Радва се на първата си зима и зъбче/та/ вече ЮЛЧЕТО си има!

• 10 201
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
 waveyЗдравейте мами и бебчовци
Благодаря на всички за отговорите относно кошарата smile3525 smile3525 smile3525
Аз днес няма да ви досаждам много Mr. Green,защото довечера ще идват кръсниците нагости и трябва да се приготвям  chef
Относно живите ваксини,моята информация е че са забранени вече,но тъй като всички педиатри са буквално залети с тях/имам впредвид много заредени Blush/ ще се бият до изчерпване на количествата.а и още не е ясно коя ваксина ще е след това,ще има търг/поне за Варна знам със сигурност/ще се избира между Тетраксим която е Дифтерия,Коклюш,Тетанус и Полеомелит и още една която не знам точно коя е Embarassed
Аз го търсих този прах за пране,но тъй като не можах да го открия си взех Персил сенситив
Морска сирена,аз малкия го слагам в проходилката за около 30мин.вечер като се върне татито да можем да се навечеряме. и през деня евентуално ако му писне в другите развлечения Crazy
Ели,да не си влизала в "родители преживели загуба"???И аз много често буз да искам влизам и после рева като идиот Cry
Наистина трябва да сме благодарни за щастието с което Господ ни е дарил Praynig Praynig Praynig
На болните,бързо да оздравяват,а здравите да не се разболяват  bouquet  bouquet  bouquet

# 256
  • Стара Загора
Здравейте!
И аз слагам Дарито в проходилката за по 10 мин няколко пъти на ден,но сме я вдигнали на по-високо за да не достига много много земята само с пръстите.Много се кефи!
Бисквитка и аз дадох обикновена!За глутена не съм се шашкала особено!
И ние ще си останем без зъбче в тая тема.
  bouquet

# 257
  • През девет земи в десета
Добро утро и от нас  Heart Eyes
Цвети вчера заспа в 12ч.,но за сметка на това ей сега се събуди,а пък аз почти приключих с готвенето и чистенето.Сега ми помага с писането,обаче отивам да си кача количката и да си взема кафето и пак ще пиша. Проходилка ни подариха,само,че незнам дали ще я ползваме.На мене и така ми е добре,а не да я гоня и тука не,там не NaughtyКошницата ни умаля тотално и сега си седи в количката като имам работа EmbarassedМай ще купувам стол за хранене newsm78

# 258
Добрютро, мамиииии!
Как само ме предизвиквате да пиша, ама отдавна не съм писала надълго, ей ся почвам. Mr. Green
Мама Дани, абе и ние сме така. Тъкмо се похваля, че сме спокойни- и на следващата нощ е будене през 1 час. Когато се буди на 2,5-3 часа, направо съм си рахат. Тъй че- никакво хвалене повече:35:
Jorjito, в родилното не може да не са ви сложили БЦЖ- на раменцето. Как така нямате?
Nannyy, не закачай стария лъв с тия тестове, ей. И без това цяла нощ сънувам коледни чорапи, изпразнени от съдържание Joy Ама аз съм поне 10 години по-малко, де, да знаете. А за люшкането... имаме подобна история, ама с бърсане. Държи нашия тати бебката, аз виждам че тя почва да се плюнчи, хуквам за салфетка и забърсвам на милото устата, а той Shocked - кво беше това? Еми кво- грешка стана, викам. Разликата е, че си бях съвсем будна, де.
Синеоче, теорията ми е, че глада води до пълнеене. Потвърждението- хора, които често /ако не и винаги/ са на диета, все пълнички си ходят. Обяснението- човешкият организъм е една доста съвършена система; ако решите да го лишите от храна, той си казва: "Оооо, тя ще хапне все някога, аз ще си взема моето". Така след голямо гладуване- независимо дали в рамките на деня, или месеца, килцата се завръщат на бял кон, и още със себе си водят. Следва нов порив за слабеене, още по-голям инат от собственика на тялото, и още по-злобничко отмъщение от измъчения организъм и... порочният кръг се затваря.
Абе много още мога да напиша, с конкретни трикове за слабеене, без никакви мъки, ама няма кой да ме чете. Пък и куцо и сакато книги за диети пише, пу маа му стара, ако ше се 'аба с писане, барем нещо да припечеля Mr. Green
И да ме прощавате, ама тая японска диета на геноцит с/у бялата раса ми мирише. Напомня ми приказката "Боридан тъкмо научил магарето си да не яде, и то взело, че умряло от глад."
Засега толкова.
Лек ден, целувки  bouquet

# 259
Прасчо Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аз и не мога да търпя глад де. Ако не ме беше хванал тоя вирус и след него едно неразположение свързано с висене в тоалетната(няма да споменавам какво) още щях да си мъкна 3-те кг. Сега станах 49 и се побирам във всичките си дрех и ме устройва. Като забременях бях 47, но все ми е тая. Не съм гледала на кг. си като на проблем. Метаболизма ми е страшно бърз явно иначе нямам друго обяснение. Ям като за световно, а за шоколадите ме е срам, ама..ако не изям един на ден не може, понякога и два.

Бета, извинявай, мислех че съм писала но явно съм пропуснала. Магазинчето го затвориха. Сега има една тема в кърмаческия, Пърли я е пуснала точно за този магазин, че го били преместили някъде и че някаква мама знаела къде. Обаче не се е включила още да каже.

Ели, недей да влизаш там душа. Недей си търси чужди скърби за да плачеш. Дано да нямаме никакви болки за да плачем и да не си търсим за да не чуе дявола.

Нан-че не се изнервяй де! Няма да коментирам щом не съм гледала. Аз малко си имам този неприятен навик да дудна като стара баба. Натам отивам де!

А да ви кажа днес какви гости чакам....свекърватааааааа!!И ще стои до неделя Mr. Green Та съм се запретнала да майсторя кулинарни изкушения. Или ще се изложа или ще блесна така да се каже. Едно от двете ще е.Направила съм вчера тортата с рулата на Лео и сега ще я обръщам да видим каква се е е получила, дано не се разтроши.
Айде, ще се включа пак.

# 260
Да Жоржи!И аз като идиот снощи ревах  Cry Има много мъка на тоя свят!
А после влезнах да ви пиша и се разсмях от питането на Нан,, не защото пита, а защото не можех да се сетя за думата оранжерия и седя рева и питам татито как се казваше това дето е от желязо със найлон и влизаш вътре  дето си сееш и той ПАРНИК,АЗ не бе друго беше и той  ThinkingДето бабати си сее расад ли,и аз вече се смея и рева и неееее за покриване на количката питам, ама да обясня тука как се казва това дето е високо сее се вътре нещо и прав ходиш,тука вече и той се смее и аз, и се сети оранжерия Peace! Исках да направя аналогичното на дъждобран и детето под него как се чувства като в оранжерия!
Ох изперках рано сутрин! ooooh!

Ама тая сутрин ми е страшна!Почнах да правя тутманик-нищо не стана,от останалото тесто почнах да правя мекици и в това време мия чинии,обаче мекиците изгоряха!Сложих си кафе и продължавам да мия чинии,забравих кафето  и то си теклоооо!После друго си правих!Нищо не става!Хвърлих мекиците,тутманика седи във фурната! Crossing Arms Сега има още чинии ама НЕ да си седят! Crossing Arms

Снощи пък да ви разправям докато си чета и рева нашия тати ми е зад гърба и не вижда кво правя и вика айде да се оженим на 7 Юли,аз рева и викам хубаво!
След малко пак айде кво ша кажеш!Ама не вижда че рева!
После нещо друго се сети да ходим в Хисара на баня и си ми говори аз си рева ама хич човека не се усеща! Confused Rolling Eyes Cry
Е накрая разбра като видя че не му обръщам внимание!

Аз Юлия я държа доста във паяка докато не се разреве сама!Но не се събира много де тя бързо се разревава! newsm78
цитат:
Пламена преди малко заспа, ама беше толкова сладка...оставих я сама в кошарата, а мноооого и се спеше и се чудеше каво да докопа и да се завие и накрая сгушила любимата си играчка на Чико, сложила я на главата си и заспала Love Аз вечерях в кухнята и така мила ми стана като я видях Very Happy
И аз снощи детето спи, а аз го целувам,много си я нацелувах снощи!Луда работа!Ама много са милички докато спят да ги целуваш,пробвайте гарантирам не можеш да спреш,толкова е хубаво докто спинка да си го галиш и целуваш! Grinning

Синеочка то от година и повече съм във форума и не съм влизала там въпреки че имам и аз причини но не съм и писала там,просто сега се случи!Спомних си много неща които бях забравила и малко се приземих на долу,аз ви казах вече де!Просто човек бързо забравя лошото когато му се случи хубаво нещо или просто не иска да си спомня,та затова и се разчувствах!

