЧЕТО си има!

• 10 201
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Ох аз за друго влезнах при вас за да ви кажа да се радваме на дечицата си,да ги гледаме и да сме най- щастливите мами защото има и такива които не могат да се радват вече!
А за това че се навирам където не ми е работа то ми е било нужно та да се приземя малко,да си спомня и да съм благодарна на господ за слънчицето ми!

Обичайте децата си!

# 241
ЕЛИ за какво говориш бе?!?

# 242
  • ES
Betta, мисля, че и в този сайт може да се качва видео, изисква регистрация  http://photobucket.com/

Eli за какво говориш, да не се е случило нещо?....Или става въпрос за предаването на Милен Цветков и за ваксината?

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 23:12 от gery_to

# 243
Tizija, Хамомилата за какво сте я пили? За да не се събужда детето нощем ли? Че ние сме я пили вече два пъти - против колики и когато беше неспокоен заради зъбки/ не че се е показало зъбче/.
Бета, ние се записахме при този ортопед за 8 февруари, зная, че е против проходилки и бънджита, но детенце само иска да подскача, пък е 9кг. Без ръце останах.

# 244
  • През девет земи в десета
Леле,днеска от обяд досега голямо писане сте му дръпнали. ooooh!Половин час чета,ама не през ред Peace
Права си Ели,аз в понеделник бях със свекъра ми в Пирогов и на такива неща се нагледах,защото бяхме за скенера,а той е при детска гръдна хирургия ooooh!не е за разправяне.После нямах търпение да си гушна малката душичка. Hug
Сузи,аз праха си го купувам за 8лв.,а омекотитела за 3.20-от бялия(най-хубаво мирише)пълнител.В тубата от 2л.излиза около 9лв.
Нанни,наистина няма внос,аз я купих от една много добре заредена аптека в Орландовци,преди това минах през 2-3 където нямаше.
Имам една диета на Байкова,миналата година ходих заедно със зълва ми при нея,30 лв.за едно листче и мерене на кантара,обаче има ефект.Прави се на 4 етапа.Отслабването не е светкавично бързо,но е трайно.Последния етап е хранителен режим,който се спазва след приключване на диетата Mr. Greenедин вид рационално хранене SickЦялото мъчение продължава месец и половина,по две седмици всеки етап.
Ние ползваме памперс на Памперс,защото всичко друго тече отнякъде и сутрин е мокра.В началото бяхме с Молфикс,защото хич не ми се хвърлят по 0.50ст в кофата,ама като на става Naughty,после пробвах и Хъджис,същата работа Sad

# 245
Я разкажете по-подробно , от полиомиелита ли се е парализирало детето? Не от самата ДТК? НАН, аз имам такива капки, пише че се против колики и за спокоен сън. НЕ съм ги ползвала много в последно време, преди ги давах против колики, но с тях и без тях и със sab simpeksa Ева все си имаше. Та не мога да ти дам съвет. Скъпи ли са?

# 246
maira, уча туризъм Flutter

А по въпроса за порастването наистина се забелязва разлика от преди 3 седмици например..като й гледам снимките все едно вече не е бебе, а детенце...Да са ни живи и здрави!!!

Пламена преди малко заспа, ама беше толкова сладка...оставих я сама в кошарата, а мноооого и се спеше и се чудеше каво да докопа и да се завие и накрая сгушила любимата си играчка на Чико, сложила я на главата си и заспала Heart Eyes Аз вечерях в кухнята и така мила ми стана като я видях Grinning

# 247
Добрър вечер от нас Simple Smile

Ето тортичката с кроасаните http://images13.snimka.bg/002088478.jpg
Свърши,мъжо вика пак да съм правила.Ама днес бях на вълна баници.

Сивиа_Н къде ли е Да се включва че да каже как е бременноста  Whistling

Ползвала съм Памперс и Либеро.Предпочитам 2-рото  Peace
Галко хич не може да спи по корем  Naughty

Темата ще закрием също без зъбче  Tired

Честито месечинка на Венци !

Да се похвалим днес имаше веднъж пиш и още веднъж ако+ пиш в гърнето  newsm44
То не беше пляскане и БРАВОоооо! И вуйчето ни се включи в аплодисментите  hahaha

Не съм го гледала предаването но много тъжно за детенцето  Cry
Ели много си права  Hug

Лека...

# 248
mgizdova родителите казаха че е давана полиомелитната.Но казаха също че тя е жива и ще продължава да се дава жива.Добре де не забраниха ли живите ваксини питам или повредата е в моя телевизор?????????

# 249
  • През девет земи в десета
За сега не са забранени!

# 250
Нан ето дъждобрана http://mal4o.com/images/chervenrain-resized(1).jpg
Аз не че много излизам сама с количката, обикновено сме с тати с голя,ото бу, но исках да имам Embarassed
Ох тази вечер сме неспокойни и сега е в мен и не може да се отпусне. Спа до 2 спокойно и от тогава се държим. Sick Сигурно пробива зъбчето тази вечер, Даноо Praynig

# 251
  • Варна
Добро утро!
Не се включваме в темата, защото нямаме още зъбче  Mr. Green, а ма много не му мисля - баткото първото го извади на 11м. Heart Eyes
Иначе и двамата са болни - пият АБ за мое най-голямо съжаление, но така е големия е непрекъснато мачка брат си, все го целува, прегръща......... Добрата новина е, че не е грип и боледуват без температура, че от нея много ме е страх.
Жоржи аз и двете си деца гледам в такива кошари. Големия го смъкнах на долното ниво когато започна да се изправя. На Тодор смятам, че още му е рано.
Искам да попитам мамите, които слагат вече малчовците в проходилка по колко време на ден ги държите там. Аз също си мисля, че му е рано на Тодор, но него много му харесва и като се размрънка много го слагам в нея, да има мир! Embarassed

# 252
Добро утро!

Относно проходилките аз лично го слагам няколко пъти на ден за не повече от 10мин. Така, че му се събира малксимум 30 мин. на Криси в проходилката на ден.  Thinking Незнам до колко е вредно и до колко полезно, но все пак нека се има предвид че и майките сме хора, а не роботи и ние трябва да посвършим нещо или просто да си починат ръцете ни.
Ние тази вечер отново не спахме  #Cussing out няма енергия грам тази сутрин. Сега пия кафе и се надявам да се събудя за да започваме "игрите"  #Crazy.

Тази сутрин закусвахме бисквитка (половинка) с млекцето  chef. На Криси страшно много му хареса. Надявам се да няма проблеми, че вътре има сухо мляко newsm78. Снощи му дадох да си ръфне малко от една бисквитка и нямаше проблеми до сега bowuu.

Последна редакция: ср, 31 яну 2007, 09:08 от Мама Дани

# 253
Добро утро  bouquet

Мама Дани какви бисквитки даваш на Криси newsm78 Hug

# 254
Добро утро
Болните мами и бебчовци бързо да оздравяват хайде не се давайте на този грип
И Цвети има плешиво кръгче отзад на главичката но тя още не се обръща така че е нормално.
За стягащите кремове бях чела доста противоречиви неща и тъй като кърмя не смея да се мажа с нищо.
Ох много лошо за детенцето ние сложихме ваксини по ЗК добре че не сме имали проблеми.
Ползвали сме Памперс Либеро и едни по-евтини Премиум, само от Памперс съм доволна Либеро са прекалено дебели а другите пропускаха.

Общи условия

Активация на акаунт