Отношения с обвързан колега

• 17 770
  • 351
  •   1
Отговори
# 195
Авторката да си представи, че жена му разбере и го изгони, и той се турне при нея. Че и с двете  деца от време на време. Вместо един бърз тек през обедната, на 23 години ще трябва да обгрижва и "отрасналите" вече деца. Дано това й подейства отрезвяващо и спре да циври за идеалния  Муньо и да ходи по психолози. Надали мечтата й е на тия години да гледа чужди деца
И ако спре да го гледа с влажен, кравешки поглед, той ще спре да я търси, гаранция

Да бе, сигурно жената с радост ще прати 1-2-3-годишни деца при 23-годишната екс-любовница на мъжа да ги обгрижва. И няма и да я задължат за подобно нещо, ако се стигне до режим на виждане и издръжка.

# 196

Да смята, че е толкова велик, че тя се маха, за да не страда по него....плийййз!

Според мен той и сега го знае.
Аз бих умряла от срам, като знам, че всичките ми колеги са наясно колко съм глупава, да се подведа и да страдам за човек, който само ме е използвал.

И не бих разчитала толкова на коза със жена му. Според мен тя знае, това не е нещо еднократно, двамата са имали връзка с месеци.

# 197
Да той има повече за губене, но тя ще продължи да страда като остане в тази работа и се виждат всеки ден!!!!!! Няма отърваване. А и явно авторката не желае промяна …

И ти знаеш понеже...?!?! Що пък да страда, може да е обратното!?

Авторката написа неколкократно, че иска промяна и да го забрави по-бързо. Затова и пуска тема. Не знам как си пречупвате прочетеното, та я изкарвате по-черна от него.

Еми от неписаното от авторката си личи че страда, няма какво да спорим.
Не я изкарвам черна. Но като се виждат всеки ден, надали ще може да приключи с всичко. Емоционално.

# 198
И според мен жена му знае.
И да не знае отношенията са им тотално скапани. Представете си, тя му звъни да се прибира, че има нужда от помощ, но той не се прибира. (цитирам авторката) Очевидно нееднократно това.
Тя гледа децата, той излиза редовно с колежка след работа, само приятели нали, топли приятелски отношения
Няма толкова глупави жени.
Млада жена на 30 години, няма да го търпи дълго този.
Просто чака да и свърши майчинството, да посъбере пари, да и прекипи тотално или каквото там
И този чуден мъж ще е свободен, за която си иска:)

Мъж с малки деца, на който жена му звъни, че има нужда от помощ и не отива. Влюбен или не влюбен е абсолютно леке, уайт траш.
Аз лично виждам ясен шанс мъжа да се разведе (И дано се отвърне жената, стискам и палци) просто не виждам коя ще го иска.

Това не е еднократна забежка
Това са месеци топли отношения, разговори, после и секс.
Много отсъствие от къщи, много раздразнение у дома, минимум помощ с децата (които физически няма как да не са малки, да не е родила на 12).
На и на двете жени живота им предстои.
Той се превръща в чичо ми с малки деца, тотално неизгодна позиция от моя гл.точка. обаче още не го знае:))))

# 199
  • София
На мен ми е интересно какво точно очаква да открие авторката чувайки подобни истории и защо държи толкова точно на това? Какво търси сред "колежките" си любовници? Методите са справяне според мен темата ги покри - смяна на работата (тя не желае), дистанция, странични занимания, друг мъж. Хубаво е и да осмисли, че този мъж нито е толкова специален, нито пък тя значи нещо за него извън лесен и евтин секс. Авторке, от срещите с психолога какви заключения си извади?

Иначе хапчета не препоръчвам, с тях може да влезеш в много по-опасна спирала.

