Майка на Априлче се нуждае от съвет

• 569
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,
Първо да ви се представя, защото не съм писала много във форума. Чак сега имам 24-часова on-line връзка и ще ставам по-редовна  Laughing. Аз съм Диана - майка Овен - 20.04 на дете Теленце - 24.04.2006. Моят Павел вече кара 10-тия си месец Grinning

Досега не ми е боледувал, но от понеделник е с много висока температура, която ту пада, ту се вдига, а от 2 дни и с разстройство (нищо друго му няма засега). И тъй като го мъчат горните зъбки и все не могат да излязат, единият доктор казва, че е грип, а другият - че вероятно са зъбки. Чувала съм, че някои деца карат тежко горните зъбки, ама чак пък толкова  newsm78

Моля ви да споделите, ако сте имали подобни проблеми със зъбките. Предварително благодаря! 

# 1
От първия зъб влязохме в болница
втория страшна хрема
не ми се мисли за горните
все пак го дръж под око не е сигурно че са зъбите

# 2
  • София
Диби, можеш да пишеш в темата на априлките или в здравния форум! Модераторите най-вероятно ще те изтрият, защото това е форум на отчетните по месеци!
Заповядай при нас!

По въпроса :

и двата ни зъба излязоха със сополи и температура - доста висока! И аз така и не разбрах дали е от това или беше болен, защото между температурата изъбите имаше 1 седмица и в двата случая!

# 3
Значи и по-зле можело да бъде  Confused. Благодаря ви за информацията

# 4
  • Стара Загора
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=159846.0
това е текущата тема на априлските мами

Общи условия

Активация на акаунт