Добрич в радостни игри, чака сняг да завали (20)

• 18 444
  • 270
  •   1
Отговори
# 195
Един линк за злояди деца и техните майки:

http://www.biberonbg.com/info/zloiadi.htm

# 196
Здравейте!
Честито на именничките със малко закъснение!
feel_u, радвам се,че сте оздравели. И ееех, София.... блазе ти. Впрочем едното момче от Пиф не е ли от Добрич? Или греша?
Тази вечер Марти вдигна 37.1  ooooh!, но сигурно е от зъбите. Избиват му 3 кътника едновременно. За две часа  6 пъти му мерихме температурата. Аз се изпопритесних, вдигнах кръвно...Като се разболее детето , аз изпадам в панически страх. Голямо притеснение. Не зная вече какво да правя.  Накрая дадох панадол и го приспахме. Иначе е весел и жизнен. В четвъртък ще го водим при д-р Искрен Димитров. Дали избиването на кътниците не влияе по някакъв начин ...Нослето е по-добре,но все още диша през устата.
Мисля да му давам бронхо-ваксом и някакъв сироп за имунната системе/....фор кидс/, английски. Личната на детето обеща да ми даде книжка за този сироп.
За злоядството- според мен може и да е нещо временно. Марти през лятото 2 месеца отказваше да се храни. Ядеше само плодове, кроасани, бисквити, кашкавал и шунка. Нищо готвено.Направо в чудо се бяхме видели. Вземахме от кухнята храна и я изхвърляхме. Като седнехме да се храним , по няколко вида храна приготвях. Може и заради топлото време да е било,не зная.

# 197
Хелоууу! Grinning

mimi_kir , как няма да надничам там? То големи красоти, големи чудеса! Heart Eyes
Скоро няма да се престраша и аз да творя..Ще ти пратя тортата с киселото мляко, да видиш защо ме е срам да я поствам тук..
Дали избиването на кътниците не влияе по някакъв начин ...

Теа, влияе и още как!Симона е редовно със сополи и кашлица, когато и никнат зъби. Вдига и Т (ниска, но все пак Т.)
spinki , Моната много ще намаже ..С два именни дни! Laughing
Защо на 8. ?! 
На мен 9. ми е останало в главата? Embarassed Ако има кой да ме вземе, ще отида. Мъжо ти ще ходи ли да носи торти? Хайде , да ходим тримцата! (Уф, че се самопоканих.. Blush)
У мен има 20 лв. от Точка Мислех си да доплатя, ако не стигнат и да купя по един строител и за двете групи. Те имаха, но бяха доста изпочупени..Точке, имаш ли нещо против? Или може малко плодове да купим.. Thinking Както кажете!
В тази връзка..Имам един чувал с дрехи, в много добро състояние, някои даже не носени, размер 36-38-40, но не знам къде ще има нужда от тях... Thinking
anuschka, свекърва ти къде ги носи?
Предпочитам да ги дам някъде в Добрич, но ако няма нужда, ще ги дам на мамите от Варна да ги занесат в Звеното.
В последно време влизам във форума с голям зор и все пропускам да напиша нещо, затова сега ще ми изтраете дългия пост...
mimi_kir беше дала преди време една идея, да направим мартеници с благотворителна цел. Мен обаче хич ме няма по мартениците, а пък ми се струва,че няма да сколасаме толкова бързо. Но пък си мисля, защо да не спретнем и ние един благотворителен карнавал, по - нататък, като се затопли малко...Съгласни ли сте? Мисля си ..по случай 8. март или 1. април, но като че ли втората дата е по - подходяща за карнавал. Ще имаме време и да си приготвим костюмите..Весело ще стане! Какво ще кажете? И тъй като едва ли някой ще ни обърне внимание, ако не събираме пари от името на някаква фондация, може да се свържем с фондацията, която е взела под опеката си дом " Дъга" в Добрич.. В този дом имат нужда от 1-2 компютъра за децата..Освен това децата не са ходили на кино от сума ти време..Мисълта ми е да подкрепим дом Дъга..И не само материално..  Wink

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 18:27 от Amarena

# 198
  • Емаесесаесесапипиа
Амарена, това с карнавала не ми стана много ясно, можеш ли по-подробно да пишеш какво имаш впредвид? Къде? Как? Под каква форма ще се събират тези средства? Може да ми е тъп въпроса, ама не мога да си го представя нещо...
Дина66, честита придобивка! Хубаво е да си имаш уредче вкъщи. Пожелавам ти да не ти спада ентусиазмът и дълго да си го ползваш и с резултат!

# 199
fapua, майките от СВМ правиха такъв карнавал за Коледа. Просто го предлагам и ако сте навити, ще измислим детайлите. Ще помолим варненките да споделят опита си. Peace
Те събираха парите в кутия , май, от името на Сдружението.
Имаше снимки в тяхната тема. Никой ли не ги е видял?

Ето ги>
http://malena2004.multiply.com/photos/album/214
Отделно имаше и на децата им....
http://malena2004.multiply.com/photos/album/218

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 02:53 от Amarena

# 200
http://ivetpesheva.hit.bg/

Момиченцето е от Добрич, кв. Балик 32

# 201
Добро утро!....отдавна не съм писала...но ви чета редовно!
Черпя по кафенце !!! Coffee kaffeetrmker_2 Coffee
....А бе днес съм малко шокирана  #Crazy.....до сега такъв спален маратон не сме правили newsm78
....снощи се нахранихме към   21.30   и аз очаквах включване за папане рано сутринта а тя момата се събуди чак в 7.30.....т.е.....не е яла 10 часа.....нормално ли е??? newsm12.....не знам какво да си мисля,но дано всичко е наред newsm17
...пожелавм на болните  да се оправят....и да си цункате бебоците от мен lovekiss
Айде лек ден и до по късно!

# 202
До колкото разбрах за първата операция Ивка е одобрена и парите са и дадени а за втората не се знае още.Имаше я темата в благотворителност.НЕВМЕНТЕ-според мен е нормално. Щом не плакала и не се е събудила значи всичко е наред увствала се е сита.И Гого така от веднъж спря да се събужда нощем.И сам си прецени кога да увеличи паузата м/у храненията .Според мен проблем няма.По добре е за теб аз бях в твоето положние, за разлика от сестра ми която ставаше над 10 пъти на вечер до 2 годишна възраст на племенницата ми.Теа-и аз мисля че като излизат зъбки е възможно да има сополки а от там и кашлица. Гогоотделяше много слюнка и се давеше от нея.AMARENA-и аз пазя още дрешките и обувките от 0-2 год.възраст ако чуеш къде да се занесът ще ги дам.лек ден на всички.

# 203
Добро утро
честит рожден ден на габриел2 да е жива и здрава,много обичана майка и съпруга.

# 204
Здравейте! HugДребню кукна в 9 часа тая сутрин и ей ме на - с кафенцето пред компа  food010Нека и аз почерпя един път - свиди ми се,ама айде от мен да мине Mr. Green

Амарена,дала съм парите и съм забравила за тях - направи с тях каквото сметнеш за нужно.Ако трябва да посъберем още някой лев за нещо по-голямо...както решите!За карнавала Simple SmileРазгледах снимките и идеята като цяло е страхотна,но аз специално не бих се спретнала в карнавален костюм CrazyВиж малкия бих го облякла в нещо такова - към април вече ще стои седнал  и определено ще се забавлява Hug"Пчеличката" Гери е невероятно сладка!Голяма кукла smile3501

Спинки,аз сигурно ще съм единствената,която ще ти каже ,че с газ излиза скъпо.Вярно,че в къщи е жега,врати не се затварят и топла вода има постоянно,ама 600 лв за три месеца+ по 100 лв месечно за ток newsm78Предвид,че октомври,ноември и декември бяха много топли месеци...Миналата година в студа  излизаше над 400 лв на месец - не мисля,че ако сме само на ток,ще стигнем тая сума.Отплеснах се - ако искаш още инфо,дай на лични.
Казах ви ,че съм скръндза Party

Честит Рожден Ден на Габриел 2!Да си здрава и много щастлива!  ura

# 205
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Gabriel2 newsm59

Точке благодаря ти за инфото за газта. Какви са тия суми, че аз с 2 климатика повече от 100лв. не плащам? Май е много неизгодно. newsm78

НЕВМЕНТЕ възползвай се от това, че малката спинки. Моят дребчо от втория месец също започна да се събужда към обяд, но радостта ми трая само 2 месеца. Сега пка се събужда всяка нощ и понякога по 2 пъти.

Амарена да датата е 09.02., не знам защо съм се объркала. Чакаме Василева да се обади за тортите, но тъй или иначе ние ще ги купим. И на мен много ми се ходи, но те все празнуват делнични дни, а аз няма на кого да оставя малкия. Бабите са на работа.

За дрешките за бебета си мислех дали не може да се дадат в детското отделение. То нали всяка жена си носи дрехи за детето, но все пак първите часове или пък изоставените, са с много скъсани дрешки.
Момичета забелязах че тази сутрин устните на малкия са напукани, дали е от сухия въздух, тъй като не съм го изкарвала навън от 3 седмици. Много съм навита за овлажнител и ония ден гледах в Технополис. Имаше един на Уфеса, един на Делонги и един на Панасоник. Панасоника беше 215лв, а другите към 75-90. Обаче много дървени ми изглеждаха, то пък какво ли очаквам да видя? Колко парички беше тоя във Випбебето в Добрич?
 Лек ден на всички пак ще се включвам.

# 206
Добро утро и от мен Simple Smile
Честит рожден ден на Габриел 2 Tada
Да си жива и здрава и много обичана  bouquet
Невменте възползвай се от случая , няма нищо обезпокоително.Тази вечер и Вики заспа в 23ч. и се събуди чак в 9ч. без да измрънка нито веднъж.Е поне си поспахме като буби.А за яденето ще си наваксат през деня.
Сега ще ходя да й взимам храната от кухнята.
Я кажете вашите деца записани ли са ? Доволни ли сте?
Вики вече надмогна вируса и най- после влезе в ритъм.Бях се попритеснила- две седмици глад и много лекарства Sad
...пожелавам да оздравяват всички дечица.

Вики и тя напълни чувал с малки дрехи.Ама newsm78 нали има време и за едно братче малко ще ги задържа Grinning
Приятен ден на всички и малчуганите да слушат мама Grinning

# 207
Здравейте,
Пиша набързо, че ще се мятам на кракомобила...

Дрехите, които имам са мои. Та затова се чудех.. Thinking
Мама Цоцоланка, и аз чета за Ивет, но за първата операция пари ще отпусне фондът за лече ние на деца, а после ще се мисли..То не е зле и отсега да с епомисли, защото бавно стават тези неща...
По- късно пак ще се включа, че не се издържа вече..... Tired

# 208
Честит рожден ден на Gabriel2 с пожелания за всичко най-най -най хубаво

# 209
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАБРИЕЛ2! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ! newsm59 bdbaloni

Благодаря ти Амарена ще се възползвам от инфото за докторката! Дано да имаме подобрение с каката!
Спинки направо се чудя на родителите ти как са издържали със злоядо дете? На мен ми идва да крещя! Готвиш, питаш какво ти се яде, а тя на всичко вика махай мирише ми и тем подобни! Направо да луднеш!
Каката и малкия все още са болнички newsm45 Снощи пак каката имаше температура, на всичкото отгоре и повръщаше! Какво да казвам незнам!
Невменте моите дечица спяха също много дълго през ноща и не са се събуждали за ядене! Така , че не се притеснявай!

Хайде за сега чао!

Общи условия

Активация на акаунт