Отношения с обвързан колега

• 17 716
  • 351
  •   1
Отговори
# 285
Кирливи ризи има мъжът, дал дума да е в моногамна връзка, който лъже две жени. Иначе колкото е гнусно любовницата да спи с него преди или след другата, то същото може да се каже и за съпругата. А за ситуацията на съфорумката с бившия с 5-годишната любовница мога да кажа, че би ми било болно, че ми е изневерил и оставил, но направо бих се отвратила от това, че после тя е оставила него. След 5 години чакане да станеш официална, да зарежеш връзка на няма и две години съжителство, смятай какъв муньо е тоя мъж. Най не понасям мъже, които никой ги не ще.

# 286
  • France
Първо може женените да са в отворена връзка. Случва се по-често отколкото си мислим. Второ, както вече казах, момичето по никакъв начин няма уговорка със съпругата. Там, където е сгрешила е, че за нестабилен човек като нея това не е ОК. Да си знае за следващия път. Иначе друга вина не виждам.

# 287
Щом тоя човек изневерява, значи не е ок с жена му. Може да се рзделят.

# 288
Хората не изневеряват само, ако не са окей с настоящия. След сума ти години брак, ежедневие и битовизми всеки човек може да се подлъже. Човешко е. Може да е било еднократно. Може и да е било само платонично.
И нито коментирам от позицията на измамена съпруга ( поне досега не съм разбрала), нито от позицията на любовницата.
А просто коментирам, че едно момиче навирайки се в такава конфигурация не печели нищо. А за боклука, който си позволява да си го развява натам и насам, няма какво повече да кажа. Пълно е с такива.

# 289
  • Бургас
Не е съвсем така, по статистика около 60% от изневеряващите мъже твърдят, че имат щастлив брак, просто търсят малко креватно разнообразие, господата правят секс с най-голямо удоволствие, без да търсят голямата любов, даже за повечето мъже секс без ангажименти е най-голямата мечта, не искам да разочаровам наивните момичета, но наблюденията ми са, че мъжете масово изневеряват

# 290
Джейн, сякаш не четем една и съща тема. Аз никъде не прочетох някой да се хвали, че е била любовница. Коментира се тук някакъв казус, дори не видях лични примери да има приложени.
Съвсем теоретично, авторката има ангажимент към себе си и собственото си психично и физическо здраве. Тя ангажименти към измамената съпруга и децата не е поемала, и не може да й тежат на съвестта.

Кой кога, как и след кого си го слагал не виждам какво общо има и звучи вулгарно, да. Не разбирам защо все дърпаш в тази посока.

# 291
Просто се върни и чети по-задълбочено.

# 292
Ох, 20 страници.. пропуснала съм нещо май.

# 293
  • София
Мъжът носи отговорност пред съпругата си, любовницата пред себе си - пред собствения си морал, достойнство, човечност, както и самоуважение. Според мен съпругата трябва да търси сметка единствено на мъжа си. Любовницата е добре да потърси сметка сама на себе си обаче и да преосмисли някои неща. Ако не го направи, няма на кого да се сърди после за положението си.

# 294
Ама някоя, ако е била любовница и се е чувствала окей от това, никой не съди.
Мойте повечето колежки и приятелки имат, ама нито страдат, нито мислят. Гледат тръпката, подаръците  ,хубавия хотел и вечеря.
Ама това, че после той се прибира в леглото на жена си, или зад гърба им сваля следващата колежка, хич не си го слагат.
Щом им харесва си е техен проблем.
Аз такива отношения нито мога да приема, нито ще се примиря. Въпрос на натурел.

# 295
Темата е насочена към авторката,не е с цел съфорумски откровения! Все в някоя тема почват ненужни дискусии,довели до триене на мнения и ключ,да видим тази ще последва ли същата съдба.

# 296
Чувствата не се контролират от човешката воля. Наука, жалко че толкова малко хора са образовани и съответно затова толкова осъдителни. Как може да се чувствате виновна? То така става, казваш на сърцето си: ето в този ще се влюбиш, а онзи - няма да го отчиташ, хихи… Никой от двамата не е виновен, ако обича. Но ми се струва, че имате чувства само вие, а той имитира такива. Поредният използвач, поне така изглежда отстрани. На него са му писнали грижите покрай децата и семейните отговорности, навярно и постоянно уморената и мрънкаща съпруга/ тя две деца си ги отглежда самичка най-вероятно и вече е купчина от нерви/ и хоп - при вас. А на тези, които пишат, че трети човек едва не е съсипал брака им да знаят, че никой не притежава никого. Със или без деца, със страхотна външност или не, със или без брак, със или без пари. Изживяваме някакви емоции с другите хора, но те не са наша собственост. Всеки е свободен да промени решението си впоследствие.

# 297
Не виждам да сме се отклонили от темата.

Имаме млада и неопитна жена. На всичкото отгоре и в емоционално нестабилен период. Голяма е вероятността да се влюби, да се води от чувствата и трудно да контролира постъпките си. Не я оправдавам, опитвам се да я разбера. Тук повечето със сигурност сме по-възрастни от нея и след натрупания опит във взаимоотношенията бихме постъпили различно от нея. В зависимост от това дали преобладава добър или лош опит, с годините човек става или по-улегнал, или по-циничен. И двата случая намалява вероятността да се впусне спонтанно и да се отдаде до такава степен на някакви отношения.

# 298
Трети човек няма как да съсипе брак. Бракът се съсипва отвътре с активното участие или безучастие на двамата съпрузи. Която си мисли, че любовница й е съсипала семейството е в голяма заблуда. Тука не е група за линч на любовници. Решила, спала с женен мъж, нейна си работа.
Проблемът е, че сега страда, защото явно е имала друга идея как ще протече връзката. Според мен е имала надежди, че ще има развитие в бъдещето, които в дин момент са рухнали. И по-добре. Не му трябва на младо момиче някакъв пергиш с две малки деца, да й се влачи вкъщи и да й тежи на шията.
Моят съвет е да го забравя максимално бързо и следващите мъже, с коит излиза да са свободни и връстници, за да може да си изживее младостта със себеподобни.

# 299
  • Столичанин ама не в повече :D
Просто е в женската природа жените да сa привлечени от заети мъже, защото щом някоя го била взела значи ставал (макар че това обяснение е толкова глупаво, че не е истина), и никога няма да се научaт, че най-най-първото качество което трябва да гледат в един мъж е да е свободен, иначе винаги ще страдат, но в крайна сметка женската природа няма да се промени. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт