Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 200
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 005
Хипотетично, синьото племе дали лъжат и те? Как бихте предположили? 😀

# 1 006
Хей хора, Вальо-доброутрото бил на финал в Игри на волята, днес ми издадоха. Не знам как се връща, но информацията ми е супер сигурна и това не е поредната червена херинга от продукцията, за да ви отклоня вниманието от факта, че сте уловили всичко и развитието до края на сезона е ясно.

# 1 007
Е,сега лъжат,да го напиша,спазват си договорите и се шегуват.

Да Вальо може да е бил на финала като зрител,защо не.

# 1 008
  • При семейството си
И аз чета непрекъснато из фейса ,че Крум е на финала ,но  впредвид спойлерите тук -не го вярвам .
В интерес на истината и по разни сайтове/медии излезе, че е на финал.
Още малко остана, ще се разбере.

# 1 009
  • софия
За Крум може да имат предвид финалните топ 8.
Всички, които влязат в обединеното племе ги наричат финалисти, ако правилно помня.

За бушменчето, ако е докарал до  8 ще черпя аз Grinning

# 1 010
Не знам дали се брои за спойлер, но този състав + Гатьо тази седмица снима Черешката на тортата 😃

# 1 011
Не знам дали се брои за спойлер, но този състав + Гатьо тази седмица снима Черешката на тортата 😃

Мастагарков, защото е най-нисичък, ли се е качил на дивана? Stuck Out Tongue

# 1 012
Трябва Тупарев да поканят в черешката.  Така хубаво сготви Цецо и Ива Trollface

# 1 013
  • София
И Гайтанов.

# 1 014

И не само тях. Цвети също беше изпържена в тигана, Калоян и той леекичко.

# 1 015
Не че имам нещо против Калоян и Цвети, но си отпаднаха на битки след номинация.
Ива си заслужаваше като Ситнилска пред строя порицание и изгонване.
Цецо наистина го сготвиха, силен играч, да не им пречи на схемите.
За мен сготвиха близначката и малкия Рълев от чистилището, съсипаха им здравето.

# 1 016
  • На брега на реката
За Ива съм съгласна, но за Цвети и Калата - не! Не съм сигурна дали биха отпаднали, ако не бяха дали такива предимства.
Мисля си, че ако при Цвети беше едно от трасетата, но на сушата, щеше да е справедливо, но не и водно, при условие, че за всички е ясен проблема на Цвети с плуването! При Калата също! Ако не беше Момчил, Дунев щеше да дондурка Дундичката вече.
Не са ми любимци и двамата /Цвети и Калата/, но беше подигравка с тези млади хора!

Направи ми впечатление, че СамоВила, тази седмица изглеждаше изпъната в лицето или поне последните дни. Може спешно да са закарали екип  да и ремонтира фейса, че ставаше негледаема вече!

# 1 017
Цвети беше на "издихания" в Играта, наистина имаше шанс само срещу шепа играчи и то ако ѝ дадат специфична битка, в която да напредна. Нека не забравяме, че щеше да отпадне още втората седмица, ако не се беше изправила срещу вече контузения Васил.

Чистилището беше голямата прецаквация, там могат да си нагласят битките както поискаш. Ако искаш да вкараш плувец, даваш плувна битка, ако искаш да махнеш силен играч, премахваш имунитетите. Николай Рълев, Цецо, Ива (с уговорки) са най-прецаканите силни играчи, като за първия мога да съдя само по това, че се занимава с калистеника и е брат на Иван, нищо не успяхме да видим реално. Васил също - за първи път в историята от играта отпадна втория в битка за спасение, а четвъртият не просто остана, ами и стига до финал.

Нямам спойлер, но да си поискам такъв - Мартин кога и как става Гладиатор? Със сигурност е скоро, защото ни го загатват. Оряшкова кога отпада?

# 1 018
Обикновено Черешката ми е скучна, но ще гледам как Гатьо готви и сервира на "богомолките" и Рълев. Жалко, само че го няма и Радо. Бих гледала и Дунев и Виктория.

# 1 019
Ще поживеем и ще видим. Не съм видяла с очите си и не мога да гарантирам със собствената си дума. Ще поживеем и ще видим дали съм получила правилната информация. Причината поради която споделих е, че информацията идва директно от един от тези участници. Тоест ако някой е излъгал е той 😀

Аз мога да потвърдя със собствената си дума, че Крум не е на финал.Ако решите вярвайте ми Simple Smile

Между другото  жестоко ме е яд, че няма как да участвам в Игрите или Фермата някой друг сезон и да ви видя дали ще ми хванете трохичките, които ще пускам на синхроните и като цяло дали ще се усетите, че това е Ковид. Ехх щеше да е адски забавно шоу извън шоуто Simple Smile Само заради този форум и тази тема ми се породи това желание... Както знаете (а може и да не знаете Simple Smile ) се подвизавам единствено и само тук и така ще бъде и за напред.

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 12:10 от Ковид

Общи условия

Активация на акаунт