Добрич в радостни игри, чака сняг да завали (20)

• 18 443
  • 270
  •   1
Отговори
# 165
Привет и от нас.Днес е малко снежно навъндано избие вирусите.ние сме малко по-добре.Няма толкова сополи,но за сметк ана това кашля,което сигурно се дължи на секретите.Най-много кашля през ноща.Давам и Мукосолван от вчера,ще видя как ще е днес и утре и евентуално ще я заведа пак да я види,да не би да има нещо надолу слязло.Иначе няма Т,весела играе си и прави бели разбира се.Някой знае ли дали вече да разрешени детските консултации,ние трябваше да ходим миналата седмица ,ама нали ги спряха заради грипа.Лек ден на всички.

# 166
Добро утро на всички .Най-после снежец HugДано наистина прогони вирусите.
Aleksa и Вики е само с кашлица- вече 10-на дни и то вечер и сутрин като става.Като и дам сироп Биокс тими я успокоява.Но все още и давам антибиотик.Чудя се докога. newsm78
Иначе я водихме на консултация(вече трябва да не са отменени)- няма нищо на гърдите.
Sisolita дано да се оправи Рая , да е от поредното зъбче Praynig
Иначе и Вики цял ден подържаше Т-редувах ефералган и нурофен.С антибиотика на третия ден Т е преодоляхме.
Приятен ден! Grinning

# 167
  • Добрич
Т.за сега няма ,лекаря идва каза засега да редувам ефералган и Нурофен и ако пак започне да вдига започваме антибиотик.Ох,моля се да не вдига пак Praynig
vaniahs ,благодаря за пожеланието,дано и Вики се оправи.Ти при кой лекар си и какъв антибиотик пиете?Ние нямаме кашлица,само Т.Брех,че гаден вирус #Cussing out....
До после Heart Eyes

# 168
  • Емаесесаесесапипиа
Ваня, Ваня, привет и добре дошла!! Hug Радвам се, че се засичаме във форума. Аз все се каня да ти се обаждам, но така явно ще сме по-в течение кой какво прави. Честит рожден ден на Вики на патерица! Да е зрава и весела и бързо да се оправя, да не гълтате повече лекарства!  На погачата сигурно ще се видим Simple Smile, ако изобщо реша да я правя, защото все я отлагам заради болестите и не знам до кога ще е така. А ми се струва, че трябва да я направя. Свекърът например още не е виждал внучката си. 

Честит рожденник на МАМА ЦОЦОЛАНКА на патерица!!! От снимките става видно, че добре се е забавлявал младежа.

Диди, радвам се, че се оправяте. Имаш ли инфо кога ще проработи детската градина? А ти дъщеря си докога смяташ да не я пускаш? Тази седмица Дани със сигурност ще си е вкъщи, макар по цял ден да виси пред компютъра и да се глези до безобразие в останалото време, но така е по-добре от евентуален риск да донесе нещо вкъщи.

Мама Блу, кураж ти пожелавам в последните дни или седмици от чакането. Звучиш бордо и мобилизирано, браво на теб, аз последните дни бях парцал някакъв, но после всичко бързо си идва по местата. Дано да е леко и безпроблемно и скоро да станем и ние каки, стига сме били най-малкото бебе във форума Simple Smile

# 169
Здравейте!
Най- после сняг, макар и миниатюрно количество...А как искам да направя един голям снежен човек! Laughing
geomar , благодаря за поздравленията!  bouquet
(Аз даже не знаех, че има имен ден.. Blush )

Пожелавам много здраве на всички!

# 170
Здравейте пак 
Ние му хапнахме:2eat2:
 Вики заспа.smile3524.Какво му трябва повече на човек  Simple Smile
Sisolita -Вики пиеше КЛАЦИД, но се обрина, повръщаше и разтройство получи.От вчера сме на Оспамокс и засега добре го понася.Педи ни е Мая Калчева(Първа поликлиника) и съм доволна засега.
Иначе Нурофена по- бързо й действаше(по3.5мл.), а при висока Т й давах ефералган не от 80, а от 150.Ние нали и още зъби нямаме, 4е сега много я мъчат(венците и са калцирани и по трудно избиват).

Farua поздрави в къщи.

Радвам се , 4е има кой да прави снежен човек. HugАз предпочитам на топло у дома.
До скоро

# 171
  • Добрич
Здравейте и от мен!
Днес като станахме се изненадах, че навън има сняг! То толкова чакахме да падне малко снежец , че .......
Фапуа аз каката няма да я пускам на детска може би до края на месеца. Даже и нашата обща позната(приятелката на Деми) няма да я пускат!Инфо за детската нямам! Директорката ми се обади миналата седмица и ми каза , че грип нямало? В нашата група имало само 6 деца, които ходели. До колкото знам градината не е била затваряна!
Много поздрави на Дани от Деми! Май ми се струва, че наистина скучаят в къщи!
Малкият се оправя , но каката отново е пребледняла! Не знам какво да правя? Пием лекарствата, а май полза вече не виждам?
Преди известно време попитах имали ли сте злоядо дете! Само Точица писа,че тя самата е била злоядо детенце!
Вече си мисля да пробвам с хомеопатия ?  newsm78
Някой да има мнение по въпроса?????????
Хайде чао

# 172
vaniahs , как така са калцирани венците? От какво се калцират? И по какво се разбира? Симона също с голям зор изкарва(ше) зъбите.. Thinking

didi_demi , хомеопатия за злоядството ли?
Не ти пречи да опиташ. Peace

# 173
  • Добрич
[/quote]

Ами наистина мисля вече всичко да опитам! Защото дано да нямате злояди деца, но е много лошо! Аз от 4г. се боря с това злоядство! Спрях кроасанче, солетки и пак по цели дни стои гладна! После си  мисля, как няма да е болна та тя няма никаква имунна защита! То пихме сиропи за разяждане , витаминчета и т.н., но не видях никакъв ефект от тях! Ако някой знае нещо моля ви се кажете! Бяхме с ящни деца около нас , а тя стои и не кусва нищо! ЕЙ така е при нас ! Явно децата ми са на два различни полюса: малкият яде, а каката не!
хайде чао

# 174

Ами наистина мисля вече всичко да опитам! Защото дано да нямате злояди деца, но е много лошо! Аз от 4г. се боря с това злоядство! Спрях кроасанче, солетки и пак по цели дни стои гладна! После си  мисля, как няма да е болна та тя няма никаква имунна защита! То пихме сиропи за разяждане , витаминчета и т.н., но не видях никакъв ефект от тях! Ако някой знае нещо моля ви се кажете! Бяхме с ящни деца около нас , а тя стои и не кусва нищо! ЕЙ така е при нас ! Явно децата ми са на два различни полюса: малкият яде, а каката не!
хайде чао
[/quote]
Аз не съм се сблъсквала с такъв проблем. Дъщеря ми е много ящна, чак ме плаши на моменти. А мъжо постоянно мърмори, че щяла да затлъстее.. Blush
Хомеопатията лекува всичко на практика, така че няма да сев учудя, ако имаш успех!
Не знам дали съм го разказвала, но веднъж, когато излизахме от кабинета на нашата докторка, отвън чакаше майка с дете и хомеопатичката попита детето> "Как си, Х.? Ядеш ли вече фъстъци?" Майката потвърди.
Явно е имал алергия към фъстъци и се беше оправил.
Представям си иначе колко сиропа щеше да избуха без резултат... Thinking

# 175
Момичета от Добрич, здравейте!Искам да ви попитам нещо и ще съм много благодарна на всяка която ми даде мякакво мнение и информация  bouquetНякоя от вас раждала ли е при д-р Дянкова и какви са ви впечатленията? Извинявайте за притеснението и предварително благодаря Hugможе да ми пишете на лични за да не разводняваме темата!

# 176
Здравейте и от мен!
 vaniahsРазгледах снимките ти и на тях познах моите съседи Руси, съпругата му и дъщеричките им Габи и Калина (май така беше голямата)Ние със съпруга ми живеем точно срешу тях, а моите родители на дружба 3.
sisolitaмоят лекар ми каза ,а  и във всички книги които съм чела пише , че когато детето има температура тя небива да се свързва с никненето на зъбките, а с  това , че при някои деца -аз бих казала при повечето-този процес е свързан със спад в имунната система което води до по лесно проникване на вируси в организма. Щом има температура значи има някакъв възпалителен процес в организма й, и Симона беше така, когато и никнеха горните 2 зъба имаше Т, без хрема нито кашлица. След преглед се разбра че зачервено гърло е причината за Т. Аз също редувам ефералган80мг и нурофен5мл.До сега само веднъж ми се е налагало да и давам антибиотик -аугуметин-но тя се обрина от него. Дано Раичка да няма грип и по скоро да и премине Т.
ДАНО ВСИЧКИ БОЛЕСТИ ДА БЯГАТ ДАЛЕЧ ОТ НАШИТЕ ДЕЧИЦА!! Praynig

# 177
amarena  GrinningЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПАТИРИЦИ НА ТВОЯТА СИМОНКА ОТ МОЯТА СИМОНКА!!!!!  bouquet

# 178
Здравейте момичета,
Сиси, Радена вдигаше Т 3 дни в различни часове на деня, но най-често вечер. До 38.5 стигаше. Освен това започна да кашля и се разсополиви. След 3тия ден се зачерви и гърлото и тогава д-ра си завърза гащите с АБ, но уж изписа слаб - Дурацеф. Освен това проряза зъб, а и целите венци са във възелчета и явно я боли. По думите на д-ра, по книгите им не дават връзка между спада на имунната защита и никненето на зъбите, но практиката им показва точно обратното...децата между 1 и 3г., когато изкарват зъбите боледуват най-често.

fapua , мерси за пожеланието Hug..доста съм изнервена вече..диването не се обръща и д-рите мислят, че може да остане седалищно, което сещаш се докъде ще ме доведе...моля се да се обърне Praynig..имам време още...около 2 седмици до термин...
Иначе вчера пак бяхме на сватба Crazy...искам да ви кажа, че за 2 години съм била на 6 сватби и все бременна Crazy...нито да си пийнеш, нито да си тропнеш спокойно Joy
Лек следобед...като гледам какво мързеливо време е..само за лежане Wink

# 179
за 2 години съм била на 6 сватби и все бременна Crazy...нито да си пийнеш, нито да си тропнеш спокойно Joy

Да те изчакват да родиш и тогава да се бракуват.... Това е в кръга на майтапа, но знам,че едно време се е изчаквали такива неща. Напр. леля ми и свако ми са изчакали майка ми да роди и да навърша 40 дена и тогава са се бракували.....

Просто се сетих като прочетох....

Второто детенце по принцип може да се обърне и в последния момент преди раждането, така че не се притеснявай mama_Blue !

Диде, оправяте ли се?

Общи условия

Активация на акаунт