Пубертетът при момчетата - тема 15

• 43 113
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
Моят все още не мирише, така че не ползва нищо.

# 91
  • София
Откакто помирисах едни дрехи (на пот + манджа, защото не се преоблякъл) и леко го овиках, сега вече започна активно ароматизиране и душене. Понякога се налага, защото баща му се държи, все едно е 10-годишен, сакън да не го натовари с нещо.
Това с химията ми звучи прекалено, но щом не искате - има един кристал дезодорант. Чувала съм и за натъркване на подмишниците със сода преди лягане.

# 92
Ако и тренират нещо по- активно, въобще няма да се замисляте ЗА и ПРОТИВ химията в део- тата. Joy

# 93
  • пустинята Гоби
И да не тренират след определена възраст миризмата е неизбежна.

# 94
Тренират много усилено. Имат дни и с по две тренировки. Душ веднага след тренировката е като условен рефлекс, смяна на дрехите също. Дори не се допуска друг вариант. Единият обича парфюми, другият - не. Пот замаскиран с дезодорант или парфюм е мега бляк.

# 95
А, как без душ след спорт!
Имах предвид, че дори да се къпят два пъти на ден (покрай тренировки), само душът пак не помага.
От една възраст натам дезедорантите са си задължителни и животоспасяващи  околните.

# 96
А, хормоналната смрад... период е и отминава. Няколко месеца е зорът. Ежедневно къпане и само естествени материи за тениски, чорапи и бельо. И търпение.

# 97
Парфюмира се, макар и не активно.Понякога забравя.Поне след него не усещам да ми мирише.

# 98
Нещо изпуснах темата в последно време Simple Smile
Почти 14 - всяка сутрин се пръска, нищо че се къпе всеки ден, понякога по два пъти.

# 99
Ние цялото семейство носим вълнени тениски и не замирисваме и без део. Аз бях инициаторът преди години. Половинката го играеше “Принцесата и граховото зърно”, всичко го бодеше, дразнеше… абсурд да се допре и до най-фината вълна. Сега стой да видиш. Joy Даже спортни другарчета зарибява. Говоря за фини материи от този вид: https://www.icebreaker.com/de-de/mens-tshirts.
Та и това е вариант за миризливковци. Е, къпането си остава задължително. Wink

# 100
  • Русе
Моето конте (14) бързо мина през миризливият период, но харчи в литри део-та и парфюми.

# 101
Моят шампоани и душ-гелове, както и литри топла вида, а всяка дреха, облечена за проба само, отива в коша за пране.Откачам!

# 102
  • София
ДХ3, ами оставяш някой път да пусне сам пералнята или да свършат дрехите. Не си представям да откачам и да не направя нещо по въпроса.
Само да кажа, че кой колко пъти се къпе е хлъзгав терен и не по темата

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 13:15 от Cuckoo

# 103
Е аз откачам и правя нещо по въпроса- постоянно говоря по темата, не го пера чинно.
За водата- да се къпеш 4 пъти на ден за мен не е нормално, па какво ще да е.И не бърз душ, а киснене.И за това се разправяме постоянно.Сутрин да се събудел, след даскало, защото се бил потил, преди за излезе!!! за тренировка, щото не знам що и като се върне пак.
Гледам да не викам, че
не е ок нито за мен, нито за отношенията ни.Като говоря виждам, че ефектът е бавен, но постижим:

# 104
ДХ3, не е заради къпането Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт