Добрич в радостни игри, чака сняг да завали (20)

• 18 454
  • 270
  •   1
Отговори
# 150
Брех цял ден без форума ...скука...
Цоцоланке, да ти расте здраво момчето!Почерпката е страхотна..видно е, че сте изкарали подобаващо.
didi_demi , много съжалявам, че сте стигнали до болницата...стискам палци да се оправи мъничето Praynig
Amarena, можеш да бъдеш сигурна, че нищо от казващото се тук няма да направи емоциите ми около раждането ми по-малко положителни...няма начин просто Laughing..благодаря за пожеланието
...пък то какво да обсъждаме....
Лека вечер на всички!

# 151
  • Добрич
Добро утро,момичета.
Рано ,рано станахме,Рая ни събуди още в 5;30ч.,правихме няколко опита да я приспим ама неуспешни и кукнахме.Незнам защо така,тия дни си спи хубаво,явно зъби ще са Tired
Аз незнам дали някой се е обаждал на Лиляна/козметичката/,но звънях и каза ,че е в ремонт,след седмица щяла да отвори.Та ходих вчера в салона"Тони",Спинки къде ми го каза,та останах приятно  изненадана,такова чистичко,приятни момичета/с изключение на тази която стои на 'рецепцията'/как се казва newsm78/малко намусена/.Ама не си чистих лицето,де.
Мамо Цоцоланке,малко на патерица,но да ти е жив и здрав сладура и все така усмихнат,симпатяга!!!!
Така като чета,лека полека болничките взеха да се пооправят Naughtyсамо така Heart Eyes
Мале вчера цял ден нямаше форум,скука беше Mr. Green

# 152
  • Толбухин
Добро утро и от нас и ние вече сме закусили и мама си пие кафето е Емо е на гърнето ,но нищо не прави само седи.
SISOLITA права си че децата взеха да се оправят,в яслата вече са 7-8,а в понеделник сигурно ще са повече.
За яслата само да кажа че наистина таксата от 25 лв.се разделя на всички работни дни в месеца.И се плаща колкото дни е ходило детето.Предния месец Емо е ходил от 8-31.01 и таксата е 21.45 лв.(само два дни не е ходил от целия месец).
Какъв подробен отчет ви дадъх ,аз такъв на мъжо не давам. #Crazy
Лек ден на всички.

# 153
  • Добрич
Здравейте
Днес и аз ще почерпя с по едно кафенце, защото снощи спахме като буби! Без някой от двете мишлета да се закашля! Както ги бях сложила да спят , така ги намерих сутринта! Събудиха се към 9,00ч. усмихнати. Сега и аз съм усмихната и по-спокойна. И ми се струва, че малкият щом почна да прави пак бели, да пълзи, да се изправя значи се оправя!
Днес виждам слънчице навън, но сигурно е много студено! Ще направя опит и аз да изляза малко да подишам чист въздух! Естествено без децата!
ЕМ4О радвай се, че малкият не прихваща бацилите! Дано и занапред да е все здравичък!
Естествено пожелавам го на всички дечица!
Хайде чао!

# 154
Здравейте мами и малки господа и дами Grinning
И аз реших да се включа във форума да се опознаем и да растем заедно.
Да са ни живи и много здрави дечицата-да оздравяват бързо от тоя коварен грип.
И ние сме на антибиотици-кашля, но Т е преодоляхме.За жалост се обрина от антиб. КЛАЦИД и сега минахме на Оспамокс.Дано да и подейства добре.Между другото и зъбите я мъчат май(още нямаме зъбче) та  яде много по малко и нередовно вече 2 седмици.Стана много крива.Сънят й неспокоен вечер.А тя по принцип спи непробудно от 23 до 8-9 ч.
Рожденият ден изкарахме весело.Бяхме в къщи с роднини.Бях приготвила празнични шапки ,балони ,свирки.Децата се забавляваха до късно.
Ето и малко снимки:
 http://images13.snimka.bg/002101920.jpg -Това е новата и придобивка.Постоянно казва БУУУУУУУ от както го има.Големи разходки падат в къщи.Само дето няма много място.

http://images13.snimka.bg/002101921.jpg-Тортата е поръчваме Алказар-с орехови блатове и течен шоколад.Много лека торта .Супер изкушение и за мен , както не обичам сладко.

