Здравейте мами и бебчовциБлагодаря на всички за отговорите относно кошарата

Аз днес няма да ви досаждам много

Относно живите ваксини,моята информация е че са забранени вече,но тъй като всички педиатри са буквално залети с тях/имам впредвид много заредени
/ ще се бият до изчерпване на количествата.а и още не е ясно коя ваксина ще е след това,ще има търг/поне за Варна знам със сигурност/ще се избира между Тетраксим която е Дифтерия,Коклюш,Тетанус и Полеомелит и още една която не знам точно коя е Аз го търсих този прах за пране,но тъй като не можах да го открия си взех Персил сенситив
Морска сирена,аз малкия го слагам в проходилката за около 30мин.вечер като се върне татито да можем да се навечеряме. и през деня евентуално ако му писне в другите развлечения

Ели,да не си влизала в "родители преживели загуба"???И аз много често буз да искам влизам и после рева като идиот

Наистина трябва да сме благодарни за щастието с което Господ ни е дарил

На болните,бързо да оздравяват,а здравите да не се разболяват

Кошницата ни умаля тотално и сега си седи в количката като имам работа
Ама аз съм поне 10 години по-малко, де, да знаете. А за люшкането... имаме подобна история, ама с бърсане. Държи нашия тати бебката, аз виждам че тя почва да се плюнчи, хуквам за салфетка и забърсвам на милото устата, а той
Дето бабати си сее расад ли,и аз вече се смея и рева и неееее за покриване на количката питам, ама да обясня тука как се казва това дето е високо сее се вътре нещо и прав ходиш,тука вече и той се смее и аз, и се сети оранжерия
! Исках да направя аналогичното на дъждобран и детето под него как се чувства като в оранжерия!
Сега има още чинии ама НЕ да си седят! 

.Преди да забременея бях 55кг.,но мисля да не си давам зор за останалите 4кг. и те ще си отидат до лятото.