# 200
  • France
Чака съвети. Ама твърде късно според мен.
1) не почваш истории с колеги. Точно, защото мъже под път и над път, а хубавите работи са кът.
2) ако решиш да се забавляваш със женен мъж, трябва да имаш "топки" за тази игра. Иначе виждаме резултатът - драми, рев и пари по психолози.
3) и ако въпреки това сглупиш, си биеш два шамара и преставаш да се самонавиваш и самоизтезаваш. Освен ако това не ти е цел Thinking хората със скучен живот са готови на какво ли не за да го направят по-емоционален.
Ти си знаеш.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 13:53 от Philomena

# 201
На мен ми е интересно какво точно очаква да открие авторката чувайки подобни истории и защо държи толкова точно на това? Какво търси сред "колежките" си любовници? Методите са справяне според мен темата ги покри - смяна на работата (тя не желае), дистанция, странични занимания, друг мъж. Хубаво е и да осмисли, че този мъж нито е толкова специален, нито пък тя значи нещо за него извън лесен и евтин секс. Авторке, от срещите с психолога какви заключения си извади?

Иначе хапчета не препоръчвам, с тях може да влезеш в много по-опасна спирала.

И на мене не ми е много ясно защо не иска да смени работата? На 23 години много лесно ще си намери друга, може и по хубава даже.
Според мене като се виждат всеки ден, тя няма как да се дистанцира. Почти невъзможно е.
Работата вече е изпусната. Такива мъже под път и над път. Жал ми е за дечицата му, че са родени в такова семейство…. И за жена му, никой не заслужава такъв човек до себе си

# 202
Работата вече е изпусната. Такива мъже под път и над път. Жал ми е за дечицата му, че са родени в такова семейство…. И за жена му, никой не заслужава такъв човек до себе си
+1.
Буквално са под път и над път. Имам един колега, овърша половината жени на служебното място. Онзи ден жена му качила щастливи семейни снимки от кръщенето на първото дете и вече е бременна с второ... Тези хора нямат никакви скрупули и задръжки.

# 203
+1.
Буквално са под път и над път. Имам един колега, овърша половината жени на служебното място. Онзи ден жена му качила щастливи семейни снимки от кръщенето на първото дете и вече е бременна с второ... Тези хора нямат никакви скрупули и задръжки.

Еми на този свят секви боклуци има за жалост.

Авторке къде е проблема да смениш работата ? Млада си, няма да е толкова трудно ….
Или тайно все още се надяваш нещо спрямо него…

# 204
Цитат
Имам един колега, овърша половината жени на служебното място.
Е, има още време човека, не може да огрее на всякъде наведнъж. Половината овършани, другата половина се чудят тях що са ги пропуснали.

# 205
На мен лично ми се повръща от такива коцкари. И да, има ги навсякъде, но трябва да ги разпознаваш отдалече, и да не им се поддаваш.
Такива, рано или късно си намират майстора.

# 206

Авторке къде е проблема да смениш работата ? Млада си, няма да е толкова трудно ….
Или тайно все още се надяваш нещо спрямо него…

То това е от ясно по ясно. Не искам да давам квалификации, но каквито и клишета да напише, повечето хора разбират какво всъщност ѝ се върти в главата. Никога не била искала от него да си оставя семейството заради нея. Да бе, да. Ако беше така, щеше да е наясно от самото начало, че това не е връзка, а временно забавление, и нямаше да страда сега. А тя е допуснала класическата грешка да си помисли, че ако я опознае, ще се влюби и сам ще стигне до извода, че трябва да замени жена си с нея. Влюбили се били. Ако беше толкова сигурна в чувствата му, можеше да му постави условие да се раздели с жена си, преди да се случи каквото и да било.
И тази раздяла сега не е защото тя иска да сложи край. Това е вид ултиматум към мъжа, да се стресне и да се задейства. И трябва да продължава да я вижда всеки ден на работа, за да се сеща какво изпуска.

Затова се търсят и съвети от "колежки" по съдба. Само с "много те обичам" не се е получило, с ултиматума също и сега въпросът е какъв да е следващият ход.

# 207
И трябва да продължава да я вижда всеки ден на работа, за да се сеща какво изпуска.

Може би заради това не иска и да смени работата ….. нещата стават все по ясни.

# 208
Защо трябва тя да напусне? Да изгони него.

# 209
И трябва да продължава да я вижда всеки ден на работа, за да се сеща какво изпуска.

Може би заради това не иска и да смени работата ….. нещата стават все по ясни.

Е, то нали се оказа, че не трябва.Работата й изобщо не налага да се виждат всеки ден. Ако го правят, то е неслужебно.

Общи условия

Активация на акаунт