В момента чета...46

• 83 425
  • 759
  •   1
Отговори
  • Пловдив

Старата тема:
Скрит текст:

Блогове, в които пишат и съфорумки:
Bubbly . . . -
http://plantabook.in/author/mai4etu/
mijjjka -
http://inmyreadingspace.blogspot.com/

Важно!
Желателно е когато споделяте впечатление от дадена книга да внимавате как го правите. Това предупреждение не цели въобще да ви откаже от споделяне или питания, напротив! Но често, все още под въздействието на емоцията от прочетена книга се прибързва в споделянето. Нека коментирането на ключови моменти, развръзка, убиец и въобще всичко, свързано със съдържанието, което би разкрило важна информация, да бъде поставяно в скрит текст! За целта, вмъкнете текста, който искате да скриете между скобите [спойлер][/спойлер], на латиница - spoiler. Уважавайте правото на непрочелите все още книгата да й се насладят максимално, когато решат!
Как да поставите картинка в мнение
- когато желаете да покажете корица на книга, която четете, е необходимо да копирате, сложите адреса на картинката между отварящ и затварящ таг за изображение, т.е. между img и /img, поставени в скоби - [имг] [/имг]. За намаляване на изображението, ползвайте img height=250 или img height=300, след това адреса и накрая /img, съответно пак със скоби, ето и пример:
[имг хеигхт=250]http://....................jpg[/имг]

# 1
Зарибих се по Хари Потър тези дни. Всички филми изгледах и започнах да чета първата книга.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2
  • София
Благодаря за новата тема  bouquet

Чета Жените, които го познаваха на Юрт и Русенфелт и ми е в пъти по-увлекателна от първата книга (тя ми стана интересна чак в последната 1/3).

# 3
Благодарности за новата тема! bouquet

Продължавам с "Маски" на Леонардо Падура и я препоръчвам - криминален роман е, но силното й е стилът и погледът към действителността на Куба.

# 4
И аз благодаря за темата  bouquet
Препрочитам "Къщата на духовете" на Алиенде - преди няколко години я бях чела, но не помнех детайли, исках отново да й се насладя.
В този ред на мисли, знам, че е трилогия. Бихте ли ми казали кои са следващите части?

# 5
  • София
Mometo*, следващите са Дъщеря на съдбата и Портрет в сепия. Но връзката помежду им е толкова бегла, че не мисля, че е важно в каква последователност се четат.

# 6
  • на последния етаж
Аз съм любимия Андрич (който обаче тук е доста различен):

# 7
Благодаря, Magrat  Hug

# 8
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема! bouquet

Почти съм на края на "Muchachas 2" - Катрин Панкол. Смятам да продължа с "Muchachas 3", ако я открия свободна в библиотеката. Харесвам Панкол. Peace

# 9
Благодаря за новата тема!  bouquet
Продължавам с " Лудориите на лошото момиче" на Марио Варгас Льоса.

# 10
  • на последния етаж
Продължавам с " Лудориите на лошото момиче" на Марио Варгас Льоса.
Любима!  Heart Eyes
Приятно четене!  Simple Smile

# 11
  • София
И аз благодаря за новата тема  Hug
Продължавам с "Прилепът"  Simple Smile
Естел, има развой по въпросите, които ми зададе в предната тема, но мълча  Mr. Green

# 12
Аз чета "Никога не ме оставяй" на Ишигуро, сигурно съм на половината и още я няма завръзката Laughing

# 13
Продължавам с Японският любовник. В средата fast forward-a сякаш приключи, ритъмът стана по-умерен. Започвам да се радвам на книгата, въпреки че не мога да се ангажирам емоционално с никой от героите. Харесва ми погледът върху залеза на живота, но не споделям свръх сантименталността на любовните връзки.

# 14
Чета "Споделен живот" - Джоди Пико. Тежка книга е, но засега ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт