Отношения с обвързан колега

• 17 777
  • 351
  •   1
Отговори
# 60
Ако съжаляваше наистина, щеше да прекратиш отношенията.
Както вече казах, ги прекратих.
Тогава въпросът е как да го преболедуваш ли? Ами както се преболедува всяка тръпка - игнориране, блокиране навсякъде, никаква комуникация, никакво виждане и срещи с приятели и нови мъже.

# 61
Авторке, знаеш ли, че само 2-5% от връзки, стартирали като афера, прерастват в дългосрочни (10+ години). Не се коси за нещо, което е предварително обречено. Това изневеряващите са хора с травми, които ще ги носят във всяка следваща връзка, ако не работят по тях. Не ти трябва такъв проблем в живота, твърде млада си! И не, не е перфектен, единствен и незаменим. Такъв е само В ТВОИТЕ ОЧИ, защото прекарваш кратко време с него, необременено време без проблеми, а само за сладки приказки и секс. Не се разправяш с него за пари, нито за домакинство, нито кой ще напазарува или кой ще гледа децата. Реално ти нищо не си видяла от него. Онази, жена му, тя познава истинското му аз и не го вижда през розови очила. Затова, моля те, свали си розовите очила! Щом този предпочита да се въргаля с теб, вместо да отиде да свърши нещо за семейството си, не ми го хвали. И наистина, ако толкова го беше грижа за теб, щеше поне да те обгрижва с подаръци, вечери и пр. Така поне щеше да намажеш нещо от цялата ситуация. А ти му се даваш за без нищо на този плужек, ужас.

Решението е пълен игнор, нито разговори, нито нищо с него. No contact !! Желателно е и той да се старае да спазва no contact. Ти си намери други занимания и се огледай за свободен мъж.

# 62
Боже, поредната използвана.
Поне по кафе черпеше ли.
Сигурно и у вас сте се виждали.
Със сигурност у тях са се виждали, щом домът й е близо до работата. И тя го е черпела. На такива мухльовци с по две деца това им е идеала за любовница - с терен близо до офиса, чисти и безплатни, като обществени тоалетни. Иначе й покривал представите за партньор. Жена му звъни да се прибере, че има нужда от него, той вика - няма, зает съм, работя върху колежката. Авторке, докато си млада, знаеш ли колко такива ще се пробват да им пуснеш. Имам предвид женени, дето хем искат да ходят по чужди, хем нямат пукнат лев. . И как децата не били малки, той като е на 30?!?

# 63
Сигурно децата са по на 7 и 5 години, вече самостоятелни и големи Simple Smile

# 64
Просто те гонят хормоните,  вземи си гадже, ама неженено, и ще се разреши този проблем. За другото никой не те спира да продължиш да си говориш с хубавия колега и си флиртувайте платонично какво толкова.

# 65
Аз съм почти сигурна, че не си му първата забежка. Доста ошлайфан изглежда. Ама си новата неопитна колежка, която още не е в час с клюките. Извозил те е, ми се струва. Позадръж се на работата, щом ти харесва (то на много жени им се отразява благоприятно, като понамалят хапването заради любовна мъка, появяват се и други кандидати), и сигурно ще видиш как и със следващите нови се пробва, пък те, ако поддадат, може да има ново лав стори.

# 66
Ще преминеш по-лесно, ако осъзнаеш с разума си, че е истински късмет да се отървеш от този, преди да е разбрала жена му или преди да си забременяла. Ще преминеш, когато видиш този мъж в истинската му светлина на мижитурка и амеба, а не през розови очила на готин/сърдечен/прекрасен колега.

Знаеш ли, преди две години имаше един случай в София, на една жена, която мъжа ѝ я натъпка в куфар, след като разбра, че му изневерява. Не искам да правя паралел с тази злокобна история по никакъв начин, но знаеш ли, че любовника ѝ беше също младо момче, тъкмо заженил се. И когато онази я убиха, а любовника даваше показания в съда, каза : “ама аз не съм ѝ давал никакви надежди, аз си имам жена. Не съм имал никакви намерения към нея, това между нас беше просто афера.” И си тръгна като пич след това. И да знаеш, че за изневеряващия мъж, това си ти - просто онази, която му е вързала. Нищо специално не си за него. Ако  утре нещо стане, ще скочи като опарен, ще избяга и ще се покрие. Затова погледни реално на нещата, и се радвай, че си ги прекратила навреме.

# 67
как по-лесно да премина през на тази ситуация чисто в емоционален план; до колкото е възможно.
Намали употребата на епитети и се съсредоточи в действията.

# 68
Ама излъганата гугутка, дето се мисли за ебаси прелъстителката, задето е успяла да отклони някакъв, на който му шарят очичките. Невероятни чувства, на които и двамата са безсилни да устоят, ама иначе жертва времето за жена си, дето сигурно е някаква досадници, като всички нас, и само го чака да се прибере, за да го накара да ѝ помогне с децата и домакинската работа, но не и 20 лева да подари нещо на авторката, да я заведе някъде, ей така, защото има чувства.

# 69
Ама излъганата гугутка, дето се мисли за ебаси прелъстителката, задето е успяла да отклони някакъв, на който му шарят очичките. Невероятни чувства, на които и двамата са безсилни да устоят, ама иначе жертва времето за жена си, дето сигурно е някаква досадници, като всички нас, и само го чака да се прибере, за да го накара да ѝ помогне с децата и домакинската работа, но не и 20 лева да подари нещо на авторката, да я заведе някъде, ей така, защото има чувства.
Никога не съм смятала, че съм “прелъстителката”, нито се гордея с тази своя постъпка, което очевидно е доста странно за над 90% от хората тук. Не смятам и че чувствата може да се мерят с материални подаръци, но разбира се тук чувства няма - поне от негова страна. Да, очевидно съм заблудена.

# 70
Не, те чувствата не се измерват САМО с материални подаръци, ама за мен си е червена лампа и с обвързани, и с необвързани, когато те изцяло липсват.

# 71
  • София
Ама, аз не мисля той я е газлайтвал - казал си е, че няма да си разваля семейството, подаръци няма, само чурулик-чурулик и секс - ако искаш.

# 72
А, не бе, 8 месеца харчи от времето за шефа и за семейството му, приказва ѝ за чувства, ама един повод не е намерил за тези 8 месеца да ѝ подари нещо ли? То няма толкова вдлъбнат, който ще каже на някоя, че пари по нея няма да харчи, тези неща не се казват. Ама иху-аху, то чувствата са важни, не се измерват с материални неща, пък днешните жени едни меркантилни, само ти си различна... Мъж, който има чувства, подарява, прави изненади (които са свързани с пари обикновено, не говорим за 4-годишната, която ми връчи есенни листа, събрани из двора).

# 73
значи мъжът я отвращава с постъпките си, не иска връзка с него, нито да си разваля семейството иска, а какво иска?
за него предполагам не е проблем, че тя се е отдръпнала вече няколко седмици...
това ли е мъката? "не го ща, ама поне той мен да искаше", че да не се чувства жалка...

# 74
Ще пиша и друго - авторке, сега, заради загубата на контрол над нагона ти, недей да се самобичуваш. Хормоните са силно нещо и понякога човек не си ги обуздава навреме, но в случая ти си сгрешила само пред себе си. Нещата може да са грозновати, човекът е женен с деца, но не е станало нищо трагично, за теб специално. Пък минал те, пък използвал те, пък само ти с чувства, все тая, прах е това. Ще забравиш, и ти си си взела своето в крайна сметка. Не се вкарвай в капана колко си използвана и прецакана, макар да не усещам да си се запътила натам, въпреки подсказките в темата.

Общи условия

Активация на акаунт