АПРИЛСКИТЕ мишлета със навирени нослета чакат снежеца

• 9 226
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
А такааа, явно не съм само аз с болезнени зърна, аз одеве като го кърмих и по едно време толкова беше силна болката, че чак ми идеше да извикам, а той заспиваше и в един момент пак засука и тогава много ме заболя ...

Аааа това с пантофите го има и при нас, само как види нечий пантофи и скорострелно се е запътил към тях Simple Smile
И аз се чудя какво ли толкова им харесва newsm78
Аз от половин час съм оставила Калоян в креватчето си (по-скоро не съм го взимала след като се събуди) с топката и пада такава игра и дърдорене, много му се радвам, установявам, че има предмети или играчки с които може да се занимава сам доста дълго време ...

Последна редакция: нд, 28 яну 2007, 18:34 от десито

# 106
Поля, Деси, и на Велина най-интересни са й пантофите и то тези на брат й.  Sick Цялата земя е в играчки, а види ли ги - директно към тях! Twisted Evil

Татянка, и аз мислех да отбивам вече, но заради боледуването й, бяхме като скачени съдове и сега млякото се върна с нова сила.  #Crazy Така че и аз съм в някаква депресийка кърмаческа...  Tired Такъв номер, да ми спретне мойта щерка, не очаквах! Crossing Arms

# 107
Дея, вие за колко парички ако не е тайна бяхте купили на малката тази проходилка дето се бута?

# 108
Поли, Стенли ходи по голяма нужда по 3-4 пъти на ден, а понякога стигаме и до 5  Mr. Green Никога не е имало ден, в който да не го направи поне 2 пъти  Peace

При нас с пантофите е същото, като ги види и право там отива, но нашия иска да ги яде  Mr. Green

Кога смятате да взимате каишките за прохождане?

Последна редакция: нд, 28 яну 2007, 21:21 от Nadeto

# 109
Здравейте и от нас.
Открихме ски сезона в нащо семейство и сме си в Сф вече Mr. Green

# 110
Добър вечер,априлки  Hug
Рени79, до днес и Еви беше беззъба  Mr. Green
Юлче, Мецаке, Hug за инфото - беше ми много полезна на мен лично
За "едно време" преди да проходят децата знам, че са ги слагали в т.нар. стоялки - като проходилките, но дървени и без колела
Леси, ние живеем в северната част на страната - Паис Баско, близо сме до границата с Франция  bowuu
Поля, къде се загуби толкова време  Wink вясвай се по-често  Peace Евелина ака по веднъж на ден, а понякога и веднъж на 2 дни, но това е защото много често се запича   Sad Това че ака повече в никакъв случай не е лошо, означава че има добър метаболизъм  Peace
Наде, аз каишките (или по точно торбата
защото то е повече подобно на торба) ги купих още докато бях бременна  Embarassed , защото каката от 7-8 месеца искаше да ходи и проходи чак на година и един месец, поради което гърба ми беше в окаяно състояние  #Crazy и като видях тези каишки-торба ми се стори, че ще са много удобни и побързах да ги взема  Mr. Green
[/color][/i]

# 111
Енви, Деси, Танче - ако знаете сега не мен колко ми липсва кърменето. Не съм си мислила, че някой ден ще го напиша това. А когато четох в кърмаческия подобни изказвания ми беше много чудно какво пък толкова им липсва на тия жени. Обаче сега и на мен ми се случи. Яна вече окончателно спря да суче - отби се ей така, изведнъж. И трудното започва от тук, защото тя не може да пие от шише, не иска с лъжичка нито с чаша. Слагам й някакво малко количества в пюретата , но до тук. През дена някъде към 50 гр. мляко изяжда.
Не би ли трябвало поне до годинка да има 2 хранения с мляко - сутрин и вечер напр.?
Много ми е странно, как така моята Яна ще се научи да пие мляко - купих й АМ, категорично го отказва, кърмата, която едва изцеждам също я отказва. Кисело мялко не яде, не го обича Confused

Иначе се пооправя. Започна отново да яде - малко, но все пак яде. И за целия ден по 100-150 гр вода пие от капачката на шишето. Това са й течностите за деня Rolling Eyes Зъб не изби, явно е била болна милата. Важното е, че нещата се оправят.

Кажете ми моля ви за млякото - идеи някакви, съвети?

Извинявам се, че не се включвам по темите, но нещо време не ми остава да прочета и да запомня.

# 112
Честито на месечковчетата Heart Eyes
Деска, специални целувки на Кало

Опитах се да пиша по спорната точка, ама не се получи. Трябва да попрочета пак и да си припомня, що така съм била рязка и съм засегнала и дали трябва да се извинявам. Но пък съм прекалено уморена, пък и ми стана тъжно, затова го оставям да отлежи, и може би да избледнее. Така май е най-добре...

Бюти, кажи сега за работата.   Какви са усещанията? Да се радваме ли с теб или имаш нужда от приятелска прегръдка.

Проблеми с гърдите засега нямам, не се препълват на работа. В интервала от 6 вечерта до 8 сутринта се къмим около 4-5 пъти. Тантянка, Деси, Енви - дано ви се разминат проблемите Praynig

Нуни - много прегръдки. Незнам какво друго да каа, освен да си спокойна и ако може да продължаваш да опитваш да се върне към така удобната гърда. Симона имаше период на отказване, но без писъци, просто си засмукваше пръстта, но нещата се върнаха към старото положение. Но при вас и с тази болест newsm78 Абе пак много прегръдки. 

Последна редакция: нд, 28 яну 2007, 23:39 от Черепахова

# 113
Деска, специални целувки на Кало
Heart Eyes Благодаря, благодаря от името на Кало Simple Smile

Нунка, много мъчно ми става като чета за писанчето, дано скоро да се оправи и всичко да е зад гърба ви и вече иникога да не се случват подобни неща Praynig За млякото знам, че до годинка около 500 мл трябва да изпива, друго май незнам Sad Това, което се сещам е да и смесваш кърмата с нещо, което обича, но да става рядко, т.е. да  може да се пие ... ти каза, че и плодове не харесва, значи с някакъв зеленчук или де да знам ...  Thinking
Силно ви Hug и  Kissing Heart

# 114
Честито на месечковците- Кало, Христо и Марти!   bouquet

Нуни, не знам какво да те посъветвам, но много те  Hug

Проходилките- тук не ги препоръчват защото с тях стават много инциденти, но хората пак  ги купуват. Ние имаме проходилка, но още не съм я извадила  Rolling Eyes, още се колебая.

Поля, моята дъщеричка ака по два пъти на ден, понякога и три като днес

Честито зъбче на ЕвиGrinning

# 115
Честит Рожден Ден на Катето

Много здраве, щастие, успехи, радост с тримата ти мъже Hug

# 116
Хайде и аз да поздравя рожденничките.

Честит Рожден Ден на Катето и новата мама didi_demi!
Пожелавам ви много сбъднати мечти!

# 117
  • 2 етажа над тавана
Кате, Диди деми, честит рожден ден! Желая ви изпълнено с радост сърце и дом, топлен от много усмивки!   bouquet Hug Heart Eyes

# 118
Добро утро Hug
Станах в 7ч. явно пак почват мъките-това беше спането една седмица Tired
Айде на кафето

# 119
Честит Рожден Ден

mama79, слагай кафееее. Ние сме будни от 7 и вече много ми се пие.

Общи условия

Активация на акаунт