Отношения с обвързан колега

• 17 727
  • 351
  •   1
Отговори
# 255
  • Be realistic - plan for a miracle.
От опит - винаги се разбира, въпросът е колко любовници ще има зад гърба си съпруга й по времето на разбирането и дали тя ще е на 30 или 60 г.

# 256
Тези неща се усещат. Няма как да се срещаш с колежка и да забягваш по нощите и жена ти да е много хепи.

# 257
Бас държа, че действието се развива в София, а на ебльото младите колежки,  дошли от провинцията, и живеещи на квартира, са му в таргет групата.
Мен пък друго ми е любопитно - за осем месеца, при тия нейните угризения, авторката не го ли попита, защо го прави, и ако иска да сподели той какво й каза - жената дебела, злобна, не ми пуска и не ме разбира🤣🤣🤣или щото е лудо влюбен в нея, още щом я видял, на другия етаж, и са говорили 2 пъти по работа 😂

Обикновено винаги съпругата е злобна, властна, не му дава и прочие. Предполагам че не е влюбен в авторката, а просто разнообразие. Но това е лично мнение.

# 258
Обикновено съпругите усещат, но си траят по различни причини - най вече заради финансовата част или друг келепир, защото самите те кръшкат ( което не е гаранция, че кръшкача като си види рогата ще е много примирен), или защото всички мъже са такива ( демек си оправдават собствената безволевост).  
Тайна връзка може да остане известно време, но повече от няколко месеца е абсурд дори при изпечен професионален лъжец.
В случая обаче ме съмнява рогатата съпруга да знае и ако разбере ще станат големи панаири.
Между другото авторката е пуснала същата тема и в споделито.

# 259
  • София
5 години "любовта на живота" на работното място.
За мен какво е говорено - само хоризонтът е ограничение.
Аз дали не съм си давала сметка, дали не съм искала - факт е, че главата беше дълбоко заровена в пясъка.
Оставих ги пиленцата.
Купиха си общо жилище, ремонт, обзавеждане, домашни любимци си взеха - американската мечта.
След 2 години и половина Парцалеска си събра багажчето и се изнесе.
Сега, тя колко е проста, много мога да пиша... Ма ми е все тая.
Като цяло, жена, която сама се поставя в ролята на любовница, е една доста низша форма на същестуване.
Моля да не ми обяснявате как не е така.

# 260
Разбира се, че всяка жена, която се отъждествява със съпругата, и е преживяла изневяра от мъжа си, ще обижда и унижава другата жена. А вината на мъжа? А лично нейната (на съпругата, защото има случаи, в които и тя не е съвсем невинна)?
Уточнявам, не е насочено към никого конкретно, просто си разсъждавам.

# 261
  • София
Разбира се, че всяка жена, която се отъждествява със съпругата, и е преживяла изневяра от мъжа си, ще обижда и унижава другата жена. А вината на мъжа? А лично нейната (на съпругата, защото има случаи, в които и тя не е съвсем невинна)?
Уточнявам, не е насочено към никого конкретно, просто си разсъждавам.
Вината на мъжа кой я отрича. Затова и го напускаме.
Но това не означава, че не можем да имаме мнение за поведението на разни повлекани. Те тия епитети не са измислени от мен днес и тук...

А когато съпругата ти не те удовлетворява - подаваш молба за развод и се разделяте. Не е като ядрена физика.

# 262
И ставаш най-лошия човек, защото си поискал развод и не си удовлетворен.
В почти всички случаи съпругът/съпругата на неудовлетворения знаят за това, но си затварят очите и се надяват да не посмее да поиска развод.

# 263
  • София
Ако имаш достойнсто - така, ако нямаш достойнство - иначе.
Изобщо не можете да изкарате доводи, които да смекчат отвратителността на една изневяра - независимо дали си човекът, намерил си любовник/ ца, или си в ролята на тази персона.
Единствено се чисти собствената съвест, но не става, не става.

# 264
Няма какво да се оправдава. Фактите са такива, че ангажимент и отговорнсот има съпругът/та, а не любовникът/ата, кой/ято нищо на никого не е обещавал/а. Да, не е от най-великите дела да си нечий/я любовник/ца, но в днешно време не е повод за порицание на площада и убийство с камъни...

Явно си засегната, понеже се е случило на теб, но отговорен е единствено мъжът ти. Плюс това не е ясно какви са били отношенията в семейството. Да, редно е първо да поиска развод, после да си търси друга, но това не се е случило и какво...
Достойнство или не, за теб нещата не се променят. Какво като му кажеш, че няма достойнство?....на него едва ли му пука.

# 265
Другият вид изживяна младост с тая измет е за предпочитане, а?

Аз до колкото разбрах е имало само флирт. Тя се е спряла. Има жени, които всичко биха търпели стига да им се плаща.

# 266
  • Бургас
Освен това обикновено любовницата е яко манипулирана и лъгана от изневеряващия субект, на нея връзката се представя като най-великата любов на света, той  не обича жена си, женен  е само по документи, разделени са, ама заради децата симулират, че са семейство със съпругата,  и всъщност той е свободна волна птичка, само малко време му трябва да се разведе или пък- много иска да се разведе, но е толкова добър баща, че заради децата няма, и за съжаление много жени налапват кукичката и се примиряват с ролята на любовницата

# 267
  • София
Явно си засегната, понеже се е случило на теб, но отговорен е единствено мъжът ти. - Никъде не казвам, че не е виновен, говоря за това, че е важно една жена да има достойнство. Плюс това не е ясно какви са били отношенията в семейството. - Каквито и да са, когато не ти харесва, се държиш стойностно и уреждаш раздялата, а не си ч*каш с някой, щото тя е много лоша, ама аз няма да я напусна Close Laughing Да, редно е първо да поиска развод, после да си търси друга, но това не се е случило и какво... - недостойно, обидно и още много неща... как да ти обясня, без да те засега, не знам, но разбери - да си любовница на някого, щото той и без тва ще й изневери, не те прави човек с висока стойност.

Сигурна съм, че й е обяснявал как не правим секс, каква съм зла... ама вкъщи сексът е бил на почит, дори след 2 деца, и 7 години след раздялата ни страда като кученце. Та, вярвайте си.. Simple Smile

# 268
Явно не страда само той...

# 269
Дайс, явно си наранена. Но въпреки това любовницата на мъжа ти е последица, не фактор. Ако не е била точно тази, ще е друга. Дори и да не е стойностен човек тя, какво от това? Сигурно твоето мнение слабо я вълнува....

Общи условия

Активация на акаунт