Айде вече спирам с моите работи!

Hug Hug Hug

# 261
Добро утро момичета.
Аз искам да ви питам за алергиите нещо. Вчера дъщеря ми дала на бебо /без аз да я видя/ киселото й млекце да й го подържи малко, и той съответно да види какво е това го отворил със зъбки и си пийнал малко. Като го видях той така сладко се облизваше, като коте  Grinning. Но днес забелязах, ме има малко пъпчици по бузката, но само там. Мислите ли, че може да е алергия или е от топлото в къщи? В момента въвеждам оризова каша и ако има проблем няма да знам от кое е. Верно, че родителите ни са давали айряни още след 3ти месец, но аз исках да изчакам до след 8мия. Какво бихте ме посъветвали - да му спра ли твърдите храни за седмица или да продължа да видя дали ще се появят пъпчици и по телцето?
Проходилка аз нямам, а и дъщеря ми никога не съм я слагала в такова нещо. Не че съм против, но тя докато се научи да се изправя и вече проходи, така че не ми беше необходима. Сега ще видим с бебо как ще сме.
prascho, има логика в това, което пишеш за слабеенето, но аз определено предпочитам диетите пред разни там аеробики и тежки натоварвания. След като родих дъщеря ми 5 месеца тренирах аеробики и освен да си оформя мускулите не свалих и грам. Отслабнах в БГ през ваканцията  Twisted Evil, но Рая беше вече на 1 годинка. Сега си правя 2-3 упражнения сутрин /за да мога да си отворя очите  Laughing/ и си ям нормално.
синео4ка, успех в кулинарството   chef.

# 262
здравейте и от мен
NAN гледах предаването и в момента съм в голяма дилема защото ни предстои третия прием на ваксината закъсняхме заради пневмонията и сега съм повече от ошашкана ние сме от ЗК защото много късно разбрах за другите ваксини и не знам дали последната може да си я купя
morskasirena ако Тотко има кашлица НО НЯМА ТЕМПЕРАТУРА горещо препоръчвам пулмекс бебе за мазане  Валери след сополите съответно и започна да кашля и на мен не ми се ходеше пак при бацилите и го взехме това мазило всяка вечер го мазахме там пише сутрин и вечер но ние само вечер и още след първото мазане имаше голям ефект да чукна на дърво оправиха се и двамата по-бабешки а за проходилката слагам го за по 5-10 мин но не всеки ден
Ели и аз съм влизала там ако за това става дума и после много съм плакала и мога да ти кажа че когато бях в 7-мия месец нещо ме беше хванала нервата и вдигнах кръвно и ме вкараха в болницата и вечерта пред очите ми едно момиче направи аборт  и се ужасих от безхаберието на лекарите няма да описвам цялата ситуация и как съм тичала с големия корем но от тогава всеки ден благодаря на господ за двете ми прекрасни същества
синео4ка само ще си изкажа моите съболезнования за гостенката ти защото ако е като моята ужасссссссссс #2gunfire
чао за сега   bouquet

# 263
Честита месечинка на Йоана!Много е гаден този грип, пожелавам на всички бебчета и мами бързо оздравяване. Свекърва ми и тя се разболя вчера и се обадих на лекарката да питам за осцилококциума, дали да давам на Ева. Каза, че есберитокс ен е по-добро, вчера го купих.  Той е за подсилване на имунната система, под формата на капки.Но е много гадно на вкус и сутринта ЕВа го повърна. Как ще и го давам незнам newsm78 И ние си имаме плешиво кръгче отзад, въпреки че по цял ден се търкаля и седи по корем. Но иначе спи само по гръб. Пелени ползвам само на Памперс и съм доволна, не мисля да ги сменям. Надявам се вече да пуснат и новите, супер са. Проходилка мисля да не купувам. Ева се събуди, до после.

