Отношения с обвързан колега

• 17 741
  • 351
  •   1
Отговори
# 240
Ех този секс, този секс. Безплатен или платен, това са двете възможни опции, ако намесваме заплащане, тоест стоково-пазарни отношения. Евтин, скъп, все е платен. Доколкото става ясно от коментарите, мнозинствения уклон тук е в полза на платения, и то на скъпо платения. Не е лошо застъпничките на това мнение да имат предвид, че подобни комерсиални отношения се регулират от "невидимата ръка на пазара" Wink според Адам Смит Simple Smile Simple Smile, тоест от търсенето и предлагането. Някакси коментарите ви не успяват да ме убедят, че този закон работи във ваша полза Trollface

# 241
Дори и некомерсиалните отношения са подчинени на максимата, че колкото повече влага един мъж в една жена, толкова е по- ценна за него. Някой, който и едно кафе не те е черпил, за който си удобна и винаги на разположение с терен,  как по- точно ще те оцени?  Дори не говорим само за материални неща в живота. Мъжът трябва да влага време, енергия, пари и тогава може да заключиш, че обича. Другите са дребни тарикати.
И най- важното е, както се постави една жена, такова и отношение получава. И повярвай ми, винаги съм получавала.

# 242
Само че за да влага в нея, трябва да му е ценна. Иначе да е ценна, защото си вложил много в нея е крайно погрешна бизнес стратегия. Все едно да имаше една стара кола, в която си вложил много и продължаваш да наливаш, щото вече си вложил, но накрая пак имаш таратайка. Определено не е печеливша стратегия в този случай. А като гледам авторката не се е появила, нищо че цялата бг мама днес се занимава с нея. Най вероятно пак се е понесла на крилете на любовта с колегата, пък вие тук се напъвайте да наливате акъл.

# 243
Авторката получи доста мнения… дано да се вслуша.
Според мене е време за един ключ тука ..

# 244
Айде сега и фенки ни изкарахте някои потребителки.

Е, ако държиш, може и злобна лелка да те нарека – нищо не ми струва. Simple Smile

# 245
Айде сега и фенки ни изкарахте някои потребителки.

Е, ако държиш, може и злобна лелка да те нарека – нищо не ми струва. Simple Smile

Затапка 7. клас Laughing
Но поне стана по-весело в темата към предполагаемия ѝ край.

# 246
Само че за да влага в нея, трябва да му е ценна.
И това е вярно, да. Трябва човекът истински да те привлича и да има някакво значение за теб, за да искаш да влагаш в отношенията си с него.

# 247
А той какъв беше въпросът в темата? Как да не страда и как да го забрави ли? Ами то всички хора страдат при раздяла, ако има чувства, някои даже и без чувства страдат, заради наранено самочувствие. Пак от чувство, де, но към самите тях. Пък тя, позабавлявала се, ами ще го преживее или ще му даде отново шанс. Де факто няма чак кой знае какви негативни последици, че съфорумките да проронят някоя сълза от съчувствие. Млада, здрава, свободна, повталена от любовната мъка - то направо да ѝ завидиш.

# 248
Точно това написах, че за хората които си важна и те обичат го правят, дори несъзнателно.
Дори не влагат умисъл в това . Отвътре им идва.

# 249
Бас държа, че действието се развива в София, а на ебльото младите колежки,  дошли от провинцията, и живеещи на квартира, са му в таргет групата.
Мен пък друго ми е любопитно - за осем месеца, при тия нейните угризения, авторката не го ли попита, защо го прави, и ако иска да сподели той какво й каза - жената дебела, злобна, не ми пуска и не ме разбира🤣🤣🤣или щото е лудо влюбен в нея, още щом я видял, на другия етаж, и са говорили 2 пъти по работа 😂

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 22:07 от Прекрасная Василиса

# 250
Те 4 месеца само са си лафили. Любовна история от тези в романите на Нора Робъртс.

# 251
  • Be realistic - plan for a miracle.
И постоянно мисля за това колко ужасно ще се почувства жена му, ако някога разбере(надявам се това никога да не се случи)

Аз пък силно се надявам жена му да разбере. И поне да получи шанса да не пропилява цялата си младост и живот с човек, който не я уважава и цени, за когото е пълна изтривалка. Вече дали ще се възползва от този шанс си е нейна работа, но поне да го получи - това й пожелавам.

# 252
О да, пък като разбере, и се възползва от шанса да остане сама с две малки деца, щото те на опашка са се наредили за нея, такава чудесна младост ще изживее, ако няма пари, собствено жилище, кой да й помага, или уау външност. А и такива неща винаги се разбират.

# 253
  • Be realistic - plan for a miracle.
Другият вид изживяна младост с тая измет е за предпочитане, а?

# 254
Ако не разбере, какво толкова ще изживее?

Общи условия

Активация на акаунт