В момента чета...46

• 83 395
  • 759
  •   1
Отговори
# 750

"Петте четвъртини..." ми хареса много  Heart Eyes На Катрин Панкол в момента чета "Наричайте ме Скарлет" и много ми харесва Simple Smile Ти как намираш "Мучачас" Simple Smile

"Мучачас" 3 ми хареса колкото може да ти хареса 6-тата част на някоя книга Joy Харесвам Панкол като цяло, пише страшно увлекателно и наистина 600 страници бързо ги прочетох, но сякаш нещо различно ми се иска сега.

"Петте четвъртини ..." ми допада засега. Много е увлекателна и тя, с нетърпение чакам да ми дойде часът за четене Heart Eyes Единственият проблем, е че в момента съм на диета и всички манджиички и ликьорчета ги сънувам след това Crazy

" Наричайте ме Скарлет" ми е една от любимите ми книги на Панкол.

Скрит текст:
Междудругото имам доста нейни книги в оригинал ако можеш и искаш да ги четеш Wink

# 751
  • София
Привършвам Опасно богатство. Много интересна и увлекателна.
Скрит текст:

# 752
# 753

"Петте четвъртини..." ми хареса много  Heart Eyes На Катрин Панкол в момента чета "Наричайте ме Скарлет" и много ми харесва Simple Smile Ти как намираш "Мучачас" Simple Smile

"Мучачас" 3 ми хареса колкото може да ти хареса 6-тата част на някоя книга Joy Харесвам Панкол като цяло, пише страшно увлекателно и наистина 600 страници бързо ги прочетох, но сякаш нещо различно ми се иска сега.

"Петте четвъртини ..." ми допада засега. Много е увлекателна и тя, с нетърпение чакам да ми дойде часът за четене Heart Eyes Единственият проблем, е че в момента съм на диета и всички манджиички и ликьорчета ги сънувам след това Crazy

" Наричайте ме Скарлет" ми е една от любимите ми книги на Панкол.

Скрит текст:
Междудругото имам доста нейни книги в оригинал ако можеш и искаш да ги четеш Wink

Много бих се радвала  Heart Eyes Blush Hug

# 754
Снощи започнах на хартия тази и не можах да спра:

Разкошна приказка за големи, пълна с образи от славянската митология - има змей, който не е точно змей, мрачни принцове, магия, непристъпни кули, страховити същества и невинни девойки, разбира се Wink. По принцип фентъзито не е моя жанр, но тази история е толкова добре написана, че съм възхитена. Все още съм едва на 1/4 от книгата и нямам търпение да разбера какво ще се случи по-нататък.

Електронно продължавам с "Особени сезони" на Кинг.
Коя е книгата? Не вижам изоб ражението.

# 755
  • на последния етаж
Изтръгнати от корен - Наоми Новик

# 756
Естел, извинявам се, не знаех, че не се вижда. Като е написала Лита, "Изтръгнати от корен" на Наоми Новик е книгата. С много хубави впечатления съм засега.

# 757
Загледах я оня ден в книжарницата. Дали я има ел?

# 758
Мацки, има нова тема.

# 759

Общи условия

Активация на акаунт