АПРИЛСКИТЕ мишлета със навирени нослета чакат снежеца

• 9 226
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Данче, мама79, Честит Рожден Ден!
Да сте живи и здрави, винаги усмихнати и щастливи!

# 211

Стана много дълго, но ще пиша и това. В една книга четох, че когато мине времето, което е най-подходящо за слагане за сън, детето става все по-превъзбудено и преуморено, но вече му е много трудно да заспи и като заспи, се буди много по-скоро, въпреки, че не се е наспало. Това действително е така, забелязала съм, че когато слагам Иво да спи в добро настроение, той почва да се радва още като му обуя гащите за сън, заспива с усмивка буквално за секунди и спи дълго.
[/quote]
Ей тази част от написаното важи и за Йо. И забелязвам, че ако мине 20.00 часа и още не е заспал после заспива много по-трудно. Но пък през нощта се буди много, а когато започне да вика и събуди и батко си става среднощна лудница.
А, Юлче кефиш ме, мацка
 Heart Eyes

# 212
Галче, къде се изгуби бе душа?[/color]
С тази грипна нямах достъп до компа, преди това се шляхме по България, имах едни жмудести периоди, в които хич не ми се пишеше и четеше. Сега вече тук е студено, отмениха грипната, имам време и комп, та взех да чета какво сте писали.

# 213
я кажете на какви игри си играете с бебоците, дайте идеи  Heart Eyes

# 214
Честит рожден ден Данче и Мама 79

# 215
А, Юлче кефиш ме, мацка  Heart Eyes

Ето, знам си аз, че ме обичаш  Mr. Green

# 216
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНЧЕТО И НА МАМА 79 !!! Бъдете много щастливи!!!
Оказа се , че Ема няма зъб, така че още е в групата на беззъбите. Това беше някаква бяла кожичка от венеца.

Пете, като попита за игри се замислих , че нищо специално не играем. Или нещо говоря с играчките й или се борим. И на мен ще ми е интересно да споделите.

# 217
Аз да питам какво правите с дрешките, които са малки вече?
Менюто днес: АМ, пюре с масло + АМ + сухар , Йорурт с банан, АМ

# 218
Малиииий, много рожденници днес!

Данче, Мама 79 желая ви незабравим ден! Много да сте щастливи и много да сте  здрави, другото само си идва  bouquet!

Танче , пиша ти веднага  Hug

Бубе, аз търся билети за Май месец и по -точно за 17 (защото е последния ден на по-ниски тарифи), иначе не ми се искаше толкова рано, ама.... Значи преди две седмици ми предложиха билет на доста разумна цена, но до София. Не го взех, защото държа да си летя до Варна. Вчера същия билет от същото място вече беше с повече от $100. Изтървали сме били ефтината класа ( иначе класата е само в билета, вътре в самолета всичко си е като с ефтините билети). Не ги знаех тези работи. Та много се проточих тук за билетите, да не лазя по нервите на останалите, но мисълта ми беше търси от рано, че после  е страшно. За цените направо не ми се говори, чак ми се отщя да си ходим.

Мимка, аз малките дрехи веднаги ги разпределям навън за познати, любимите запазвам, че нали се глася за второ ( все си мисля пак женско ще излезе).

Вчера забравих да поздравя новата мама  bouquet!

# 219
Данче, Мама79,

Честит рожден ден! За мен не останаха пожелания, освен да ви пожелая да се сбъднат всички прекрасни неща които вече са ви писали останалите момичета!

Мимка, връщаме дрешките на който ни ги е дал ако са от приятели, раздаваме на други бебета ако са наши. Голяма циркулация на облекло пада при нас. Също в местния детски магазин имат инициатива да събират неща за една-две майки в изключително затруднено положение, подаряваме и на тях каквото можем.

Деси и Татянче (ако не бъркам - мамите с болезнени зърна?), извинявам се че пиша без да съм чела всичко назад но пак нямам време. Не знам дали някой не ви е подхвърлил тази идея, но сигурни ли сте, че не е млечница? май беше едно от възможните обяснения за внезапна поява на болки при голямо (т.е. свикнало да суче правилно) кърмаче.

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 14:25 от Мецанка

# 220
  • София
Днес МЕНЮ
Спанак+праз+ориз с добавено кисело мляко и сухар след него рев за още  Shocked и получаване на гризинка

# 221
  • София
Значи преди две седмици ми предложиха билет на доста разумна цена, но до София. Не го взех, защото държа да си летя до Варна.

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Мирелка, умалелите дрешки ги прибирам да си чак подходящата опаковка и да ги прибереме някъде, защото ми се сви да ги давам  Embarassed А взетите си ги връщам  Peace

За игрите - хита от вчера е една количка с дистанционна. Горещо го препоръчвам, шефчо става разноглед и хвърчи като линейка, сега го чакам да грохне и да дремне  Mr. Green

Благодаря за топлите и прекрасни цветя и пожелания  Hug

# 222
Ха, Ексче и нашето меню днес е ориз със спанак и праз.
За мен е отврат, но момчетата си облизват пръстите.
Закуска следобяд - плодово пюре с извара и праскови на Хаме.
Малките дрехи зависи в какво състояние са - хубавите ги давам на майка да ги носи на работа за децата (работи в седмична ДГ, в която повечето деца са на социално слаби), отделях и за сестра ми, но като се разбра, че ще е момиче само бодитата й оставих.
А захабените дрехи ги слагам в найлонови торбички и на боклука - който иска да ги взема. Играем на най-различни игри - подскачаме, хвърляме се, батко му пее и Йо се смее, играее и с играчки, но все трябва да има някой с него.

# 223
СПЕЦИАЛНО ЗА СЛАДКИТЕ РОЖДЕННИЧКИ

ДАНЧЕТО

И
МАМА 79

бъдете много щастливи, гушкам ви и ви целувам!!!!

# 224
Меню за днес - елда с пшеничен зародиш и сок на нестле за разреждане (грозде, касис и не помня какво още)
картофи, праз, червена чушка и овче сирене - домашно пюре

Игри не играем, Иво не става за такива неща. Виж, обича да му пея, а той да припява.

Вижте какво му се случи днес: http://snimka.bg/album.php?album_id=64640&photo=80

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 19:17 от юл4е

Общи условия

Активация на акаунт