АПРИЛСКИТЕ мишлета със навирени нослета чакат снежеца

• 9 226
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честит Рожден Ден на Катето и на Диди! Бъдете много обичани!   bouquet

Брех, не мога да се доредя да пиша  Crazy

1. Вече не съм мома, Ст си дойде и сега пак влизам в категорията "обвързана"  Crazy Наистина много добре ни се отрази на отношенията тази 9-10 дневна раздяла, обаче, да ви кажа, не си заслужа нервите, които изхабих. По едно време направо не бях на себе си, много ми беше зле  Tired НО важното е, че всичко завърши благополучно  Mr. Green

Аги, ще питам майка аз как съм проходила, но помня как проходи сестра ми, която е с 7 год. по малка от мен. Тя също е априлче (но с 20 год. по-голямо от нашите) и още нямаше годинка, когато тайно от наш`те я държах за ръце и ходехме в кръг в стаята. Целта не ми беше да си играеме заедно, а да може сама да ходи и да ми се махне от главата  Embarassed Mr. Green Да чукна на дърво, краката са й 6  Mr. Green в смисъл наред  Joy Joy

Joy Joy Joy

Енви, Нуни, радвам се, че Жужулинките вече се подобряват и са ящни и здравички  Hug

Сесил, Продавалника много помага, ей на, шефчо сега спи (пу, пу, пу) по цяла нощ, от 20-21ч до 8ч, така, че смело я "пускай" в Продавалника  Mr. Green

Противозачатъчните - тук е точно така както казва Аги  Tired Никой нищо не те пита, камо ли изследвания, на мен даже първите ми ги .... незнам как да го дефинирам, като ме питаха за какво чакам пред кабинета, сестрата ми изстреля няколко заглавия  Mr. Green и аре бегай  #Cussing out

И др. имаше, но утре  Tired

# 181
  • 2 етажа над тавана
ДАНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

ЖЕЛАЯ ТИ ТОЛКОВА ЩАСТИЕ, ЧЕ ДА СИ МОЛИШ ЗА КАПЧИЦА МЪКА!

# 182
  • Boston, MA
Данчееееееее! От щастие и любов да не се отървеш!

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДАНЧЕ!
МНОГО КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!

# 184
Данче, честит рожден ден мила!
Бъди безкрайно щастлива и много обичана! newsm51И все така предана и добра съфорумка.

# 185
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ДАНЧЕТО И НА МАМА79! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ! bdbaloni birthday newsm67

ЧЕСТИТ МЕСЕЧНИК НА КАЛИНА И НА МАРТИН! Flowers Sunflower  party006 Clown

Бубка, не тъжи за кърменето!  Hug Нали знаеш, че е голямо постижение, това че досега кърми, при това ходейки на работа! БРАВО! smile3501

Как беше снощната забавачница!?  smile3560 /Сесил, Ексче, други!? Joy/ Ние играхме от 2,30 до 3,30 часа newsm32, след което кротко заспахме. smile3522

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 08:53 от envia

# 186
Честит рожден ден и на мама79!  bouquet.
Днес ще пада яка почерпка май Crazy.Да видим.....

# 187
Честит празник на всички, които днес празнувате!!!
Калпазанче, Мама79 - да сте здрави и красиви, обичани, сваляни, ухажвани, целувани, сексувани, обожавани, разхождани, носени на ръце, уважавани, пощипвани, прегръщани и харесвани!!!

# 188
  • София
Hug Hug Hug Нали знаете, че мноооого си ви обичам  Hug Hug Hug
На наборката, душа, Честито Рожден Ден! Жива, здрава и мноооого обичана!

Черпим за начало с кафе   Mr. Green

# 189
  • София
Ей, Данче, честито! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА79! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!   

ЧЕСТИТ МЕСЕЧНИК НА КАЛИНА И НА МАРТИН!

Снощи изпитах силата на Дентинокс - доста съм впечатлена! След като 15 минути Мати плака, мрънка и отказва да засуче / захапва гърдата и я пуска/, го намазах с Дентинокс и се кротна моментално, сукна 5-7 пъти и заспа безпаметно!

# 190
Ммммм, ей такова кафенце обичам най-много!  food010

Въпроси:
Давате ли още инстантни каши от кутия? Аз се усещам, че нещо започнах, да ги отбягвам. Сякаш са големи вече за такива каши!? Вие как мислите!? newsm78

Какво масло давате?  Thinking За Президент беше казала Филипка, която МНОГО, ама МНОГО  вече липсва... cry

# 191
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНЧЕТО И МАМА79

# 192
  • София
И с тортичка  Mr. Green

# 193
Честит рожден ден на Данчето и Мама 79.

Много любов, здраве и щастие с малките съкровища.

# 194
Добро утро! Mr. GreenПОЧЕРПКА И ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ:hug:
Данче-Честит рожден ден!!!Много да те обичат и уважават мъжете ти и здраве разбира се!!!Та ти съвсем сродна душа си била Hug
ЧЕСТИТ МЕСЕЧНИК НА КАЛИНА И НА МАРТИН!

Общи условия

Активация на акаунт