В момента чета...46

• 83 425
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
Направо съм изумена от наградите,които авторката получава.  Peace
Плюс едно Нези.

Аз зачетох "Поправките" на Франзен след   отзива на Лу, засега ме грабва, да видим нататък....

За Кох тогава ще изчакам още  съвсеем малко.

# 31
В момента чета "Изгубената дъщеря на Шилпи Сомая Гоуда. Харесва ми и сигурно ще прочета и втората книга на авторката.
Ако някой е чел "Пържени зелени домати" от Фани Флаг моля за отзив.

# 32
  • София
Записвам се в темата, вчера най-сетне започнах Вакантен пост. Дано ми хареса, бях я започвала веднъж, но на английски и нещо не ме грабна. Но дали защото беше на английски или защото бях в такъв период, не знам. Сега ще я видя на български как ще е.
Изоставих Аз съм Малала, почна много интересно, но после ми дотегна.  Crossing Arms

# 33
И аз Бил Брайсън чета - "Кратка история на почти всичко", на кратко мирише ми на 5*!
Прочетох "Аз съм Пилигрим", много добре започна, страхотен трилър и... после издиша. В такива фантасмагории вкара интригата, че няма накъде повече. В комплект с величаенето на Америка и отношението на автора към другите нации като към втора ръка хора (България даже към трета отива...) ми развали цялото усещане.
"Гръцко кафе" има и награди  Shocked И после защо никой не иска да чете български автори! То ако това се пробутва за качествена литература  Crazy

# 34
  • Mediterraneo
Училище за вкусове и аромати започнах. Обичам "вкусни" книги, но тази нещо не ме грабва. Хубав е езикът на автора, удоволствие да четеш написаните думи, но нещо сюжетът, героите, действието...

# 35
  • Чукарландия
Училище за вкусове и аромати започнах. Обичам "вкусни" книги, но тази нещо не ме грабва. Хубав е езикът на автора, удоволствие да четеш написаните думи, но нещо сюжетът, героите, действието...

От "вкусните" книги съм чела "Под небето на Тоскана" - Франсис Мейс. Много ми беше харесала. Hug

# 36
Чета Дядо Прас. Чета е силно казано защото не ми остава време за книга.

Излязла е ел. четвъртата от Милениум, но съм позабравила предишните.

Миж, давай спойлер, че сърце юнашко не трае...

# 37
Снощи започнах "Адвокат на престъпници" на Гришам

# 38
 И аз както винаги чета поне по две книги едновременно, сега съм на ''Спасителя'' на Несбьо, не знам защо малко трудно върви, а пък го обичам много и "Съботни удоволствия" на А.М. Смит Heart Eyes

# 39
  • София
Миж, давай спойлер, че сърце юнашко не трае...

Само две думи и ...  smile3505

Скрит текст:
1. Залюби се със шведката
2. Стана ясно, че е имал сериозни проблеми с алкохола преди австралийската история. Тези проблеми са станали причина за катастрофа с жертви и парализиран.

# 40
Чакай, чакай!
Скрит текст:
Бил е алкохолик още в първа книга? Защо?

# 41
  • София
Чакай, чакай!
Скрит текст:
Бил е алкохолик още в първа книга? Защо?

Скрит текст:
Бил е още преди първата книга. Катастрофата е била преди събитията, за които сега чета. Аз заподозрях нещо такова, защото навсякъде си поръчваше безалкохолно....
Защо е имал проблеми с алкохола обаче не се знае още.

# 42
  • Belgium

Аз зачетох "Поправките" на Франзен след   отзива на Лу, засега ме грабва, да видим нататък....

За Кох тогава ще изчакам още  съвсеем малко.

О, Лоти, радвам се за Фразен. Дано си допадате и до края  Grinning

За Кох, ако се колебаеш заради мен, имай предвид, че аз съм изключение. На повечето момичета им допада и то много.

И аз Бил Брайсън чета - "Кратка история на почти всичко", на кратко мирише ми на 5*!

Мимка, баш на 5 звезди си мирише отвсякъде  hahaha

sibila777, много интересна комбинация от книги си направила - брутално криминале с нежно, уютно четиво за баланс  Wink

# 43
Така е, Лу, обичам Несбьо, обичам Алегзандър Смит - да не кажа, че посягам и към " Неестествени твари Blush

# 44
  • Пловдив
записвам се и аз в новата тема с прясно прочетена Къщата на духовете, за мен истински шедьовър, ще се чете още от авторката, но към момента не разполагам с останалите две книги от трилогията и вероятно ще продължа с Тайната история на Дона Тарт Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт