Отношения с обвързан колега

• 17 727
  • 351
  •   1
Отговори
# 300
  • here and now
Щото мъжката е много по-различна?
Или всъщност е? Да минем къде какво може. По възможност без пари и без ангажименти?
Нелепо е да се обобщава.

# 301
Любовницата, ако не си гледа само кефа (за което се изисква определен характер) или материалния интерес, е в кофти позиция. В добрия случай ще пострада и ще поплаче, в лошия може да загуби години, да се събуди озлобена и огорчена. Вероятно има и процент щастливи истории, аз се сещам за две в моя кръг, но на авторката не звучи да е така. И в двата случая мъжете развалиха дългогодишни бракове (20+ години).

# 302
  • Paris, France
Просто е в женската природа жените да сa привлечени от заети мъже, защото щом някоя го била взела значи ставал (макар че това обяснение е толкова глупаво, че не е истина), и никога няма да се научaт, че най-най-първото качество което трябва да гледат в един мъж е да е свободен, иначе винаги ще страдат, но в крайна сметка женската природа няма да се промени. Sunglasses

Жената на въпросния го е взела свободен, предполагам. Ако научи за любовницата, може и да го освободи набързо от себе си. Е, не и от децата. Свободен, свободен, свободен от какво? Някой може да е женен с деца, но да има детегледачки и бол свободно време, а друг да е бездетен ерген, но да трябва да се грижи за болни родители, да работи дълги часове.

Бездетен женен е по-свободен от необвързан с деца от предишна връзка при него.

Ако, да речем, жена иска да излиза с мъж, но не е способна да предложи много време, не иска съжителство, не може да се привързва емоционално, жененият е идеален вариант.

Не избираме в кого да се влюбим, за съжаление.

# 303
Просто е в женската природа жените да сa привлечени от заети мъже
Не мога да се съглася с такова обобщаване. Има различни типове жени, които ги привличат различни типове мъже. А и това, че някой те привлича, изобщо не означава, че ще имаш (проблемни) отношения с него.

# 304
Просто е в женската природа жените да сa привлечени от заети мъже
Не мога да се съглася с такова обобщаване. Има различни типове жени, които ги привличат различни типове мъже. А и това, че някой те привлича, изобщо не означава, че ще имаш (проблемни) отношения с него.
Потвърждавам. Никога не съм била привлечена от женен / обвързан мъж. Напротив, за мен са били по скоро "бита карта" отколкото интересни екземпляри.

# 305
Bell87 постоянно се опитва да измести фокуса на разговора от авторката, и нейните проблеми, към вината на кръшкащия мъж. Тя, ако има някакви вътрешни терзания, кой бил по - виновен в такива ситуации, да си пусне тема. Тук не сме в съда, вина не търсим. Опитваме се уж, да помогнем на авторката.

# 306
Диста противно е за мен пък мнението на Динчо, че съпругата е глупачка, родила от боклук. Невероятни простотии. На абсолютно всяка жена може да се случи мъжът да кръшне и чак такива заклеймявания са просто безумни.
И предполагам е лайкнато от жени, чиито мъже са извънземни и на тях това нивга няма да се случи Simple Smile

# 307
Ами моят бивш мъж беше от извънземните. Не само не изневерява, ами други жени не поглеждаше. И не само с мене, преди мене пак така е бил. Моногамен си е човека и абсурд да му се случи да изневери, докато е във връзка. Така, че има еднорози.

# 308
Bell87 постоянно се опитва да измести фокуса на разговора от авторката, и нейните проблеми, към вината на кръшкащия мъж. Тя, ако има някакви вътрешни терзания, кой бил по - виновен в такива ситуации, да си пусне тема. Тук не сме в съда, вина не търсим. Опитваме се уж, да помогнем на авторката.
И аз не обвинявам, нито имам подобен проблем. Вече писах, опитвам се да се поставя на мястото на всеки един и да погледна от различни ъгли. Интересно ми е да тълкувам мотивите за поведението на хората. Наречете ме любител психолог, ако искате.

# 309
Babri - ами ето - и моят мъж не изневерява. Знам много добре, че има такива.

Това значи ли, че жените, на които се е случило, са глупачки и са родили от боклуци? Невероятни простотии са това.

# 310
В темата се дават мнения от различни гледни точки. И точно най-обективните са на хора, които не са били в нито една от двете позиции. Не знам защо се реши, че някой се идентифицира в някоя от ролите...? Единствено една потребителка писа, че е била излъгана от мъжа си, който я е напуснал, за да се ожени за любовницата.

Това значи ли, че жените, на които се е случило, са глупачки и са родили от боклуци? Невероятни простотии са това.

Е, това наистина е глупост. Но биха били глупачки, ако се примирят с подобно поведение.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 11:09 от Soul Free

# 311
Ама някоя, ако е била любовница и се е чувствала окей от това, никой не съди.
Мойте повечето колежки и приятелки имат, ама нито страдат, нито мислят. Гледат тръпката, подаръците  ,хубавия хотел и вечеря.
Ама това, че после той се прибира в леглото на жена си, или зад гърба им сваля следващата колежка, хич не си го слагат.
Щом им харесва си е техен проблем.
Аз такива отношения нито мога да приема, нито ще се примиря. Въпрос на натурел.

А какво стана с младия колега, който се дърпаше?

# 312
Заклеймяване на някого заради поведението на мъжа / жена му е безумие само по себе си. Пък точно за кръшкане, което като гледам се случва под път и над път - съвсем.
На мен ми е интересно какви жени са лайкнали тази простотия, честно. Някакви застраховани срещу това явно Simple Smile

# 313
Какво ще й тълкувате на съпругата като за нея няма никаква информация, освен че е родила две деца от него и се е обаждала да се прибира червея, защото имала нужда от помощ? Взехте много свободни съчинения да пишете..

# 314
Застраховани няма.
Въпросът е защо се случва под път и над път. Възпитание ли, що ли ни куцат доста неща. Щом решиш, че лягаш с баща на две деца, семеен, не просто обвързан, което е заглавието, то си сърбаш попарата. А елемента кръшкащ не тича след фустата, която решила да се прави недостъпна отрязваща го след осем месеца, да й вика на ква се правиш, ще размислиш. Баси детската градина. Ако искате може да ме заплюете, но явно моралните ценности отдавна нямат никва стойност. С съпругата, да тя също има вина. Търпи, а бе трябва. Никой независимо мъж или жена не заслужава да е лъган. Въпрос на чест и възпитание.

A, виж ти. Поредна, не последна https://m.bg-mamma.com/?topic=1599909

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 08:27 от janakrasi

Общи условия

Активация на акаунт