Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 74

• 34 734
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Червения е страхотен, ама за мц е запазен обаче.
Имат и един 60% и той е хубав, ама си е сладък.

# 301
2х850. Мисля да заменя с инозитол, само да не забравям да го пия 😂.

Колко време си пила метформина?

# 302
Аз таман да се включа с мнение за метформима и се сетих ,че съм пила всъщност, метфоргама🤣
Айде добро утро и успешна седмица момичета

# 303
Че Метфогама си е баш метформин пак, те вече им загубих бройката колко различни търговски имена са дори само у нас.

# 304
Nadelina, 2 години и половина. Отслабването ми е предимно преди да го почна, само с режим и като кривна от режима почвам да качвам. Мисълта ми е, че поне за мен този препарат не е чудо и не заслужава надеждите, които му възлагат повечето хора. Дори сутрешното кз не можа да падне особено. Ще гледам дали ще се качи след спирането, но не ми се вярва.

# 305
Natka
Ха ти ме озадачи сега. Незнаех това 😃

# 306
Елора истински ме разсмя , Линд 90 процента никога не съм купувала и не му знам вкуса. Идеята е ако наистина много ми се прияде сладко да смуча едно блокче като бонбон, не ям цял шоколад и евентуално това ще ми е за няколко месеца напред. Поне такъв  е моят план! Simple Smile)
Цял шоколад с удоволствие бих изяла, Милка с цели лешници Blue HeartHeartpulseBlue Heart, но това е минало.
Ще се постарая да вляза във форма тази зима, лятото  да си направя някоя плажна снимка и аз Simple Smile)

Оземпик и Саксенда също не са чудо, биеш инжекцията и спазваш режим но се чувстваш много зле..поне така ми каза близка роднина, гади ти се, не искаш да ядеш съответно слабееш, спираш Оземпика започваш да ядеш и ставаш тройна! Е тогава каква му  е файдата на това лекарство ?

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 14:09 от Bria

# 307
Здравейте, аз също пуснах изследвания, направо се стресирах от стойностите на желязото - 6,2umol/l при норма от 6,6 до 26. Веднага си обясних ужасния косопад. Купих си спрей на Better you от 10 мг, по четири впръсквания на ден. Аптекаря каза, че това е най-добрата форма за усвояване на желязо. Наистина е скъп 35 лева, но стига за 38 дни и според мен напълно си заслужава инвестицията.
Долче, за мен "Петимата тибетци" е най-добрия комплекс упражнения за цяло тяло. Моя мъж (с проблеми в кръста) при най-малкия дискомфорт започва Чи-гун (има видеа в интернет). Още след първия път усеща облекчение и след два-три пъти спира да го боли.
Според вас желязото и пикочната киселина влияят ли се от вируси? С доста неприятен вирус съм и желязото е под минимума, а ПК е над нормата.

# 308
Здравейте, аз съм с ИР. Преди да ми установят ИР качих много килограми и един гастроентеролог ме накара да си пусна инсулин, беше 2 пъти над нормата. Иначе кръвната захар е ок. Изписа ми Рибелсус - това е вид Оземпик, но на таблетки. Свалих 13 кг. за сега, но продължавам да свалям. Нямам странични ефекти за сега. Учудващо е, но почти не изпитвям глад. Ако изпитам, то той е минимален. Вчера реших да си поръчам една пица, изядох две парчета и не можах повече. А преди омахвах цяла пица, бях постоянно гладна...

# 309
А освен свалените килограми, инсулинът как е?

Аливи, ти имаш ли подобрение от тези високи дози, за мен са високи, като си и на режим?
Мен тук Азара много ме впечатли, когато пишеше, тя намаляваше внимателно дозите , беше на режим и яко спорт, чудеса направи, накрая махна и хапчето.
Съжалявам, че не пише вече тук, би ти била полезна с твоя случай.
Аз ще си пия чинно глюкофажа, както ми го изписа ендото, и после ще видя какво ще става.
Не смея на своя глава да го спирам, на мен само режим не ми оправи кз. Е, през периоди с изменчив успех, де. На пети месец от режима бях свалила гликирания от 5, 7 на 5, 2. И досега се чудя как стана тогава, пък после зазлях.

# 310
Оземпик и Саксенда също не са чудо, биеш инжекцията и спазваш режим но се чувстваш много зле..поне така ми каза близка роднина, гади ти се, не искаш да ядеш съответно слабееш, спираш Оземпика започваш да ядеш и ставаш тройна! Е тогава каква му  е файдата на това лекарство ?
Според д-р Робърт Лъстиг, тези препарати предизвикват загуба на мазнини И загуба на мускулна маса доказано с декса скенер.
Това са лекарства за супер затлъстяли хора, при които само масата която имат е опасна за живота без да се брои всичко останало.

# 311
Не бих си го причинила, по добре режим и умерена гимнастика.

# 312
Bria

Не при всички е така с тези хапчета  ! Аз бях на Rubelsus. Никакви странични ефекти. Но само по себе си хапчета не може да свърши чудеса. Трябва си време режим и воля. Аз го спрях от раз при прием може би 4-5 седмици не помня точно колко защото ся разболях от Covid. Но не ми се ядяло повече от преди . Нито съм загубила мускулна маса. Така че това че на някой така му е било и се е чувствал не е меродавно и за останалите!
Хапчета дето вършат чудеса още не са измислили или поне аз незвам за такива 😃
Режим и някаква форма на спорт . Такава каквато на теб ти харесва.  Аз не съм по кардиото заради ЩЗ. Не съм и хо йога,пилатес. Това Тай чи идеорно ми пасна😃
За седмица откакто ги правя тези 3-4 упражнения които съм харесала така ми се стегнаха бедрата.  Не е истина просто.  Иначе не вярвах

# 313
Не бих си го причинила, по добре режим и умерена гимнастика.
Ние не сме в тази група, която стига до оземпик, защото не сме диабетици с неконтролиран диабет, нито сме свръхзатлъстяли. И да сме били сме свалили. И за мен това е лесния път, но реално не е. Като си нанесеш други вреди 😖

# 314
Не при всички е така с тези хапчета  ! Аз бях на Rubelsus. Никакви странични ефекти. Но само по себе си хапчета не може да свърши чудеса. Трябва си време режим и воля. Аз го спрях от раз при прием може би 4-5 седмици не помня точно колко защото ся разболях от Covid. Но не ми се ядяло повече от преди . Нито съм загубила мускулна маса.
E за 2-3-5 седмици надали ще загубиш много, поне не видимо.
Като не става без режим и воля, за какво са хапчета, пък, питам аз.

Общи условия

Активация на акаунт