АПРИЛСКИТЕ мишлета със навирени нослета чакат снежеца

• 9 226
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ей, няма кой да сипе по едно!  Sad

# 271
  • София
Добро утро!
Да почерпим с нашия 10-ти рожден месец! Честито и на двете ни чаровни наборки - Анна - Мария и Станислава!

party023  party041 Misc Baby Bottle cheers Wine Glass

Аз пък снощи се скарах с мъж ми заради кърменето по нощите! Според него трябва първо : да не кърмя преди заспиване, защото така Мати получавал грешна информация, че го приспивам и като го сложа после да заспива сам - реве! И второ: през ноща да не го взимам при нас и на не го кърмя! Е, да ама това от Коледа до преди 4-5 дни го практикувахме без особен успех : нито спря да рев като го оставиш в леглото, нито спря да се буди посред нощ и да оглася махалата! така че реших, че не това е начина и прекратих мъчението! Но незнам какво е решението, честно казано!

# 272
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ НИ - АНА-МАРИА, МАТЕЙ, СТАНИСЛАВА И КРИСТИЯН! Hug Heart Eyes Hug

Вени, и аз се питам за разрешението на същия проблем...  Tired Нали детето щяло, да си покаже, кога е готово, да не се буди нощем и пр., та чакам да си покаже...  Rolling Eyes Но до тогава без нерви и сили ще остана! Twisted Evil
Снощи пробвах нещо ново - нали колкото по-рано лягали, толкова по-добре спяли, та заспа още в 20,30 ч., нооо пак си се буди два пъти+ранно събуждане в 5,30 ч и игра до 7 и нещо, след което спа до 8 без нещо... #Crazy

Шуши, Юлче, много сладки са юначетата ви и явно са си приятелчета вече! Peace

# 273
Нямам търпение да се похваля - днес една моя приятелка е родила момиченце - Ивелина, а и моята любима баба днес има рожден ден - става на 85 години!!!!!!

ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ АНА-МАРИЯ И СТАНИСЛАВА И НА СЛАДУРИТЕ МАТЕЙ И КРИСТИЯН!!!!!

Слънчев и топъл ден!!!

# 274
Добро утро!
Аз незнам вече утро ли е, вечер ли е - малката от вчера само повръща, следобяд имаше разстройство. Няма вече чисти дрехи - отивам да пусна 4-та пералня от снощи. Педито каза - или от храна е, или от вода, или като пипа и си лапа ръцете. Тази сутрин хапна няколко лъжички попара без масло и сега спи в мен, а аз съм много притеснена, даже си поплаквам и ви пиша. Иначе няма Т, давам водичка да не се обезводни и се моля днес да е по-добре Praynig

# 275
Dani_Tod, надявам се малката днес да е по - добре! Praynig Много е гадно, когато децата боледуват, Тони цяла нощ се мята между нас, завивам го и гушкам, за да спи, защото от този нос няма съм, а и кашлицата му е кофти. Така е до рано сутрин, когато кихва няколко пъти и най-сетне изчиства носа и спи спокойно...
Твойта бебка  повръща и е с разстройство? Т няма, това е добре. Можеш да й дадеш някакъв запичащ плод, тиквата ли беше, дюлата ли беше? Знам, че в такива моменти човек е добре да пие подсладени напитки!

Момичета, трябва да репетирам за конкурса, да пея, а този  Мърчо моят само дивее по цял ден и ми налага овнешки инати, пречи ми  Crossing Arms Или аз му преча на него  Mr. Green

# 276
Забравих да кажа, че не е яла нищо ново и необичайно. И педито това ме пита - но не. Много съм притеснена, наистина. И тя горката като повърне и почва да плаче - вече я е страх и нея. Praynig

# 277
  • София
Честито на Анна-Мария, Станислава, Матей и Кристиян!

Честито и на Шушината приятелка и на бабата!

Дани_тод, да оздравява бързо малката принцеса и всички останали болнички!  Hug

Ние продължаваме да не можем да се справим с по-ранното лягане. Не знам кое е по-добре, да си караме със сегашния режим или да настоявам упорито. Направо съм в шах, хем знам, че е добре да се съобразяваш с детето, хем не ми се струва редно едно бебе да заспива в 11-11.30; пък и все пак и ние сме хора, имаме си нужда да седнем да вечеряме на спокойствие, да си сипем по чашка ..., ей таквиз ми ти работи. Отдавна не съм се консултирала с чичо ви Спок, да видим какво ще каже той по въпроса  Thinking

Забравих да почерпя от моето капучино, стана много хубаво!

# 278
Дани Тод, може и вирус да е.  Thinking Лекарят ви все пак изписа ли нещо? За запичане - банан, дюля, шипков чай, морков... Дано днес сте по-добре! Praynig

# 279
Да, каза че трябва да се възстановят червата и да минем на разни картофи, моркови, сухари, попара без масло и така

# 280
  • София
Шуши, ние не успяхме да я опазим Соня от болните вкъщи. А и те се изредиха един след друг- баба ми, майка ми и от 2 дена и баща ми.
Вчера Соня 2 пътивдига Температура, снощи заспа с 38, 5. Имаме си и всички екстри-хрема, кашлица, червено гърло. Ако днес и утре вдига Т. май ще минаваме на антибиотик, защото това ние второ боледуване за месеца. и аз вчера голям рев му ударих  Cry

Аги, и при нас положението с таткото е същото. Задълженията му вечер са да я изкъпе/но и аз помагам/, понякога я облича, но понеже има мазане с мляко , а той не понася такива неща, аз я мажа и обличам. И после преди последното хранене й облича пижамата и й приготвя леглото. Това е. през нощта ставам само аз. И само аз я храня. Абе същото.....Я кажете другите мами, какви задължения сте вменили на татковците Simple Smile
Аги, на какъв конкурс се явяваш? Да не е на music idol?

Ренка, и аз искам Соня да заспива поне в 9. Точно с цел да остава повече време за нас с татакото, а и малките деца е хубаво да си лягат рано. Ние ядеме "нещо" докато тя мрънка за внимание и вече в 22:30 и на нас ни се спи.И аз не знам как ще стане. Надеждата ми е като мине на 4 хранения и почне да пропуска някой дневен сън.

Честито на първоаприлските ни месечковци!

# 281
Честито на Месечковците  bouquet
И за вчера да чиститим на Невена  bouquet

Ние вече се пооправих.Сополите се поспряха Praynig..
Вчера бяхме на консултация и се оказа ,че въобще не сме порастнали #Crazy
То не бяха болести,зъби и т.н.сега съм решила ден-два да не предлагам нищо.То така или иначе не се яде newsm78
Та няма да сме свинчета на годинка LaughingПОуспокоих се Peace

Христо се изправя сам,движи се по малко,но повече май пада,но няма стабилност,не пази равновесие...Аз все още предпочитам да сме на пълзене ,в което за много кратко време станахме достааа добри Mr. Green

Още не казва МАма.Смотоляввал го е един-два пъти,ама не се повтаря.Иначе всичко е  Баба(баба,бау-бау,бебе,та май и аз),а Тате си ни е любима дума
Нямаме нови зъби...

Вода пием около 200грама вече.Благодарение на сламката hahaha

Болничките да оздравяват,а здравите да ги пазят  bouquet

# 282
Добро утро-ден, априлски мамчета   food010
Тъй като от 3 дни не мога да се добера до компютъра от домашни любимци и нахални гости
които забравят да си тръгнат, снощи казах, че тая сутрин сядам пред компа и не ме интересува какво е свършено и какво-не, трябвада си изчета форума  Mr. Green И така от един час седя и да си призная май няма да успея  Embarassed , че доста съм пропуснала. НО
[/i][/color]Честито на рожденичките и месечинкитеот изминалите дни   bouquet
Честит 10-ти месец и на Ана-Мария, Мати, Криси и Станислава  baloni
И да се включа малко по това, което прочетох на последните странички:
Аги, ама все едно пишеш за моичкия, ама едно към едно значи  #Cussing out, той е работещия и уморения, а нашия пък на всичко отгоре някога и недоволства, че било разхвърлено или еди какво си  #2gunfire брррр няма да продължавам, че как съм му набрала ... ще си разваля настроението. Но колкото и да ми е мъчно да си призная, Шуши е права - такива сме си ги избрали  Rolling Eyes
Я кажете другите мами, какви задължения сте вменили на татковците Simple Smile
Ами да си кажа честно май само в събота и неделя поема щафетата с каката, а Евелина си е мое задължение

# 283
Момичета, все забравям да питам  doh Чета тук - кой се изправя, кой - лази, някои се опитват да се пускат да ходят, моята Ева не прави нищо. Т.е. като я оставя права в кошарата(защото сама не се изправя), стои доста време изпревена, седнала също стои, но като е на земята се заседява малко, после тупва по очи и не се сеща да се обърне. На последната консултация заместничката на нашата педиатърка каза че щяла скоро да проходи, как го видя тая жена не знам. Вече бяхте писали, че може и да не пролази, но пък и хич да не прави опити за ходене, дали е нормално на тая възраст  newsm78 Забравих да пиша, че в проходилката щъка нонстоп.

# 284
  • 2 етажа над тавана
Здравейте, здравейте.
Малко поспах тая нощ и сега съм по-читава. Simple Smile

Честито на сладурковците, които днес празнуват месечник!  bouquet  bouquet

Дано бързо се оправят мишоците на Аги, рени79 и на Дани-тод! А и други болнички ако има! Praynig

Вчера следобяд нямах нет, а после като се появи ми се скапа форума и така и не успях да си побликувам поста, ама здраве да е! Whistling

Днес менюто беше елдова каша с банан.

Нищо не му влиза в главата на мъжа ми по отношение на помощ, най-много да се занимава с бебка докато аз върша някаква домакинска работа. В началото като че ли повече помагаше Confused Нощното ставане, хранене и т.н. нощни задължения са си били винаги моя грижа, но пък той като се върне от работа я гушка за малко, да си поиграят, но в повечето случаи ме преследват от стая в стая. А за почивната неделя, дето само има мъжа ми, толкова го мързи да се помести, че нещо напоследък все сме на нож - той да гледа детето, аз да готвя, чистя и т.н дейности, които не съм успяла да свърша през седмицата. А и най се дразня като искам да му я оставя, за да отида до магазина, например, а той ми задава възможно най-тъпия въпрос на света - "Ами ако заплаче, аз какво да я правя?" #Crazy Абе с 2 думи - мъжка му работа Crossing Arms

Аз бягам, че ме викаааааааааааааат Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт