Добрич в радостни игри, чака сняг да завали (20)

• 18 449
  • 270
  •   1
Отговори
# 180
Хей момичета! Пак трябваше да ви чета половин час докато изчета всичко! Ама никой не ми е виновен Simple Smile

Ние се загубихме... всъщност сега се намираме в София, на гости у баба Руми... Чувстваме се много гот тук, беше ми залипсвала лудницата. Сега се приспособяваме, свикваме с бабите и мама тръгва по клубове. Започвам с ПИФ /имам един познат, който се подвизава там/, слуша ми се и КАФФЕ, въпреки че не знам дали свирят още /нещо се покриха/. Абе, ще се находя аз, откога се каня!

Виждам, че болните да се позакрепили. Само така! В следващата тема само за новородени бебета да пишем!

Ще се постарая да ви чета редовно, въпреки че тук нямам нет вкъщи. Хайде, целувки! До скоро!

# 181
  • Добрич
Добре дошла, vaniahs   bouquet

Само ме е яд, че отмениха кръщенетата тази седмица(било задушница) иначе и това щеше да си му мине по реда.Оставихме го за пролет- тъкмо ще е по топло, приятно за празнуване.
Как така ще отменят кръщенетата  #Crazy? Че какво като е задушница? Ама, че хора. Никой не може да ти откаже да ти кръсти детето по което и да е време на денонощието и годината. Ако бях аз щях да се скарам #2gunfire
Виж един цитат:
 • Кръщението се извършва по всяко време, на всяко място и при всички обстоятелства. У нас е застъпено правилото Кръщението да се извършва в храма преди или след света литургия в кръщелен купел. В редки случаи (при болест) по необходимост Кръщението се извършва и вкъщи.
А ето и цялата СТАТИЯ

# 182
  • Добрич
Диди, отивай на хомеопат, колкото можеш по-бързо. После ще се включа да ти пиша подробности.

Честит празник на всички празнуващи   bouquet

Честит рожденик, на патерица и на мама Цоцоланка   bouquet Да е здрав и много щастлив.

Ще актуализирам списъка с данни на 1-ва стр. малко по-късно. Ако има някой да дава още данни - да го направи   Simple Smile

# 183
  • Добрич
Здравейте отново!

Момичета дайте имена на хомеопати! Не познавам никого, а и не съм чувала в Добрич!

# 184
didi_demi, Симона е при д-р Хараламбиева. Пращам ти координатите на ЛС.

# 185
  • Емаесесаесесапипиа
didi_demi, Симона е при д-р Хараламбиева. Пращам ти координатите на ЛС.

Амарена, можеш ли и на мен да пратиш координатите на д-р. Хараламбиев? Ако може и обяснения къде му е кабинета. Благодаря предварително!
Диди, ако нещо те посъветва тоя хомеопат, споделяй, защото и моят син е много злояд и кльощав. Като си е в къщи е малко по-добре и сякаш повече яде, ама като тръгне на детска имам чувството, че нищо не хапва и често се оплаква вечер, че го боляло корема от глад. Все ме е страх, че някоя язва ще си докара с тия фасони дето ги прави към храната.
Докато пишех се чу ужасен рев от спалнята. Бях сложила бебето да си спи в леглото, а каката се е промъкнала тихо-мълком и така зверски го е одрала по лицето. Добре, че са му били затворени очите, та не са пострадали. Мама Блу, ще видиш и ти емоции с две бебета вкъщи. Чак сега се успокои, милото. Нямам още инстинкти развити, защото тя в повечето време е при баба си още и като дойде вкъщи за нула време прави триста магарии преди да успея да реагирам.

# 186
Момичета, завиждам ви заради това долу... Пратете малко сняг и насам!

# 187
fapua-детската градина си работи.Няма грипна епидемия за тях.Диди и моя племенник е злояд и много слаб и те пият някакви иропи и витамини без резултат но той е още на година и половина.Дано Деми се оправи и от този проблем, че си е гадничко.

# 188
Мама Цоцоланка , хич недей ни завижда. Снегът е толкова мижав..НИщо работа..До утре сигурно ще се стопи..Няма материал за снежен човек. Sad

fapua , пратих ти ги.
Ужас! Лилето да не ревнува?! Като знам какви са на тази възраст. ..Симона е като котка в това отношение...

dina66, благодаря!  bouquet Да е жива и здрава и твоята Симонка. Grinning
(Симеоновден по стария календар или по новия беше? Аз нямам спомени  да е през зимата.. Thinking Тази година нямам църковен календар. Трябва да си купя. Crazy)
Пиши по- често тук. Laughing

feel_u , отиде в София и те грабна купона, ей! Малкият как е?

То се е видяло, че пак ще карам с виртуални почерпки, ама така ще е, докато " вляза в час". Laughing

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 23:37 от Amarena

# 189
Добро утро!
Аз ли съм първа за деня Laughing
Навън е добро зимно време..наложи се да изляза рано, рано...заледено е, но слънцето ще стопи снега. И тази година неможем да изкараме шейните....

Мама Блу, ще видиш и ти емоции с две бебета вкъщи.
малиии ooooh!.....не ми се мисли...каквато палава става Радена... Crazy

# 190
  • гр.Добрич
Тия дни форума е ужасен. Едва сега успях да вляза.
Има ли още болнички?

Диди по въпроса за злоядството не знам точно какво те интересува, но аз мога да ти кажа моята история. Аз съм пример за злоядо дете, че и сега. До 7  години съм яла само кисело мляко и то от биберон. В градината ми завързваха и ръцете(защото съм левичарка) и ме тъпчеха, а пък аз ставах от следобедния сън с хапката в устата. И сега пак не харесвам почти нищо, даже и аз като готвя. Не е хубаво, ама и аз не знам защо така се е получило след като нямаме такива в родата.

Момичета имам въпрос към тия, които се отопляват на газ. Доволни ли сте, каква температура подържа и долу горе каква сметка плащате?

Като си говорехме за козметици и се сетих, че долу в Българията са отворили спа-център. Може би е този за който Соф говореше?

Мимикир и Соф къде изчезнахте бе хора? Надявам се, че няма обидени и болни.
Амарена доколкото знам има зимен и летен Симеонов ден. На 08.02 ще има празник в Овчарово, ти ще ходиш ли?

# 191
amarena нашите Симонки - бонбонки ще празнуват на 2 дати имения си ден -03.02 и 01.09!!
Да ви се похваля момичета Grinning купих си вчера кростренажор, много му се радвам и вече започнах тренировките!!! Whistling

# 192
Спинки, за злоядството - и аз съм била като теб. В детската градина хапката от закуската са ми я намирали като са почвали да ме хранят на обяд /не знам как е възможно/. През тинейджърските ми години нещата се оправиха де, а сега си имам апетит, но за късмет не си личи  Popcorn А форумът наистина е ужасен! Вече половин час вися в опити да вляза...

В Добрич още ли има сняг? Тук нещо се мъчи да вали, ама едни мижави снежинки... няма шанс да натрупа. Пък и днес се затопли. Имаме пред блока пързалка и си търся повод да се поспускам малко със шейната  /уж заради детето/.

Ние иначе сме здрави /да не чуе Дяволът/, започнахме да похапваме повече, че от боледуването сме свалили  към 1  кг.

Теа, Диди, вие как сте? За хомеопатичната докторка, и аз ще използвам услугите й, наистина в момента имаме нужда да се възстановим /и чрез хомеопатия/. Затова не избързвам да купувам от тук имуностимулатори /като  ”Имунобор”, примерно/.

Фапуа, няма как да няма такива ситуации,  колкото и да пазите Десислава. Ама после да видиш как ще си играят с каката, и по-рано ще проговори, ще се научи да общува с малко по-големи деца и да се пази и ще е по-самостоятелна.

Мама Блу, всеки ден се сещам за теб, очаквам като вляза във форума, да прочета хубави новини за ново бебе. Аз нали ти разказах за моята позната и за бебето 3900 кг, което се въртяло до последно... Бъди оптимистка!

Хайде слънчеви и усмихнати дни на всички!

# 193
Мимикир и Соф къде изчезнахте бе хора? Надявам се, че няма обидени и болни.

Аз съм тука и чакам пак да се отвори тема за кърмене Mr. Green , че улиците обърках, ни за козметик, ни за тренажьор да ви помогна...но соф....тя не търпи на ....ако иска тя ще пише.
Просто с нея си намерихме интересни занимания.

Честито на патерици на Именници и рожденници, добре дошли на новите мами!
Амарена, пак с чужда торта, ей! Но пък четеш майсторските. Wink

Бързо оздравяване на болничките, леко раждане на бременничките!
мама_Блу, Калина също се обърна в последния момент, споко!

За злоядството- имам си едно такова в къщи и прилича на мен и на баща си като деца.
Обаче бях забранила на г-жите в детската да й тикат насила в устата, защото аз имам лоши спомени от детството си. И все още не кусвам риба и  не ям мазно и куп други неща.
Повярвайте ми, това влошава нещата.

feel_u, радвам се за вас!
и разбира се завиждам за клубната музика Sunglasses

Лека, че то...вечер станало...

# 194
Здравейте и от нас.Ние тъкмо се върнахме от преглед.Ще пием АБ Оспексин.Малката е със затруднено дишане,хрипове,няма бронхит или пневмония,но ако ни остави без АБ неминуемо ще стигнем и до там.Мислих,че ще се разминем с пиенето на АБ, но не би.Дано другите болнички да се оправят вече.

Общи условия

Активация на акаунт