Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 170
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 095
Понеже се чудех как точно Марто е на елиминация,сега се замислям дали той не е сгафил нещо с правилата и няма да го изпратят директно,като Виолета.🤔
На тази битка, която днес предстои за мен е почти невъзможно да се мами и Димо да не вижда, за това си мисля, че нарушаването на правилата е по-скоро нещо от типа на телефона или подсказването на Вили, и някак си мисля, че Марто е сгафил- възможно ли е наказанието му е да отиде в другия отбор и така става червен?
Ако Оряшкова отпада скоро сиг е на капитанска, демек тя е капитан следващата седмица.
Ако тази седмица отпада Крум, за мен са го изправили срещу Мастагарков или Момчил.
Сценария с Момчил все повече не го виждам как ще се случи и къде е мамил, а и как точно Мастагарков се обръща срещу него и го обвинява и той ?

# 1 096
Мастагарков и Момчил бяха номинирани заедно, когато Момчил чийтваше, хващайки с две ръце въжето в битката, в която Вики Пенелова спечели, а Мастагарков излезе срещу Гатьо.
Мартин пък беше на Капитанска срещу Момчил, когато вторият си помагаше с крак.

Явно следващата седмица става нещо по-голямо и на племенния съвет го обсъждат, а те двамата си спомнят и за тези случаи.

# 1 097
Да, явно това "мамене" ще е на първата номинационна битка другата седмица, а Мартин и Мастагарков ще си припомнят предишни случаи.
Каза се, че Крум отпада от син, който не е Момчил.
И още нещо - сините се карат късно вечер, явно губят днес и караницата е след съвета (както беше и предишния път). Много ги изнервят тези съвети. 🤣

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 07:43 от Bilyana14.

# 1 098
Попадна ми една новина, че може би нарушението е използването на уред за пушене (тип IQOS). В един епизод Мартин и Денислава си говореха в тяхната стая и някакъв уред се зареждаше на масата. Тогава ми направи впечатление, но мина и замина.
Дори и да е IQOS, в предходните сезони дори пред камерите са си пушили, така че едва ли е забранено.
Но то вече всичко може да се очаква за 5 минути сеир.

# 1 099
В Резиденцията е позволено.
Русото Вики също беше с айкос на първата вечеря когато дойде в племето.

# 1 100
В някакъв сайт четох спойлер, че на финала са Крум, Мастагарков и Рълев.

# 1 101
  • Дубай
Ковид си го каза, Крум отпада за съжаление и го няма в 10ката даже. Аз лично му вярвам, каквото е казал е излязло вярно.
Жалко, че свястни играчи и биткаджии изгоряха, а Дунев, Оряшкова, Мартин се ослушват само.

# 1 102
    • España
    Хубаво , ако приемем , че Марто нещо е сгафил и го пращат при червените , ми е някак странна “ценностната система” в този формат …. Значи излиза , че за някои ( Мастагарков ( към тебе гледам , Виолетаааа, пиша тази фамилия баааааавно, белким я запомниш най-накрая ) е награда преместването при червените ) , а за други ( Мартин ….евентуално) е наказание ??!!

# 1 103
    • София
    Според мен Мартин ще е сгафил и така ще се окаже номиниран.

# 1 104
    И ще му спечелят огромно предимство. Пак "наказание" тип Виолета.  Все пак трябва да му четкат егото, като му дадат да победи един от добрите играчи. А и с грошове ще го захранят 🤡

# 1 105
    Ако спойлерът, че сините печелят е верен, тогава как те ще са на съвет и ще са сгафилите?

# 1 106
    Ако спойлерът, че сините печелят е верен, тогава как те ще са на съвет и ще са сгафилите?
    Не писа ли някой по-рано, че Гладиатори печелят ?!

# 1 107
    Днешната битка я взимат едните, утрешната - другите. Wink

# 1 108
    Днешната битка я взимат едните, утрешната - другите. Wink
    +++Точно така! Крум ще е на елиминации и ще се изправи срещу някой син.
    Ковид преди ден го писа. Единствено на Ковид вярвам безпрекословно. Simple Smile Никога не ни е подвеждал с грешна информация.

Най-вероятно още тази седмица Крум отпада и ако е така, а най-вероятно ще е, то ще отпадне от син.

# 1 109
    Кой ще е този син ?! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт