Добрич в радостни игри, чака сняг да завали (20)

• 18 465
  • 270
  •   1
Отговори
# 105
  • Толбухин
gala81_81 аз съм от Балика.
 laskova добре дошла   bouquet

# 106
Добре заварили!  bouquet

# 107
 feel_u , ние с мъжо се лекувахме само с глад, фрешове и сън. Никакви лекарства! Действа! Peace
Надявам се, че не си се отказала от хомеопатията. Да не ти прозвучи като агитация, но сега повече отвсякога имате нужда от нея!   bouquet
За Накев съм чувала само добри неща. (Но просто му се чудя как издържа този човек, като има толкова много пациенти... #Crazy)

# 108
Не ми е ясно за Накев само едно....той няма договор със здравната каса като личен лекар....как поставя ваксини? Вероятно фиктивно детето се води при някой личен лекар..щото трябва да има..задължително е. Щях да питам, но темата се проми и сега се сетих. Та,  laskova как стои този въпрос при лекарите на свободен прием? Това което знам е, че някой ДжиПи обикн. води документация и взима пари за това без да има хабер за детето  което някак си ..как ви звучи...нямам предвид за пациентите на Накев, а принципно така се уреждат чисто документално нещата...питам от любопитство.

# 109
Да отговоря вместо Ласкова...Наистина детето си има джи пи - или сам си го избираш или Накев ти посочва няколко лекари ,с които е в по-близки взаимоотношения.Всичко минава през здравна каса - не дай Боже да трябват някакви направления и постъпване в болница PraynigНие дори не познаваме джи пи-то на малкия,но дори да отидем при него - няма как да ни върне!Абонамента при Накев е ,заради честите визити,специалното отношение и надеждата,че при евентуално боледуване ще постави бърза диагноза.Затова и изисква от нас да споделяме всичко,което става с детето - вероятно си води някаква история.Голяма реклама му дръпнахме  Laughing

Спинки,хайде мести се да си ходим по чехли на гости.В нашия вход само баби и дядовци - е мили хора,ама не стават за лафче Party

И ние напоследък се лекуваме само с фреш от лимони - няколко кила за два-три дни,с малко мед...,но ако е грип не действа Sick

Добре дошла на новата мама  bouquet

# 110
  • Добрич
laskova ,много грубо,по-спокойно,голяма защита му дръпна на лекарчето.Беххххх,да не си му някаква newsm78Както казах това е мое мнение,изградено от изказвания на познати,аз съм личност,както и ти,както и всеки един човек и има право да се изказва мнение,така че и да ми се кундиш от тук до Варна и обратно -това си остава така!!!!!!Както писах-за всеки лекар се чуват и добри и лоши неща,дай боже децата ни да са здрави!!!

# 111
mama_Blue , аз не мисля, че едно джи-пи, което има да речем 1000 пациента, ще може да каже нещо за моето дете, ако го пита някой. (т.е. едва ли си "има хабер")Тъжно , но факт.  Sad
Подобно на мамите при Накев сме и ние. Ако има проблем, обаждам се на хомеопата. Ако пак има..(това не се е случвало досега, но ако се случи), ще търся джи- пи- то. Но не да лекува, а за направления, примерно. Peace

# 112
  • Добрич
Здравейте.

Анушка, вие още ли не сте се оправили? Останах с друго впечатление /доколкото си спомням, след изследвания във Варна/. Много упорито, бе! Дано, дано да я излекувате...

С изследванията всъщност доказахме, че нямаме друг здравословен проблем. Така че на принципа на изключването остана диагнозата дисбактериоза. В момента проявите й са вече остатъчни, но доста дразнещи за мен. В началото имаше нестабилност в изхожданията (няколко дни добре, после дрисок...); много уригвания, лош дъх, страшно куркане на червата, в резулатат на това неспокоен сън и т.н. Овладяхме по- лошите неща, остана само куркането на червата. То е все по- рядко, но понякога се засилва (при най- малката грешка в храненето Sad). Абе, неприятно...

Дано всички се оправят по- бързо!
  bouquet

# 113
Да отговоря вместо Ласкова...Наистина детето си има джи пи - или сам си го избираш или Накев ти посочва няколко лекари ,с които е в по-близки взаимоотношения.Всичко минава през здравна каса - не дай Боже да трябват някакви направления и постъпване в болница PraynigНие дори не познаваме джи пи-то на малкия,но дори да отидем при него - няма как да ни върне!Абонамента при Накев е ,заради честите визити,специалното отношение и надеждата,че при евентуално боледуване ще постави бърза диагноза.Затова и изисква от нас да споделяме всичко,което става с детето - вероятно си води някаква история.Голяма реклама му дръпнахме  Laughing

именно...здравата каса плаща за дете, за което въпросния ДжиПи и хабер си няма...формалност...обаче ДжиПи-то взима така да се каже "пари за нищо"..не става въпрос само за имунизации..както знаете се води ежемесечен календар за децата до 1год.възраст, а и въобще за деца сумите, които плаща касата са различни от тези за нас...и като знам колко пациенти има Накев, сметнете колко Джипки гушват пари за нещо, за което не си мръдват гъза...
това ми изказване е насочено по-скоро към системата, от която съм малка част, не към Накев...да отбележа да не стане недоразумение Crazy..просто един поглед от другата страна...за това, че сами градим и осираме здравната реформа..упс, малко лирично отклонение Mr. Green
Amarena, да и ако той ти откаже направление, защото няма представа от състоянието на детето, ти отиваш в здравната каса и се оплакваш, защото са те прецакали..чисто хипотетично....За жалост това го позволява системата.
А иначе естествено, че родителите избират на кого да имат доверие.

# 114
Беххххх, заседяхме се пред комповете и се изнервихме- за всички се отнася... ooooh!

# 115
laskova ,много грубо,по-спокойно,голяма защита му дръпна на лекарчето.Беххххх,да не си му някаква newsm78Както казах това е мое мнение,изградено от изказвания на познати,аз съм личност,както и ти,както и всеки един човек и има право да се изказва мнение,така че и да ми се кундиш от тук до Варна и обратно -това си остава така!!!!!!Както писах-за всеки лекар се чуват и добри и лоши неща,дай боже децата ни да са здрави!!!

sosolita не съм му някаква каквото и да имаш пред вид, а именно имаш си мнение, изказвай го, но не и ако е формирано само от слухове, това е.

# 116
Всички ли са болни напоследък? Толкова се радвахме ,че ще има кафе с детски кът до нас и че ще водим Марти там, а само веднъж сме ходили. този януари само болести ни тревожат и мъчат.

Вчера следобед Марти направи някаква алергична реакция-зачервиха му се бузките и вдигна 37.2. Не се знае към какво, защото започнахме по едно и също време хомеопатични свещички Вибрукол, капки за нос Офтакуикс и предната вечер го мазах с Пулмексбебе. Спряхме ги и трите. Днес е добре с изключение на носа. Сигурно ще трябва да го прегледа УНГ.Мисля си за Искрен Димитров  Thinking.

Хремата почти спря, но пък все диша през устата.Сякаш му е запушен носа. то верно,че три-четири кътника му избиват едновременно, но пък пи антибиотик 10 дни....Все трябваше да помогне до сега...  да не би пък да е трета сливица ...Нормално ли е това да има хрема две седмици вече...
Вече ми е толкова тревожно и притеснено, че вчера като вдигна температура, просто... Sad

# 117
  • Добрич
Нормално ли е това да има хрема две седмици вече...
Вече ми е толкова тревожно и притеснено, че вчера като вдигна температура, просто... Sad

И на моите дечурлига хремите траят поне 10-14 дена Rolling Eyes. Аз съм същата, уви. Sad

За твое успокоение посети УНГ-доктор. Само ти казвам, че не сте сами. Peace

Иначе какво да кажа: малкият е последен на опашката на пустия му вирус. Хрема и пресипнал глас. Иначе без Т, жизнен, с много добър апетит, само малко повечко нервен. За последното не мога все още да разбера дали се дължи на неразположението му, или на факта, че вече 2 месеца съм на работа. Wink Доста му е терсене  Confused. Добре, че е в къщи и майка ми се нае да го гледа докато го пусна на градина, че да не го стресирам отведнъж на няколко фронта. На мама гевезето Simple Smile

# 118
Гадно време, заседяхме се в къщи и започнахме да се драчим, лошото време си окзава влияние и върху настроението ни. Аз самата в последно време съм една такава малко кисела.........Направо ужас.
 Лошо е че този грип се заседя, и все повече са болни се навъртат из форума, време му е вече да си заминава, мисля аз, че на всички ни е време да си отдъхнем.

# 119
Теа отивайте на УНГ.Гого беше 2 месеца с сополи и то само в къщи и открихме причината и я отстранихме-папагалите.сега всичко е наред.Когато Гого е пиел АБ и аз съм се чудила защо сополите остават и питах Искрен Димитров а отговорът беше че АБ не лекувал сополи и ни изписа капки и минаха.Моят съвет е не бързай с диагнозата трета сливица, ако обаче я има допитай се и до още едно мнение на друг д-р УНГ.За д-рите прави сте всеки си има мнение -аз също не съм доволна от наблюденията си към няколко комшийски деца които той лекува.Няма да навлизам в подробности да не обиждам привържениците му.gerorosi-добре дошла и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт