АПРИЛСКИТЕ мишлета със навирени нослета чакат снежеца

• 9 226
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
  • София
party023  За десетия месец! Скромничко този път, че ми стана мъчно за болничките.  newsm51  за СТАНИСЛАВА И МАМА! smile3525 и МАТЕЙ И КРИСТИЯН и мамите им.

6u6i честито на бабка и да ви е жива здрава още мноооооооого годинки. а има ли си дедко да го лупка?  Mr. Green

costumed050  престраших се да я питам и каза, че замразени храни не се дават без топлинна обработка, даде ми пример със замразени сокове как някои правят на кубчета във фризера и после само размразяват и дават което било грешно както и топлинно  обработени плодове, в тях оставало само баластрата.

Ани има пъпчици пълни с вода на едната китка обратно на предположениеот ми док каза, че е хранителна алергия и от всичко изредено реши че е от високо масленото домашно кисело мляко, препоръча ми нискомасленото "на баба"

Dani_tod, много ми стана мъчно от твойте премеждия и аз си помислих за вирус, но все пак док знаят по добре. При разстройство ми даваха само сухар с безсолна извара и вода. Дано е преминала кризата  Praynig  Hug

Аги, renni79 имаме мълчаливо споразумение с мъжа ми по въпроса с помоща, като се върне от работа или събота неделя аз излизам в отпуска и той се занимава 100% с нея докато той си легне тогава я поемам аз, че тя като стои до 3 сутринта той няма да може да отлепи сутринта.

за статистиката 10 месеца, 7.500 кг 73 см

# 286
Дани, много хубаво запичащо средство е оризовата вода - вариш обикновен бял ориз в повече водичка, прецеждаш и даваш водичката вместо обикновена вода. За да не я повръща и въобще да прекратиш повръщането, не давай повече от 2-3 малки глътки и не повече от 1 хапка. Значи - даваш примерно да пие, да глътне 2-3 пъти и махаш шишето. След 3-5 минути даваш пак. Ако стомахчето е раздразнено, това е единственият начин да го успокоиш, иначе може да почне да повръща и само от водата, която пие. Не се шашакй, може да е вирус, може да е бактерия, важното е да не се обезводни. Като спре повръщането - няколко часа след последното, вече може да яде нормално, но храната да е кашава, водниста и много добре пюрирана. И не давай все пак голямо количество.

Екси, права е докито ти - но донякъде. То е малко като с микровълновите печки.

Аги, моят мъж, като се върне от работа, поема детето. Играят, къпят се, преобличат се. За нощните ставания - Иво като скочи на крака в кошарата го взимам при мен, ако ми писне и се схвана, го прехвърлям на Младен. Тън-мън няма, аз съм лош човек. Събота и неделя и го прехвърляме, докато готвим и чистим, т.е. който готви / чисти, другия гледа детето. При нас няма мъжка и женска работа, всичко се върши общо. И Младен готви по-добре от мен.

Шуши, честит рожден ден на баба ти! Много мило ми стана, аз имам баба на същата възраст, сега е в Пловдив при мама. Радвам се, че доживя да си види правнучето Simple Smile

# 287
  • София
Привет, след сутрешните ми обяснения как Матей суче по цели нощи и спора с мъжа ми, човека отказва да суче!!! Не е сукал въобще от нощес! Каква е тая работа - освен зъби да са...! Не иска и пюрето, стомаха му е лека разхлабен и мрънка доста! Явно са зъби - горните аха да излязат ама още се моткат! Даже и заспива бързо, особено сега!

Чудя се обаче какво да правя - освен да цедя и да го пробвам с чаша - друго не се сещам!

За мъжете - моя чисти ито по-старателно от мене, неготви, но дава акъл и се нервирам, с децата се занимава, оставяла съм му Мати и за повече време - напримр като бях на изпит преди 10-на дни го гледа цял предиобед!

# 288
  • Русе
Привет!
Честито на порастващите днес априлчета!  bouquet
На болничките - много гуш! Hug
И ние не сме се оправили още - засега ни се размина антибиотика (на Диди всъщност, но не и на мен  Close), голямото диване го заточих при свеки, че не мога да го търпя   Naughty...и оня ден го набих  Embarassed - после някой да смее да си лепне "лоша майка", отвратителна съм... Cry

# 289
  • София
Сука в 16.39 след като поспа час и 15 мин!

# 290
Здравейте. Само ви се похвала, че Стенли днес направи 3-4 крачки сам и тупна като круша на пода. Но съм много развълнувана и сега отивам да чета, че   Shocked многооооо сте изписали

# 291
Честито на всички , които днес празнуват!!!
Оризовата вода винаги има резултат при Ема  Peace

Днес в една книга / от преди сто години сигурно/ прочетох, че обикновено до към 10 месец повечето бебета вече са премахнали третия дневен сън. При нас се получи точно така. От една седмица Ема спи два пъти на ден и явно още не може да се настрои и е много кисела вечер.

И моя мъж помага , не мога да се оплача, но ако не го карам не знам дали ще се сети. Щом се върне от работа му връчвам Ема и основно той си играе с нея.

Общи условия

Активация на акаунт