Отговори
# 90
а аз не бих
уж не съм суеверно, но когато става въпрос за детето ми май ставам, а знам, че на починал човек не се кръщава

# 91
аз не бих го направила. Rolling Eyes

# 92
  • У дома... някъде
Не бих го направила.Знам че за първо детенце не е хубаво да се кръщава на починал,но все пак ти решаваш.

# 93
  • София
Важното е дали на човека го кръщаваш или заради името.Аз и сестрами сме кръстени на роднини и смятам че доста си приличаме.Второто ми дете се казва Александра а баща ми е Александър,но не е кръстена на него а заради хубавото име.

# 94
За всички има място в този форун, ндааа- Thinking

Точно така,мдааа,май стигнахме до консенсос  Peace
ПП: форуМ  Wink

В тоя ред на мисли постигнахме своеобразен консенсУс, точно така  Mr. Green
Като гледам какво си копирала,само си се изхабила,струва ми се.Защото пише консенсОс.Признавам,че сгреших,но веднага след това си видях грешката и я поправих.За разлика от тебе  Wink

# 95
Грешен ти е речника  Whistling

консенсус

# 96
Ейй,деца без работа  Mr. Green начеса ли си крастата?

# 97
Колкото и да ми се иска да го направя,не бих,защото така съм чувала.Не е хубаво.Може би би имало кофти последици за самото дете,не за друго.Щом са починали-мир на праха им-на близките,те остават в спомените ни и без да кръщаваме децата си на тях....

# 98
  • варненка от София
Ейй,деца без работа  Mr. Green начеса ли си крастата?

Децата наистина нямат спирачки. Ставаш дребнава и мисля, че е глупаво да оспамваме темата.
Отново го отдавам на бушуващите ти хормони, а възможно е оставащите 16 дена до взимането ти с милото да те държат в напрежение.
Оставям те да се радваш и на бременеенето, и на скорошното взимане, както и на хапливите забележки към съфорумките.
Дерзай, поводи за заяждане има бол.

P.S. Оставям нарочно форуНа си, че да има за какво да ме подхванеш отново. Печатна ми е поне грешката.

# 99
Не съм особено суеверена, но съм чувала, че не е хубаво и не бих го направила.

# 100
  • Бургас
Аз исках да кръстя сина си на свекъра си, който е починал много отдавна, но таткото беше против и се съобразих с неговото мнение ! Все пак детето не е само мое  Flutter

# 101
Благодаря на всиЧки за отговорите.
щЕ СЕ КАЗВА ДИМИТЪР НА БАщА МИ, ТОВА Е !
Моля да се пище по темата, видях доста други коментари и не знам защо някои хора търсят само поле за изява на нервите си.
Благодаря на отговарящите на въпроса ми по темата  Hug

# 102
Да, бих, не съм толкова суеверна.  Peace
Peace

# 103
  • Варна
Да бих. Винаги ми е било интересно защо точно не се кръщава дете на починал човек, аз самата съм кръстена на дядо ми, който е починал 4 дни преди да се родя и за 30 години още нищо фатално не ми се е случило Peace

# 104
Аз не бих си кръстила детето в случая,защото знам,че не е хубаво!
Повечето мислят,че това са бабешки истории,но аз им вярвам!
Но детето е твое-ти решаваш!

на същото мнение съм и аз!

Общи условия

Активация на акаунт