http://images13.snimka.bg/002101919.jpg

http://images13.snimka.bg/002108475.jpg

Само ме е яд, че отмениха кръщенетата тази седмица(било задушница) иначе и това щеше да си му мине по реда.Оставихме го за пролет- тъкмо ще е по топло, приятно за празнуване.
Братчед(FARUA) честита ти трета рожбичка.Разбрах от Хасково за тази радост Simple Smile.Дано да ви размине лошото бързо.
До скоро

# 155
vaniahs , добре дошла при нас!   bouquet

# 156
  • Добрич
Добре дошла мамче vaniahs! welcome

# 157
vaniahs-добре дошла.Дано ви е приятно с нас.Дано малката се оправи бързо.

# 158
  • Толбухин
vaniahs  добре дошла при нас,може да кажеш нещо повече за себе си за списъка на първа страница.

# 159
vaniahs  добре дошла при нас,може да кажеш нещо повече за себе си за списъка на първа страница.
Благодаря за топлото посрещане Grinning
Родом съм от Хасково. Винс-Варна и морето(Албена) беше причината да се намирам в Добрич.Вече три години живея на "Дружба"2  .На 01.02.06г. в 6 без 10 безпроблемно и бързо, д-р Байчев и екип помогнаха за моето раждане.Така Вики-3170гр./49см. стана част от нашето семейство.Сега ве4е е голяма-цели 9200кг./73см. За радост отива към оздравяване.днес си хапна повечко Hug

Чета, че има още тракийки Hug-не съм сама.
А както писах с Farua сме втори братовчедки GrinningБраво на нея тя е герой Hug
Даже на сватбата ме взимаха от тяхната къща  bouquet
До скоро

# 160
  • гр.Добрич
Здравейте и от мен. Добре дошла на Ваня.
Не бях мърдала цяла седмица навън и днес много студено ми се стори. Намерих си днес баба-мераклийка да гледа бебо и се пошматках малко, хапнах и пийнах едно кафе. Малко ми беше притеснено, защото бебчо от една седмица не иска да яде от шише. Какво му става на това дете?
Сисе я издай какво прави в салона?
Как са днес болничките, да се оправяйте?

# 161
Здравейте мами-добричлийки,
от една седмица и аз съм към вашата дружинка в смисъл на гости сме на свекър и свекърва! Бях ви питала от къде може да се купи адаптирано мляко и памперси на добри цени във вашия град и ми бяхте казали за борсата до Младежкия дом ама оня ден ходих там и честно казано не останах никак очарована от обслужването на девойката там. Но за сметка на това пък намерих страхотно магазинче - намира се срещу училище П.Р. Славейков в един гараж. Има много видове АМ и памперси и козметика а пък и цените не се различават от тези на  борсата.
Иначе нас грипа ни пропусна благодарение на ценните съвети на нашата педиатърка - тя ми каза да давам всяка седмица по една доза Осцилококцинум и да давам по 15 капки Есберитокс което е едно много ефикасно сиропче само от билки, така че хем никаква химия хем здраво детенце!
Благодаря че ме изтърпяхте с дългия постинг приятна вечер!

# 162
  • гр.Добрич
Denit добре дошла и по-често се включвай.
Ами ти питаше за цени, а не за отношение Laughing, а това магазинче за което говориш май се пада в блока в който живея. И аз наскоро го ивдях, но си мислех, че няма да е зареден. Сега обаче ще проверя, но така или иначе ми е по-близо, от всички други магазини.

# 163
Честит празник на всички Симонки и Симеоновци  bouquet  bouquet

# 164
  • Добрич
Добро утро,момичета.
Рая снощи вдигна 37,3 сложих и ефералган свещичка,цяла нощ няма,но сутринта 37,9,пак сложих свещичка след малко ще видим.Няма други признаци само Т.,та въпроса ми това може ли да е грипа,само с Т.или са зъби??Мама Блу,беше писала,че Радена е с Т.,но имаше ли нещо друго.Ох,моля се да не е грипА Praynig
vaniahs ,добре дошла и от мен Hug
denit ,често се включвай PeaceА пък за отношението на онова магазинче и аз го забелязах,дори бях споменала тук.
spinki , Laughingнищо особено,махах си само ръцете..

Общи условия

Активация на акаунт