Добрич в радостни игри, чака сняг да завали (20)

• 18 456
  • 270
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Доста време вече не мога да вляза във форума. Какво става? #Crazy

...за това, че сами градим и осираме здравната реформа..упс, малко лирично отклонение Mr. Green
Amarena, да и ако той ти откаже направление, защото няма представа от състоянието на детето, ти отиваш в здравната каса и се оплакваш, защото са те прецакали..чисто хипотетично....За жалост това го позволява системата.
А иначе естествено, че родителите избират на кого да имат доверие.

mama_Blue, отговарям ти набързо, защото ако се впусна в подробности, утре ще трябва да пускате нова тема Wink>
Здравната "реформа" си е достатъчно ос...а  и именно защото е такава, се стига до такива парадокси. (не обратното, нали разбираш? Laughing Поне аз така мисля. Дали пък да не се почувствам сега виновна, че и аз съм ос..... здравната система. Сакън! Stop)
По вторият въпрос> Първо откъде- накъде ще ми откаже направление? С какъв мотив? Водя си детето при него, когато законът го изисква, т.е. когато трябва да го мери, тегли и дупчи... Никакъв страничен интерес не е проявил иначе към детето ми , пък и хич не го изисквам от него..Накъде биеш изобщо? Rolling Eyes Нали ще отида при него с детето. А направление за детето няма право да ми откаже по закон. Поради тази причина бих подала жалба, не поради друга. Peace
(И на мен не ми се спори. И аз просто си бая на главата...)

dina66 , добре дошла!  bouquet Къде се губиш? Много поздрави на Симонка от адашката и! Heart Eyes
Пожелавам здраве на всички болни дечица!

# 136
Теа радвам се че е минало добре.Гого го водих и при Любенов и бях доволна каза ми това което е казал на теб.Той има ли частен кабинет или в болницата ходихте?Диди-Деми какво става с вас?Алекса радвам се че няма нищо сериозно-дано да успее да поспи малката а и вие.

# 137
Обадих му се в болницата и отидохме там след около час. Не зная дали има някъде друг кабинет.

# 138
  • Добрич
mama_Blue, отговарям ти набързо, защото ако се впусна в подробности, утре ще трябва да пускате нова тема Wink>

Аз съм насреща - ако трябва и 2 нови ще пусна

# 139
  • Емаесесаесесапипиа
Да се разпиша и аз, че вчера вечерта линка беше прецакал нета и не можах да вляза.
За Накев, явно е по-популярен отколкото си мислех. Мен ми го препоръча една жена, също с три дечица, но говореше за по-малки суми, явно прави отстъпка за многодетство, иначе ако  трябва да плащам и за тримата по толкова ще се разоря Simple Smile. Това, че ходи толкова често по домовете и аз го намирам за плюс. Дори не знаех, че някой бие ваксини вкъщи. Аз вече трета докторка сменям и все съм супер недоволна: или за направления се скъпят, или нещо друго. Сегашната ни, уж е близка позната на свекървата, а и тя ни разкарва с бебето (веднъж ни върна от консултация защото имало много хора и трябваше да идваме на следващия ден), а сега като и посещение ми отказа при изрична молба  #Cussing out. Да не говорим, че предписва антибиотик за щяло и не щяло и като това се случи аз отивам на платен преглед при друг лекар, за да потърся и второ мнение.  Добре, че до сега сериозно не сме боледували. Сега също положението е някакво такова хремаво, но поне не се влошава. Пъпките на бебето също сякаш се оправят по малко. Аз станах малко параноичка на тема разболяване. Гълтам оксилокоциум и есберитокс, не смея да изляза сред хора.
Точице, на профилактичен преглед ходих във Варна. Оказа се платен (аз си мислех, че влиза в цената на раждането), а не беше нищо особено: просто генекологичен преглед, който и тук можех да си направя, а колко координация и бързане беше да мога да оставя бебка на някого за три часа, за да мога да отида и да се върна, а и там си беше чакане. С две думи, съжалих, че отидох, но те съветвам ти да отидеш, защото си секцио, а една позната със секцио там, казва,че прегледът бил с хубава апаратура, която проверявала как ти зарастват тъканите с ултразвук, което за нормално раждане явно не е необходимо.
Диди-Деми, стискаме палци  Praynig
Арчела, сподели впечатления за овлажнителя на въздух - има ли реален ефект от него. Аз много се чудих дали да си купувам такова или йонизатор за пречистване на въздух (не овлажнява, но въздуха минава през филтри и няма прашинки и буклуци из него), защото Лили много кашля през нощта и това почти хронично и все се чудя дали не е от изсушен или замърсен въздух. По-лесно ли се диша с такова?

# 140
Добро утро.Хайде пак кафенцето да е от мен.Четит рожден ден на Вилизар на мама Цоцоланка-да и е здрав и много щастлив.Ама как вали.Дали ще понатрупа?Дано че дечицата да видят и предназначението на шейните а пък и тия бацили да умрът-дано всички болнички вървят към опровяне или са се оправили. Praynigлек ден на всички!

Последна редакция: пт, 02 фев 2007, 10:22 от gabriel2

# 141
Добро утро и от мен
Габриел добре,че спомена за снега,че иначе нямаше да знам,че на вън вали
честит рожден ден на Велизар да е жив,здрав,весел,послушен и ученолюбив

# 142
Здравейте....

Здравната "реформа" си е достатъчно ос...а  и именно защото е такава, се стига до такива парадокси. (не обратното, нали разбираш? Laughing Поне аз така мисля. Дали пък да не се почувствам сега виновна, че и аз съм ос..... здравната система. Сакън! Stop)
По вторият въпрос> Първо откъде- накъде ще ми откаже направление? С какъв мотив? Водя си детето при него, когато законът го изисква, т.е. когато трябва да го мери, тегли и дупчи... Никакъв страничен интерес не е проявил иначе към детето ми , пък и хич не го изисквам от него..Накъде биеш изобщо? Rolling Eyes
Да ти кажа честно и аз това се чудя newsm78....къде съм тръгнала да се обяснявам.. Crazy
Понякога разговора във виртуалното пространство има ефекта като да ближеш сладолед през стъкло....

# 143
Благодаря за пожеланията за рожденника ми! Ето и скормна почерпка:

# 144
  • Добрич
Здравейте
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИЛИ! Да ти е жив и здрав мамо Цоцоланке!  newsm59  ura  

Нашият лекар дойде и каза,че сме за болница.Изписа ни амброксол и салбутамол и каза,че до довечера спазмите на детето трябва да се овладеят, ако ли не влизаме. Боже колко ревах  Cry
Каза ни в 17,00ч при мен в болницата.Пак ревах. После реших да направя в къщи инхалация на детето кипнах вода, сложих в нея сода и една ампула адреналин. За щастие на малкият добре му се отрази инхалацията спряха хриптенията и тежкото дишане, после милия заспа и чак до 16,30ч. нахраних го и отидохме в болницата. Там ни правиха инхалации. Фийл ю напълно разбирам какво си преживяла там и се  Praynig  на никой да не му се налага да влиза там.
  Снощи спахме спокойно. Днес определено сме по-добре, но ще продължаваме с инхалациите и сиропите. Важното е , че сме си в къщи!
Аз също икам да разбера повече за овлажнителите на въздуха!

Хайде за днес чао

# 145
Диди съжалявам за това което е станало щи стискам палци само това да ви е с болницата-дано се оправите бързо и най-важното е да сте си в къщи.УСПЕХ!

# 146
  • Толбухин
Пу днес цял ден немога да вляза
didi_demi надявам се скоро да се оправите и това да не се повтаря повече.
Мама Цоцоланка да ти е жив и здрав рожденника и много да те радва.

# 147
Честит рожденик, Мама Цоцоланка! Да ти е жив и здрав!  bouquet (Страхотна почерпка! Благодаря! Heart Eyes)

didi_demi , добре, че сте овладели положението! Дано всичко да е наред! Praynig

mama_Blue , права си. Тези неща ще ги обсъждаме на живо! Grinning Да не окепазяваме хубавата си темичка. Laughing
Мисли само положителни неща през времето, което ти остава до раждането на бебето!  bouquet

# 148
  • Добрич
Честит рожден ден на Вилизар!
Диде, да ти е жив и здрав; много щастлив и послушен! Весел празник!!!
  bouquet   bouquet   bouquet

Желая здраве на всикчи ви!  Heart Eyes

# 149
Благодаря ви за пожеланията за Вили още веднъж! Той ги прочете сам всички и той ви благодари!

Ето скромен отчет:

Диде, такива новини от теб не искам да чета! Да се оправяте и да не се давате на болестите!

Общи условия

Активация на акаунт