Отношения с обвързан колега

• 17 757
  • 351
  •   1
Отговори
# 210
happy doc, тя има проблем. Той няма. Тя като иска да седи, нека си страда, като работата е тъй незаменима.
Не бих могла да попадна никога в нейната ситуация, но ако бях, задължително бих се махнала. По-важна съм си от всякаква работа.

# 211
Защо трябва тя да напусне? Да изгони него.

Защото като се виждат всеки ден, е почти невъзможно да приключи с него емоционално.
Ако бях на нейно място щях да го блокирам навсякъде и да си смеха работата

# 212
Цитат
Имам един колега, овърша половината жени на служебното място.
Е, има още време човека, не може да огрее на всякъде наведнъж. Половината овършани, другата половина се чудят тях що са ги пропуснали.
Хаха, щото си ме цитирал/а, да ти кажа, че аз лично не се чудя, понеже и при мен се пробва, за другите не знам. Joy

# 213
Тя, ако по- умна и по- уверена, може такива проблеми да му създаде, че да го постави на място и от работа да го изгони и да го разведе...Пълен нещастник, с две малки дечица, тръгнал да зарибява младо и неопитно момиче.
И не, тя няма вина, защото се е влюбила, а той единствено я е използвал за безплатен секс.
Абе, как им се връзват на такива мачовци?

# 214
  • France
Само че, според мен, тя най-много иска да си създава проблеми на себе си.

# 215
Само че, според мен, тя най-много иска да си създава проблеми на себе си.
Не, просто е неопитна, не е била в такава ситуация, поддала се  е, което разбира се, е и нейната вина. Хубавото е, че е осъзнала, че нищо повече няма да получи от тоя и дано успее да се откъсне. Но, това си е един голям житейски урок.

# 216
  • France
Е, колко да си неопитен на 23? Разбирам да почнеш връзка с неподходящ човек, разбирам да я продължиш повече от разумното, разбирам да скъсаш (това най-вече), но оттам нататък? Както обича да казва моята BFF-ка "да се стяга в кръста" и да си подреди нещата.

# 217
На авторката бих дала съвет незабавно да поиска ключ на темата. Защото такива картини се нарисуваха, че сигурно не ги е и сънувала.
Момичето е на години да ми бъде дъщеря. Затова някак ми е нелепо да чувам за "дъщеря си" (нямам дъщеря) изрази като "безплатен секс" и тн. гадост и доста "образност". Затова ключ, че иначе и парите за психолог отиват на вятъра.

# 218
Аз пък имам дъщеря, точно на 23. Ако разбера, че се занимава със женен курвар с две малки деца, точно същото ще й го кажа. А може и оня да го отнесе.

# 219
Затова някак ми е нелепо да чувам за "дъщеря си" (нямам дъщеря) изрази като "безплатен секс"

За жалост обаче е точно това…. Ако и бях приятелка, щях абсолютно същото да и кажа. Не с лоши чувства

# 220
Много жени тук явно се поставят на мястото на съпругата или са преживели изневяра от мъж, затова така нападат момичето. А той чист ли е? Само любовницата ли е лошата? Не я оправдавам. Към обвързан мъж мисля, че каквито и чувства да имам, не бих предприела действия. Макар че не съм попадала в ситуация той също да ме поиска, така че не знам в действителност как бих постъпила. Обаче трябва да е ясно, че той също има вина и носи отговорност, даже повече от момичето. Тя нищо не е обещавала и нищо не дължи на неговите съпруга и деца.

# 221
Светкавица, като майки на момичета хубаво да им говорим за граници, и то преди да са на 23!

Приятелства на работа - ок.
Приятелства само с един мъж - не.

Някоя бира след работа - ок. Излизания само с един колега и “споделяне” - не. Приятелство с мъж - ок, твърде близко приятелство с женен - не, и т.н.

Защото иначе какво би била дъщеря ти или моята, ако не лесен секс за някой по-опитен, сладкодумен и отегчен!

# 222
  • France
Точно щях да пиша и Тео ме е изпреварила почти буквално.

Авторката няма договорка със жената на бившия. Не тя се е кълнала във вярност. Тя грешка не е направила. Но има отговорност към самата себе си, достойнството си и живота си.

# 223
Светкавица, като майки на момичета хубаво да им говорим за граници, и то преди да са на 23!

Да, така е. И за момчетата също се отнася. Но все пак независимо от възпитание, ценностна система, съвети и тн, се случва децата да се подхлъзнат, да сгрешат,да се объркат. И наркотици може да пробват, и в нелепа ситуация да се за бъркат. И когато се изправят и кажат "сгреших, как да изляза от ситуацията", трябва ли "с остена в катрсна" и куп гадост да им се говори, ами не, не мисля.
Що се отнася до "безплатния секс", първо, той си го има у дома и второ, грозно е, да. Не е дсла повод да мислим че сексът трябва да и се плаща.

# 224
Прочетох отгоре-отгоре темата,абе спрете се малко доста е злобно на места.Не подкрепям ,но няма и да съдя, девойчето искаше конкретен съвет,получила някой друг читав и край.Какво се бистри още?
По-добре ли ви става ,като я наричате евтина к**ва(това е заключението ама с много и други думи)?
Всеки съди за другите по себе си...
Към авторката ,момиче,изправи се ,изтупай се и продължи.Поглези се,нова прическа,козметични процедури ,СПА и т.н.
Не вярвам в клин клин избива пълна глупост е .Вземи си куче,или някакъв друг любимец.

Общи условия

Активация на акаунт