# 264
не можех да се сетя за думата оранжерия и седя рева и питам татито как се казваше това дето е от желязо със найлон и влизаш вътре  дето си сееш и той ПАРНИК,АЗ не бе друго беше и той  ThinkingДето бабати си сее расад ли,и аз вече се смея и рева и неееее за покриване на количката питам, ама да обясня тука как се казва това дето е високо сее се вътре нещо и прав ходиш,тука вече и той се смее и аз, и се сети оранжерия Peace! Исках да направя аналогичното на дъждобран и детето под него как се чувства като в оранжерия!
hahaha  Joy Joy
Ааа, Елип, спортът е друга тема, то си е башка. Малко спорт не вреди, ама и за него си имам теория- спортувайте колкото ви е кеф. Абе аз на думи съм голям хедонист. Обичам мързеливи спортове- хем не се напиням кой знае колко, хем кеееееф. Обичам ски, колело, нещо да се търкала, пързаля...
Синеоче, ще отправя молебен за хармонична среща със свекито ти!
Иси, в здравния форум има една тема с отговори по въпросите за ваксините- питай там. Този Birdie там малко скандално известен е, но ми изглежда доста надежден като професионалист.
По-късно може да напиша и по тъжната част, сега не върви.

# 265
  • София
Ама изчетох ви аз вас най-накрая,голям зор беше.Сега започвам поред:
isi_kam плешивичко петно си имаме отзад,даже вчера се канех да ви питам как е свашите бебоци щото много дълго време никаква коса не ще да никне там.
mim_pl и ние сме с пелени на Памперс и съм доволна.Един път пробвах Либеро,не са лоши,но може би по навик пак на Памперса се върнах.
Нан това за дядовците и бабовците голяма смешка./Един ром им благодареше,даваха го по осподари на ефира/.Не знам дали гледахте един друг,който пък обясняваше,че той не бил оптимист,а си бил обикновен човек. Joy
Mariaeli с каква цел тези твои познати си водят детето на хомеопат да убива действието на ваксината?Защо я слагат тогава?
Ренито ти май ден не пропускаш без да сътвориш някой кулинарен специалитет.А и другите мами,то не бяха крокодили,торти и какво ли не.Снимайте моля ви всичко и показвайте,че много ви се кефя.А това японско чудо май наистина чудеса прави.Да взема и аз ли да я започна,че да нне ви казвам аз какво чудо съм станала,малийййй. Embarassed
Жоржи ти защо реши да продължаваш само с лунната диета,тез японски работи не ти ли се понравиха?
Морска сирена да оздравяват бързо и дваматата ти мъже.Аман с тези болести.
Аз Люската като повечето от вас го слагам в проходилката по няколко пъти по за 10 мин.Не че се движи много с нея,де.Най му харесва да стои в нея пред пералнята,когато пере и да гледа как се въртят дрехите.
Синеочка и Жоржи вие значи днес ще се вихрите в кухнята.Само дано не ви е ден като на Ели,че кумовете как да е,но свекървата гладна да остане си е опасно.Ей,да не ми се разсърдите,шегувам се.
Elip тези една две пъпчици едва ли са от млякото,ама знам ли и аз какво да правиш......
Мале че дълго стана,веднага спирам.

# 266
  • През девет земи в десета
И аз без шоколадче не мога EmbarassedДиети или не сладкото трябва да си го изям Mr. Green Вече съм 59кг.на ръст175см-без диети разни Simple Smile .Преди да забременея бях 55кг.,но мисля да не си давам зор за останалите 4кг. и те ще си отидат до лятото.
Днеска се чудя дали ще става за разходка newsm78,освен с кенгуруто да излеземе за малко,че съвсем изтъпях тия дни Thinking

# 267
isi kam, аз досега съм купувала имовакс полио-за полиомиелит и ДТК по здравна каса. Но мисля този месец да си взема и инфанрикс, която е за ДТК. Можеш да си ги вземеш и ти, нищо че сте били тези по здравната каса. НЕ може обаче пентаксим, защото е петвалентна и има включени  още 2 ваксини в нея.. Това го зная със сигурност, защото питах лекарката миналия месец.

# 268
kris79 слагат ваксините защото знаеш че подлежим на санкции ако не ги слагаме а и децата няма да бъдат приети в яслите и децките градини.
Аз нещо май се разболявам.Всичко ме боли и съм с 37.8 Т.Ще ходя да се лекувам

# 269
  • София
Mariaeli и аз си помислих,че затова го правят,но това значи ли че те са съвсем против ваксините?Защото щом ги слагат,а после ги неутрализират все едно нищо. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт